A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) szerint az árnyékkormány tagjainak bejelentése egy "fontoskodó színjáték", amellyel a Demokratikus Koalíció (DK) újabb "csodafegyvert" kínál az ellenzéki politikából kiábrándult szavazóknak.

Keményen támadja a KDNP Dobrev árnyékkormányát: fontoskodó színjátéknak tartják a bejelentést
Fotó: wikipédia

A kisebbik kormánypárt így értékelte Dobrev Klára (DK) hétfői bejelentését, rámutatva:

az árnyékminiszteri névsorban ismét a régi szocialista és liberális kötődésű politikusok sejlenek fel, akik a Gyurcsány-Bajnai kormányok idején aktívan részt vettek a magyar családok devizahitelekbe hajszolásában.

Gyurcsány Ferenc, aki egyszer már tönkretette az országot, most felesége háta mögé bújva próbál figyelmet szerezni magának és pártjának – írták.

A KDNP szerint el akarják venni a fókuszt arról, hogy a legutóbbi időközi választásokon sorra buknak el a baloldal jelöltjei, és a Fidesz-KDNP ott is bizalmat kap, ahol korábban ellenzéki többség volt.

Jobb lenne – folytatták –, ha az ehhez hasonló pótcselekvések helyett a DK azon igyekezne, hogy az Európai Unióban, illetve idehaza segítse a magyarok érdekeit érvényre juttatni, és végre egyszer igazán belátná, hogy olyan, kihívásokkal teli időszakban, mint amit most él meg Európa, inkább az összefogás útját kell járnia.

Egyúttal felszólították a DK-t, hogy vegyen példát más uniós államokról, ahol a nemzeti érdek minden pártpolitikai szempontot képes felülírni az ellenzék soraiban is.

Ahelyett, hogy Gyurcsány pártjának képviselői Brüsszelben is csak az ország érdekeivel ellentétes aknamunkát végeznek, Magyarország és a magyar emberek jólétével, a béke megteremtésével foglalkozzanak és ne a politikai haszonszerzésre koncentráljanak!

- áll a kisebbik kormánypárt közleményében.

Forrás: MTI

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Meglepő, hogy az oszág lepusztításában tevékenyen résztvevő megélhetési keresztények a kleptokráciából kilépve bátorságot vettek a megszólalásra !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
Meglepő, hogy az oszág lepusztításában tevékenyen résztvevő megélhetési keresztények a kleptokráciából kilépve bátorságot vettek a megszólalásra !
Giovanni Alba
Tetszik ez a "kisebbik kormánypárt" csúfnév. Tulajdonképpen mekkora a taglétszám? Ott ül a parlamentben az összes? Hány képviselőjük lenne, ha kibújnának a fideszka alfelből? Hány navracsicska van közöttük, aki ha akarom ködönöpö, ha akarom fityesz?
Azért manipulálják a népszámlálási kérdőívet, hogy mérhető vallásos szimpátiát mutathassanak ki az istenadta népségben?
kereső
Se nem keresztények, se nem demokraták- néppárt meg végképp nem. Akkor mit köhög orbán alfeléből? Inkább azzal foglalkozna, hogy miért is váltak a fideSS-el együtt hazaárulókká.
amortizáltok
a kdmp jobb ha lapit nyaltak orbánsegget ölöget legutóbb 53 ingatlanért, többet költenek mint a fidesz akkor mit rinyálnak a nép meg dögöljön éhen hát huzzatok be inkább és térdre imához, nektek a politika magas kissé még a rényszarvas vadászathoz is helikopter kell ? de a szarvas meg tenyésztő tulajdona volt ja már bocsánatos bűnné imádkoztátok? attól még bűn.ép olyan bohocnak kellettetek mint a Torgyán. annó .
amortizáltok
a béke megteremtéséhez orbánnak kéne jó messzire lelépni ennyi.13 évig hazudni lopni megvezetni nem volt elég neki még nem? hát akkor majd hozzásegit akárki is meg bárki is mert ciki az unionak is vastagon.
jesz
nosza...a kisebbik pártnak van kiadva a tüzérségi előkészítés?...ők bizony kevesek ehhez az alapos előkészítést, nyomozást, kutatómunkát ígénylő munkához.
134.bátor
A fidesz nèlkül 1% -ot nem èrnètek el , pedofil, hazug banda!
szaboria1
2010-óta még egyszer sem mertek külön indulni a választásokon csak fidesz farvizén lubickolnak.
vitriol
A farizeusok gyülekezete másszon ki a fidesz s.-ge alól, alakuljon párttá, aztán csipogjon, ha van önálló véleménye. A "kemény támadás" részükről kemény imádkozást jelent?
Emmersson71
Ha egy "fontoskodó színjáték", akkor miért foglalkoznak vele?
117
A KDNP inkább azzal foglalkozon, hogy Orbán eltűnt egy hónapara és a helyettese Semjén Zsót nem volt sehol ez idő alatt !!!???
Tonyróma
Csak megkavarta a több mint egy évtizede tartó Orbáni politika posványos állóvízét, a belebaszott kő!
Jozefina
A KDNP akkor verje a nyálát, ha önállóan megmérettette önmagát. Önálló pártként a 3 %-ot nem érnék el.
Nessy
@Jozefina: Még azt sem! Úgy van frakciójuk, hogy a fideszből kapnak plusz tagot, miután csak listán mernek elindulni! Ez a társulat és a kereszténység??? Fogalmuk sincs róla mi az!
Rockxy
Színjáték.
Minden szarjankó politikus nehéz pénzeket kap, (a nép pénzét) hogy ezt a színdarabot eljátssza.
Ti meg megkajáljátok.
Gyurka80
@justhpeter: Az ország lepusztítását a pufajkás és böszmeferiék és elvtijeik csinálták!
117
@Gyurka80: A pufajkások jelenleg a fideszesek - te paraszt!

Mert egy paraszt vagy, igaz?
Aki paraszt az is marad!
117
@Gyurka80: Te buta fasz, ne válaszoljál nekem, a kurva anyád!
ómió
Pedig ez csak az "efftársi műsor" része!
Gyurka80
@117: A te anyád te barom, nem is szóltam hozzád mit pattogsz idióta?! Kiszabadultál a diliházból?
amortizáltok
@Jozefina: éppen úgy megvezette őket mint akkortájt a dr kisgazdáékat torgyánostol ugródeszkának kellettek
verőce21
Azért az mégsem járja, hogy a lipsik lekezelően, lesajnálva tekintenek a saját hazájukra, szégyellik, hogy magyarok, írtóznak a nemzet és a haza fogalmától...!

Ahelyett, hogy idehaza segítsék a magyarok érdekeit érvényre juttatni...!
Clavigo
@verőce21: Én csak téged szégyenlek.,,meg a hozzád hasonló agyatlan súrmókat...
verőce21
@Clavigo: Jenő, Jenő...! Maradtál volna meg a szamizdat kihordásnál...!
Mert a helyesírás nem megy neked...!
Clavigo
@verőce21: Aha... ! Azért Tömjén Dzsozi " like" - olja az alattavalói technikádat ... Hogy " vergődsz "..?? Hanyatt,,vagy cipöre térdelsz,,muzsik..? .
balos
@verőce21: Pedig olyan jól szopsz!Netán muszka honvédő voltál?
Havanagi
@justhpeter: Ez egy gittegylet,kereszténynek hazudott maszkkal.
amortizáltok
ti vagytok 14 en egy szinjáték részesei meg a helikopteres rénszarvas is mellékszereplő. egy ájtatos manokával aki kegyet akarván gyakorolni de mire is ja csak álmodik és kormányprogrammá váltja orbán a semmit is beadva a 2359 perckor hogy más ne férjen hozzá avé - ce zárva .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok