Ahogy arról korábban beszámoltunk, sírva búcsúztatták Németh Balázst, az M1 műsorvezetőjét kollégái a Híradónál. Németh Balázs személyében új vezérigazgató állt a budapesti atlétikai vb-t szervező Budapest 2023 Nonprofit Zrt. élére, és elkezdte a munkát az új irányító testület. Hadházy Ákos közösségi oldalán foglalta össze gondolatait Németh Balázsról.

Hadházy a kormánypárti média megmondóemberéről: "A talpnyalásnak vannak fokozatai, de Németh egyetemen taníthatná a dolgot"
Fotó: M1

Az elmúlt öt év alatt ötvenkét milliót, havonta átlagosan majdnem 900 ezret keresett a trafikcsalás során megszerzett két bolttal at M1 most távozó "híradósa". A feleségével közös Dohánypapír BT-t pár hónappal a két trafik elnyerése előtt alapították, hogy aztán évtizedek óta ezzel foglalkozó trafikoktól és kisboltoktól vegyék el a megélhetésüket. Persze a valóságban ennél is többet kereshettek, ha nem csak a nyereséget veszik fel, hanem valamelyikük, vagy egy rokonuk papíron alkalmazott is

- fogalmazott bejegyzésében a politikus.

A fantasztikus üzleti siker lehetett az a referencia, ami miatt a bemondói székből áthelyezték őt a budapesti atlétikai világbajnokság szervezőcégének vezérigazgatói székébe. Tud hazudni, feneket nyalni és cigit árulni, remek vezető lesz. Hiába, egy jó elvtárs mindenhol megállja a helyét

- tette hozzá.

Németh Balázs egy friss interjúban arról beszélt, hogy szeretne egyszer együtt  dolgozni Orbán Viktorral, a Karmelita kolostorban.

A talpnyalásnak vannak fokozatai, de Németh egyetemen taníthatná a dolgot. A 24.hu interjúját olvasva többször kinyílik az ember zsebében a bicska, de az angyali türelmű 24-es riporternek hála van néhány rész, ahol a fószer kizökken a végtelene magabiztossággal és cinizmussal játszott szerepből.

- írja Hadházy.

Hadházy teljes bejegyzése pedig itt tekinthető meg:

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
Hullaházy efftárs, bizony - már csak eminens bolsi talpnyaló léte okán is - könnyen hazudhat ilyet bárkire!
amortizáltok
hát törpe az esélyed max imádkozhatsz talán a kolostorba vagy a sitten te is jóreményű.
Németh István
@jesz: most jól érzed magad seggfej!? nagyon jól tudod, hogy az ország és te magad te szarjankó sehol sem lennél ha a gyurcsány-soros program érvényesül! Istenke megsegítette nemzetünket egy egyre inkább erősödő akaratú korrekt és előre tekintő VEZETŐVEL! - ettől retteg az usrula - soros komplexum DE meglesz a lecke >y a migrantyúk helyre teszik a németeket, franciákat az észak nyugatiakat, aztán mehetnek usa segélyért még jobban eladósodni! MOST IS EZT TESZI A MOSLÉK URSULA > önös érdek kapcsolódással hitelt vesz fel önkényesen az Eu nemzetek hozzájárulása nélkül az Eu nemzetek rovására! Ezt akarjátok barom szemetek, nyögni ti is,az unokátok is barom állatok!!! Ha aló farkára tapadnátok még az is lelohadna ennyi hülyétől!!!
bence
Már régóta meglepődni sem tudok semmin ami ebben az országban folyik ! Ilyenekből tevődik össze az orbán kormány fideszre szavazók 2/3-a ! "Talpnyalókból + megvezetettekből" !
Dr. Proktor
@jesz: Neked jobb, bár talpnyalás helyett a seggnyalás jobban fizet...
bence
@jesz: ! Pedig pont ő volt az aki nem pihenni járt be a parlamentbe ! Hadházy az egyetlen aki olyan szennyes ügyeit tárta fel a fidesznek , amit azok 70 - 100 évre titkosítottak ! Az pedig , hogy jobban él egy talpnyaló , az a gerinctelenek szégyene !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.