A DK elnöke szerint pártjának nincs köze az ellenzék áprilisi kudarcához, annyit tettek, amennyit kért tőlük a miniszterelnök-jelölt. Egy éven belül eladják az Apró-villát, és a DK nem fél alkalmazni az erejét, hogy az ellenzék közepe legyen.

Forrás: telex.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Kissé el van szállva az agya a Ferinek! Ugyanolyan beképzelt, önző, arrogáns politikus, mint a másik oldalon Orbán.
Méghogy semmi köze nincs a DK-nak a választási vereséghez?
Peller Anikó
@Béla333: De van.

- Sajnos ezt a bomlasztó makizét odaengedték magukhoz. Meglett az eredménye 0/0.
- belementek vagy akár ők találták ki az előválasztási blamazsét és senkinek nem jutott az eszébe, hogy a fidesz mozgósítja a birkáit. Ezzel nemcsak az előválasztást, de a választást is elbukták.

Kb ennyi közük volt hozzá, ami persze nem kevés, inkább végzetes.
Dr. Proktor
A DK előrébb tartana ha Gyurcsány teljesen hátrahúzódna! A Fidesz ugyan veszti a választóit, de Gyurcsány visszataszítja őket...
Csizmás Kond
Mindenki azt hajtogatja hogy mzp tette tönkre a déká továbbjutását és déklárika miniszterelnökjelöltségét...de mi van ha fordítva történt, ugyanis déklára nem illemből állt hátrább hanem muszályból, mert belátták hogy vele biztosan veszítenek, és mivel mzp lépett a helyére és nehogymá ő nyerjen és mégnagyobb szégyent hozzon déklárikára, hát aláásták...és kiváncsi leszek hogy az mzp-nek juttatott külföldi pénzekből mennyinek vertek ők a seggére
Béla333
Igaza van szerintem Donáth Annának, aki az interjú után a következőket mondta:

"Ahogy a siker közös lett volna, úgy a kudarcban is osztozunk. Ha valaki úgy dönt, csapatban játszik, ne mutogasson utólag a másikra"
Nagyon undorító, ahogy most Gyurcsány beszél a közös ellenzéki kudarcról!
Peller Anikó
@Béla333: Tudod mi az undorító Béla?

A te elmebeteg gyurcsányozásod Béla, nem bírsz kibújni a bőrödből, neked mindig sikerül a legkisebb eséllyel indulóra voksolni, jelen esetben egy nulla százalékos támogatottsággal rendelkező, fidesz hátterű arcot, akinek az első szava az volt, hogy jó akkor gyurcsányék kussoljanak, majd ő egyedül nyeri a választást.

Felfogtad, hogy mennyivel nyert a makizé? Nem, te csak gyurcsányozol tovább.
Béla333
@Peller Anikó: 14.21
Mindig mindenki más hibás, csak a DK/Gyurcsány a helikopter.
MSZP vezető volt, de nem felelős az MSZP-Fidesz közös lopkodásokért.
Miniszterelnök volt, de nem felelős, hogy 2006-ban nem csukták le a maffiózókat.
2018-ban az LMP volt a felelős, most MZP.
Mindig más.
Nem veszed észre, hogy a maffia is pont így politizál? Mindenért mindig más a hibás.
Ha valaki szóvá teszi, akkor ő a Gyurcsány fóbiás, szemellenzős, stb.
Kicsit unalmas már a dolog...
bencemacska
@Csizmás Kond: Te most részeg vagy, vagy nem emlékszel mzp kampányára?
drrotf
Gyurcsány Feri!Most kiugrott a nyúl a bokorból!Megértem az álláspontodat, mert feleséged helyett ezt a vidéki Márki Zayt választották a kihívónak a miniszterelnöki választási versenyre, ezért már nem támogattad szívből , teljes odaadással a legyőzöttet, csak sunnyogtál, és halkan ugyan mondogattad, hogy az ellenzéki összefogás csapatát támogatja a pártod, de miután kieset Klárád a versenyből, abból a versenyből ahol nem a pártod a DK, hanem feleséged a Dobrev Klára szenvedett vereséget , már nem tartottad olyan nagyon fontosnak az ellenfele , Márki Zay győzelmét.Ennek fontos jelét is adtad a választás napján, nem álltál ott a vereséget szenvedők csapatában, nem vállaltál közösséget azokkal aki azt gondolták hogy le akarod váltani Orbán Viktort, de a mostani kijelentésed tisztázott mindent, hogy Te csak akkor szeretsz csapat tag lenni valahol, ha győz a csapatod, vagy Te vezeted a csapatot.Azt gondolom, hogy ha az ellenzéki pártoknak drukkolsz a választási győzelemért, akkor inkább a FIDESZ-szel köss szövetséget, és "erősítsd" azok csapatát akinek a legyőzősőre csak kamuból tettél kísérletet április 3.-án.Ha magadba néznél, el kellene bujdokolnod szégyenedben, mert több százezer, millió ember álmát tetted magatartásoddal kockára, vezeted őket a vereségbe, és nem kellene most az ártatlant, a semmiért sem felelőst eljátszanod!Ha még nem tanultad volna meg , mi már azért tudjuk, hogy képtelen vagy magad alávetni a kompromisszumoknak, képtelen vagy elfogadni a másod hegedűsi posztot,mindig és minden esetven vezetni és irányítani akarsz, ami lehetne egy nagy előny is ha nem Rólad lenne szó . Ezért van és lesz a feleséged megválasztása is halálra ítélve és nem azért mert ő gyengébb a többinél!Te egy kolonc vagy számára és ezért nem lehet esélye senkivel szemben sem egy országos választáson!
Csizmás Kond
@bencemacska: ...az igaz, hogy megittam egy pohár bort de az még soha nem ártott meg...mire kéne emlékezzek pontosabban ?
bencemacska
@Csizmás Kond: ma,15:28
Én csak lusta vagyok visszakeresni mzp megjelenését az előválasztások közepette, de arra emlékszem, saját szavaival jelentette be, hogy megkérte Csurcsányt, ne avatkozzon bele az ő kampányába. Mire Gyurcsány tényleg visszavonult. Akkor most miért osztozzon a vereségben?
Ennyit még megértek. A következő "választás" meg már nem is érdekel!
Csizmás Kond
@bencemacska: ...hát persze hogy a közepén kezdted...de szerintem valahol ott kezdődött az egész ahol a déklára visszalépett ...
...és vereség...egy csapatban hogy lehet kijelenteni, hogy csak a csatár vesztett ?
percsi
@drrotf: "mert feleséged helyett ezt a vidéki Márki Zayt választották a kihívónak"
Rosszul tájékozódtál, a választók Klárát és Gergelyt választották! Remélem a többit már tudod!
117
Gyurcsány mikor érti meg végre, hogy elbaszta a renoméját?
Gyurcsány rossz politikus !!!
Néha igazat mond? Ki nem szarja le! Néha én is igazat mondok és mindenki leszar.

gyurcsányra is undorrakól tiudo k nézni - CSAK !!!
drrotf
@percsi: Te is biztosan emlékszel, hogy a Dobrev -Márki Zay kettős közül az előválasztáson az utóbbi ember győzött az előválasztás végén, és ezért szerintem az én megfogalmazásom nem volt helytelen.A többit meg tudod?
Dr. Proktor
@Peller Anikó: Bélának azért van igazság a szavaiban! Gyurcsány nem motor hanem fék a DK-ban... Balfék!
Amúgy okos, össze sem hasonlítható az intelligenciája Orbánéval, csakhogy a túltengő egója felülírja az eszét...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.