A Mi Hazánk Mozgalom szerint az illegális migránsok és az embercsempészek elrettentése érdekében tűzparancsot kellene kapniuk a rendőröknek és a katonáknak a határon – erről a párt alelnöke beszélt szombaton budapesti sajtótájékoztatóján.

Tűzparancsot követel Novák Előd
Fotó: Novák Előd, a Mi Hazánk frakcióvezető-helyettese interpellál az Országgyűlés rendkívüli plenáris ülésén 2022. július 18-án. MTI/Koszticsák Szilárd

Novák Előd azt is szükségesnek tartaná, hogy sújtsák több millió forintos "helyszíni bírsággal" az illegális határsértőket, vagyis kobozzák el tőlük a náluk lévő, sokszor tetemes összegű készpénzt.

Az ellenzéki politikus tarthatatlannak nevezte a jelenlegi helyzetet, azt, hogy csupán "visszataxizzák" Szerbiába a migránsokat, akik aztán újra és újra próbálkoznak.

Novák Előd azt mondta,

honvédjeinknek nem csak önvédelmi célból, hanem a haza megvédése érdekében is kellene használniuk a fegyvereiket az erőszakos határsértőkkel és embercsempészekkel szemben.

Hozzátette:

Az intézkedések annál is inkább indokoltak lennének, mert a magyar adófizetőknek sok pénzébe kerül a határvédelem, illetve a jogsértő migránsok és embercsempészek fogva tartása.

Forrás: MTI

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Havanagi
Jaj de elmérted a farkad te szerencsétlen! Mit szopogattok ti a nejeddel,hogy ilyen förtelem hagyja el a szátokat.Forditsd magad felé azt a fegyvert és lődd le magad.Nagyon nagynak érzitek magatokat,de lassan összeáll a kép rólatok a dili választóitokban is.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Havanagi
Jaj de elmérted a farkad te szerencsétlen! Mit szopogattok ti a nejeddel,hogy ilyen förtelem hagyja el a szátokat.Forditsd magad felé azt a fegyvert és lődd le magad.Nagyon nagynak érzitek magatokat,de lassan összeáll a kép rólatok a dili választóitokban is.
Yoda69
A kovetkezo lepes meg a koncentracios tabor lesz.
Mocskos naci a fideSS sleppel egyutt.
Néro2
Én is tűzparancsot követelek. Rád.
És fogyna a szaremberek sora.
Baker
Hallottál már az arányosság elvéről, Emőke?!
Yoda69
@KisTehen: Azt szeretnének, de nem itt.
amortizáltok
@KisTehen: téged sem tudnának megfejni boci
Eladott Ország
Bezárták a Lipótot. Íme itt az eredmény: az ápoltak szabadon kószálnak. Igazoló – jegy, a lipótmezei tébolydában, a közveszélyes őrültek osztályán. Kényszerzubbony ingyenes, hideg zuhany használata díjmentes.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.18169-9/22728884_10203740148701841_7300660536388435059_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-7&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=oNizG4e88KEAX9JwunB&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT8KT6UZ7cd0rg1h689y39p_hZ5IGT5Bf1foKye6aTld4g&oe=634D2B16
amortizáltok
azt viszont úgy kell megoldani mint a 60-as években a második legyen a figyelmeztető, ja hogy már nem hallotta, nem tud visszaszólni legalább ugysem érti őket senki .
Eladott Ország
"Még szerencse, hogy ezekben a vérzivataros időkben is van ember, aki az életünkbe vágó történések ütőerén rajta tartja a kezét. Ha nem lenne Novák Előd, ki mondaná ki, hogy „a jelenlegi balliberális ellenzék nemhogy kormányzásra, de még ellenzéknek is alkalmatlan”? Na ugye. Novák Előd maradjon meg a zászlóégetésnél, az sokkal jobban megfelel a képességeinek. De ha ennyire baja van az Unióval, akkor talán utalja vissza a Szegedi Csanád uniós keretéből kapott 3500 Eurót. Egyébként nagyon hiányzott a magyar parlamentből egy ilyen "senkihazánk" féle alakulat.
Németh István
Nos egyszer és mindenkorra! >> A migráció miatt az elsődleges felelős a vajúdó Németország, amely a saját maga által elindított "haszonnépesedési folyamatot" elindította, ami nem vált be mert a migrantyuk őket gyilkolásszák és soha nem lesz belőlük hont védő német állampolgár >> maradnak nyűg a német polgárok nyakán! Tehát az Eu vezetése amely a német-francia érdek módira, DIKTÁTUMRA hajaz befürdött a migránsokkal, jön a tél, jönnek a migránsok el kell látni őket (mert ha nem gyilkolnak!!) Ez egy súlyos helyzetet kreál!
A másik fő dolog > EURÓPAI NEMZETEK TÖNKRETEVÉSI SZÁNDÉKA! ezt magyarázni sem kell!
A harmadik dolog > hogy a migrantyűknak pénze van - megtudnák venni az akármilyen jegyer az utazásukhoz a nyugati féltekére! nem teszik ! Letaroltatják velük aeurópa csodálatos helyeit történelmi kincseit tetetik tönkre velük, majd mi több rettegetté teszik a vonulási területeket, rablás rombolás a nyomukban!!
A lényeg a németek, az Eu és az északi jóléti államok a felelősek a kialakult folyamatért! megfordítani, megálljt parancsolni csak és kizárólag kemény és határozott eszközökkel lehet!
Elsődlegesen >> nincs EURÓPA ura , van viszont nemzetek önérdekeltsége! Ennek keretén belül meg kell hirdetni, hogy adott időponttól kezdve minden anyagi és erkölcsi felelősség nélkül a határon tűzparancs van érvényben! Az engedély nélkül behatolni akarókat lelövik! Ennyi! Felelős az és azok akik gerjesztik a moslék horda vonulását, az utánpótlásukat!
A Novák Elődnek tökéletesen igaza van >> nincs türelem és további anyagi áldozatok vállalása a migráns folyamat bárminemű kezelésére! Ezt a büdös kurva ursulával, makronnal és szana- szájjel a szomszédos népekkel a német svéd kormánnyal tudatni kell!
117
@Németh István: Te faszszsopó cigány-zsidó-migráns-keresztényellenes- európaelllenes -orostzgarát Euróopaáruló- hitványgateózember- kisbajszos geci-náci.

Csak azért vagy életben még, mert én így akarom!
(valójában nem én akarom így, simán elvágnám a torkod te geci és utána semmit nem éreznék)
Éljen a Hydra !!!
simmering73
Be kéne varrni a száját ennek a baromnak.
jesz
vízágyút...vízágyút...vízágyút...pont olyant mint amilyennel Chilében, Jeruzsálemben, Nyugatnémetországban lődöznek...mint a szart, úgy tolja odébb az autót is, hát még a migráncsokat..

...valamiért nincs meg a hatalom akarata...felmerült az is, hogy elitták, de nem, mert van raktáron is, csak a helyszínre kellene vezényelni néhány lajtoskocsival...

Még Szerbiából is kitolná a migráncsokat...

Itt vannak okosabb emberek..ez a vízágyú nem-lét, mintha hajazna az olajszőkítés szemhunyásos tiltására...ha én nem láttam őket, ők sem láthattak engem...
...a napi ezer átszökdöső migráncsot sem látja senki...

Vízágyút kedves Novák elvtárs!
mackoka46
Egy keresztény országban tűzparancsot ? Te egy ocsmány mocsok vagy !
Logogrif
Előd ...? Csak egy utód...HPL lábújjhegyen!
Jozefina
Tüzparancs előtt Nováknak oda kellene állnia a határkerítéshez és testével védelmezni azt.
Giovanni Alba
A doktorminiszterelnökúr akkora nagy barátja a szerbeknek, hogy a napokban kapta meg a keresztjét vastag láncon, a nyakába. Akkor nem tudná rávenni országos cimboráját, azt a Vucicot, hogy tegyen már rendet a saját házatáján, ne nézzék málé szájjal mélán, ahogy szerb földön vándorolnak a migráncsok, a mi világbüszkesége csirkehálónk tövibe igyenöst?
Persze az is egy jó firma, biztosan a Bidenről beszélgettek a viktorral, hogy az milyen buta, a semmivel akar parolázni, miközben lelkesen integettek a vonatból az üres peronoknak.
A tűzparancsról. Gondolkodjunk kicsit Béláim, mégha sokaknak ez megugorhatatlan akadálynak is látszik. Kire akartok lőni? Gondolom azokra a csúnya, gonosz migráncsokra. De itt jön a node, hol akartok rájuk lőni? A határ hazai oldalán? Akkor már súlyos mulasztást követtek el a határt védők, hiszen nem akadályozták meg a határsértést. Direkt be akarjátok engedni őket, hogy aztán vadászhassatok a menekülőkre? Meglehetősen gyomorforgató lenne, azon kívül, hogy sok-sok törvényt kellene meghágni közben. Van még egy lehetőség, akkor lőni, amikor éppen megközelítik a világbüszkesége kerítést, no de az meg nyílt hadüzenet lenne, nem lövöldözhettek át a szomszédos ország területére.
Novák a Texas Rangers hazai klónjáról álmodik?
kulabombaafityiszre
Ki kardot ránt kard által vész el.Igaz ti hazátok álkeresztényei?
117
Ha kiadják a tűzparabancsot, te leszel az első, akit fejbe lőlek, Novák Előd náci geci!
117
Én is geci vagyok - de máshogy.
Nagy különbség!
117
igazából nem lőném le ezt a gecit, mert túl gyors halál ,megváltás lenne neki. Napokig, hetekig, hónapokig kínoznám - csúnyán!
(mindent tudok a perecíz célzott kínzásról - ti kis köcsögök)
117
@Shikari: Mit nem fogtál fel abból, hogy mindent tudok a kínzásról - te faszszopó semmire nem való polgár, akit valójában nem kell megvédeni, tehát feláldozható?
117
@Shikari: Ha egy bevetési területen vagy, akkor mérlegelés nélkül megsemmisíthető vagy te és az egész családod.
surdilloFUJT
Ezek a migatyánkos alja nácik,mindenáron ujra 56'-ot,vagy 2006-ot akarnak csinálni,DE most nem úszhatják meg,az aljasok!!!
dr. prédikátor
TE MOCSKOS NÁCI KANEGÉR!!! MEG A JÓ KURVA ANYÁDAT TE HULLADÉK!!!
ómió
És hol marad az efftársi "ajrokonformitás"!? Mert, ha még Ukrajnáról lenne szó...!
Németh István
@Havanagi: te moslék te a büdös kurva anyádat alázd, ne azt aki a nemzetét védeni kívánja! Még akkor se ha az, az ellenzékhez sorolandó - de nem a moslék ellenséghez! Sajnos > @dr. prédikátor: és @117: bár nem világos legfeljebb félre érthető a beírásotok így csak annyit! > az első lövések eldördülése után a "kemény fal taktikája" okán a migráció meg fog fordulni, de hogy megtorpan az biztos!!!
A reakció, a soros un. EURÓPÁT likvidálni akaró törekvései okán várhatóan az lesz, hogy emberellenes megnyilvánulásokat, stb. akarnak ránk fogni! Ennek az ellenkező bizonyítékát pontosan ők szolgáltatják! Ezt kell felfognotok és az e téren nagyon lassú aggyal dolgozó kormányunknak is! ÉS NAGYON FONTOS >> FELELŐSKÉNT a soros érdekeket kiszolgáló EURÓPAI UNIÓ VEZETÉSÉT kell megjelölni! SEMMI MÁSRA, mint arra kell RÁMUTATNI, hogy az erősödő infláció mellet a NYUGAT - ÉSZAK EURÓPAI NEMZETEK nem engedhetik meg maguknak az inflációt, az ellátást, a biztonságot, az életszint-vonalukat alapjaiban tovább rontó migráns áradat befogadását! HA EZT NEM VETTÉK EDDIG ÉSZRE AKKOR A LEGFŐBB IDEJE MOST VAN! Ezért kell lőni a határon, hogy annak zajra felébredjenek!!! Ponyemáj???
Havanagi
Már mondtam,hogy VEDD BE A GYÓGYSZEREDET,te SELEJT.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.