Pedig már évtizedek óta dolgozott a külügynél.

Fény derült Orbánék rongyrázó bécsi útjára – Azonnali hatállyal kirúgták a magyar diplomatátMTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Mint ismert, Karl Nehammer osztrák kancellár július 28-án fogadta a magyar kormányfőt. Nem sokkal később az Azonnalin meg is jelent egy cikk arról, hogy milyen sokba fájhatott a fényűző út Magyarország pénztárcájának. Ezt követően a nemzetbiztonságiak is elkezdtek vizsgálódni – írja a 24.hu

Azóta bejelentették az Azonnali megszűnését és azonnali hatállyal elbocsátottak egy vezető beosztású diplomatát a bécsi magyar nagykövetségről.

Sem a Külügyminisztérium, sem az eltávolított diplomata nem kívánta kommentálni az értesülést. A portál bécsi forrásai szerint ugyanakkor a nemzetbiztonságiak arra voltak kíváncsiak, honnan szivároghatott ki információ Orbán Viktor bécsi útjáról, amelyről korábban

Mennyibe fájt nekünk a miniszterelnök bécsi kiruccanása? címmel Kálmán Olga (DK) is hiába kérdezte Szijjártó Péter külügyminisztert.

Forrás: 24.hu

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
mi sohasem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek egyet velünk”.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
mi sohasem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek egyet velünk”.
Nessy
@csak úgy...: Orbán és az ő ígéretei!! Aki eztet elhiszi, szamarabb a lónál!
icegygenabro
És ezek akarják a jogállamisággal megetetni Brüsszelt! DDDDDDDD
Nessy
Tessen mondani ez most mit változtat a megtörtént tényeken?? Vagy csak az a lényeg, hogy ne derüljön ki?
amortizáltok
2 milla csak a szálloda?+ + + +++ + + + + ugyan minek kicsinyeskedni közpénz ja akkor bale ami belefér
csak úgy....
@Nessy: nem vót jó efftárs oszt kidobták! ebböl majd tanul a többi,hogy hallgatni arany.
csak úgy....
azt hittem,hogy lölönek vagy a vönek, már a labancoknál is van valami szállodai érdekeltsége..., persze a barátnak,apósnak ott is fizetni köll..,még jó,hogy a magyarok pénzéböl és nem zsebböl...,ahol (állítólag) a szotyin kívül nincs semmi.
magyar1
De miért a kiszivárogtató a fontos, hiszen erről be kellene számolni akik költik a pénzünket luxusra?
csak úgy....
@magyar1: naponta baxnak át, ezen nem kéne fölkapnod a vizet! téged megvédtek a migráncsoktól...,szóval ne lázadozz!
CsipkeRózsa
Ezzel a megszűnéssel, elbocsátással még volt pofájuk bemutatniuk, hogy bosszúálló szemetek, és még csak nem is szégyellik a megtorlást, ország-világ előtt. Jellemtelen, szemét banda!
csak úgy....
@Shikari: hülye példa,tanár úr! hegedüs hadnagy egy kitalált figura ,viszont a sok áruló és lopós fideszes létezik!
csak úgy....
@KisTehen: az agytuningolásod elött lelkesebb és jobb voltál ,kedves boci.. :)
már a libsizésed is eléggé harmatos..
Eladott Ország
Nem volt elég csókos a bécsi diplomata. Azért a haveroknak (nepotizmus) nyitva a kapu. Gyors előmenetel: nyolc hónapnyi minisztériumi munka után máris konzulnak jelölték Deutsch Domonkost, Deutsch Tamásnak, a Fidesz EP-képviselőjének 24 éves unokaöccsét.
egyember
@Eladott Ország: Mert ő megérdemli!
Mit is?
Nessy
@Eladott Ország: Jó van na! Nem volt egy ló sem a közelben, nem volt választási lehetőség!Biztos welneszeltek a pacik!
amortizáltok
@csak úgy...: nem tudhatja hogy kiről miről irtad majd tán 200 év mulva tán leesik na neki nem de az átlagnak Eger
Németh István
Na fasikáim itt van az amikor egy moslék tégla, beépített bontott tégla ki akar basznyi a gazdával!
Nem szokta magát összegyünni ez a módi!
balos
@metéltistván:Hát erre már csak azt tudom mondani,hogy ritka az ilyen fasztoló,még a ló is megirigyelhetne ahogy nyomód a fideSSes korpást a seggedbe!
Istenakinincsen
@Németh István: Összegyün az lassan Pista! Sok sok tégla van a rogyadozó piramisban!...Amúgy titkos volt az út és a cél?
Talán magánűgy?
Málna
@CsipkeRózsa: Semmi közük a lap megszűnéséhez. Nem volt rá igény, nem tudott fennmaradni. Tetszettek volna támogatni őket...
Málna
@KisTehen: Ezekkel mindent meg lehet etetni. Ámulva nézem, hogy az egyszerű firkászok hogy hülyítik őket.
csak úgy....
@Málna: Tény, a fidesz kommunikációjának mindig központi eleme volt a világ bonyolultabb összefüggéseinek magyarázata helyett a bűnbakállítás. Most épp az OMSZ vezetője a Soros…! (veröce21)
csak úgy....
@Málna: "Tény, a fidesz kommunikációjának mindig központi eleme volt a világ bonyolultabb összefüggéseinek magyarázata helyett a bűnbakállítás. Most épp az OMSZ vezetője a Soros…! " (veröce21) -érted málna,hogy mit beszél a volt efftársad? "a bűnbakállítás" !!!
Toller Béla
Persze, úgy kellett volna, hogy orbán befizet, mentesítik a következmények alól, majd utána kirúgja a vádlóit.
ómió
A bécsi utak, bizony, csak efftársilag ingyenesek! Ha pl. Simon efftárs megy a "dugipénzért"!
evacica
Csak azt nem értem, hogy miért kellett ott aludni ennek a díszes bandának?! Kosival 2,5 óra alatt vissza lehetett volna érni s nem pocsékolni a közpénzt! Persze Orbán az elnöki lakosztályban páváskodott, mert úgy gondolja neki ez jár! Nem ettől lesz valaki komoly politikus, vagy úri ember hogy hol rázza a rongyot az adófizetők pénzén, akik nagy része komoly anyagi problémával küzd M.o.! Orbán soha nem lesz az aki,szeretne lenni valami hiányzik belőle ami soha nem is lesz meg!!!
NKF
Na ,akkor mi van?Nem perízert ettek mint Jakabka?Hülye fasz balos firkászok.
Németh István
Azon röhögök, hogy milyen primitív a balliberális csőcselék, azon túl, hogy ugye azt tudjuk irigységből vannak összerakva, aztán most meg az fáj, hogy 12-13. éve már nem tudnak lopni, apad a vagyon, sőt a KATA - is elúszott, ja és folyamatosan rugdossák ki a beépült szabotázs, diverzáns, mi több aljas hazaáruló elemeket, stb. Szűkül a kör! Aztán akarom mondani a kis kíváncsiskodó szaroknak, hogy mi közük van ahhoz, hogy ki mikor megy szabadságra és hova, miért megy hivatalosan egy szomszédos országba akármilyen megbeszélésre!? tessen már mondani azt akarják tudni, hogy az Orbán Viktor és sleppje milyen színű papírral törli a seggét?? Mert csak fehérről tudnak jókat nyalogatni a kérdező kérődzők!? Különben most mondták a Bécs melletti bevásárló központ munkásszállójában akartak megszállni, de nem volt hely! és azért mentek sok napra mert utazni is kellet az ottani szar forgalomba, meg olyansok egyeztetni való volt ugye jön az iskolaszezon ott is, meg a járványok, meg a gáz ügy,meg aztán az elektronyosság, az orosz -ukrán menekültek a, migránsok kezelése! Jajjjj, hogy milyen szarcsimbókok, bugris hülye - de nem felvonuló paraszt, parasztbunkók ezek a barmok >>@evacica: @Toller Béla: @csak úgy...: @Horizont: meg a többi ballibernyák, hazaáruló moslék! !!!
Istenakinincsen
@Németh István: Én rajtad röhögök Pista:))...Nem akarsz te véletlenül a királyunk lenni? Valamelyik kormánypropagandista médiában úgy nyilatkoztak a kondatagok, hogy király nélkül is lehetne királyság magyarhonban. Vármegyék főispánok, már megvannak akkor miért ne? No de Pista, ha már királyság van akkor legyen már király is nemde?
Te lehetnél mondjuk: Félkegyelmű Szent Pista király!...hogy neve legyen a gyereknek és ne maradjunk király nélkül:)))
Jaa itt egy cikk, nem találtam az eredetit: ujszo.com/kulfold/koztarsasag-helyett-kikialtanak-a-kiralysagot-magyarorszagon
Istenakinincsen
@Gyurka80: Ki kérdezett téged? Vagy te vagy a némethpista is? Amúgy kit érdekel ez a minidráma gumicsont?
De ha már itt tartunk akkor miért is rugták ki onnan a magyar diplomatát? Titkos randi volt ingyen?
De itt nem is ez a pitiáner összeg a lényeg.
Gyurka80
@Istenakinincsen: De nagy hülye vagy! Ha valakit meghívnak akkor annak a szállását fizetik, ezért csodálkoztak az osztrákok ezen a perpatvaron.Nem tudják, hogy a libbantaktól csak ennyire telik , az ország vezetéséhez hülyék. Tudod 4x 2/3 nem véletlen!
Istenakinincsen
@Gyurka80: Tudom a 4x 2/3 nem véletlen! Ilyen ostoba birkák miatt van mint te. Nem látod hogy ez csak egy semmiség?
Ami pont azért van hogy elterelje a figyelmet a valóságról és a sokkal súlyosabb problémákról! Nem számít hogy ki fizette és miért ezt a picsányi útját. Nem érted te barom?
Gyurka80
@Istenakinincsen: Hülyegyerek szerinted mindenki hülye, csak te vagy helikopter.
Istenakinincsen
@Gyurka80: Ezt is már mondtad...mint már annyi mindent feleslegesen. Hülye papagáj!
Hiába tudom, hogy nem szabad ilyen barmokhoz szólni mégsem bírom ki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.