Nem találkoznak Pozsonyban jövő héten a V4-ek házelnökei.

Elmarad a V4 találkozó, a csehek és a lengyelek borzasztó cikinek érzik a magyarokat a kormány oroszbarát politikája miatt

Fotó: Leon Neal / POOL / AFP

Elmarad a visegrádi négyek házelnökeinek jövő péntekre tervezett pozsonyi találkozója. A cseh és a lengyel házelnök bojkottot jelentett be a magyar kormány oroszpolitikája miatt.

Nem ülnek egy asztalhoz jövő pénteken Pozsonyban a V4-ek házelnökei, Csehország és Lengyelország ugyanis lemondta a találkozót a magyar kormány oroszbarát politikájára hivatkozva – írta meg a hvg.hu a seznamzpravy.cz nevű cseh lapra hivatkozva.

"A magyar kormány Oroszország trójai falova, fontos, hogy egyértelmű jelzést küldjünk nekik"

– nyilatkozta Markéta Pekarová Adamová, a cseh parlament házelnöke, aki korábban már többször bírálta Orbán Viktor és kormánya politikáját.

Forrás: Index.hu, hvg.hu

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Már csak a magyaroknak kell megszabadulni a gecitől és fidesz nevű szektájától , mert addig nem lesz változás!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lampa laz
Én is nagyon gáznak tartom ezt a putyin seggéböl kilógó barom bandát.
Eladott Ország
Már csak a magyaroknak kell megszabadulni a gecitől és fidesz nevű szektájától , mert addig nem lesz változás!
Sámannus
@sgl: Az utálat az kevés a félre áításukhoz. Legaláb háromszorosan biztosították be magukat. A média a legismertebb, a pénzügyi a legközelebbi személyekből, és a gazdasági az ellátó rendszerekben felhalmozott javak.Ezek osztogatásával a legégetőbb helyeken pillanatok alatt képesek megváltoztat a körülményeket, és a közhangulatot.
kereső
Ha, a lengyeleknek, cseheknek és más európai népeknek "ciki"- akkor a magyaroknak miért nem?
amortizáltok
orbány basit a V- 4 ek pofán verték megérdemelte ...
Yoda69
Orban mar mindenkinek ciki az egesz vilagon. Meg szelsojobbos partenerei is elfordulnak tole.
Idehaza mar csak az a masfel mlllio agyatlan 1 bites tamogatja, akik meg szamolni se tudnak.
Németh István
A lengyelek nagyon túllőttek a célon - valóban politikusnak kell lennie a kormánynak, hogy ne küldje el őket a náthás picsába! nagyon meghasonlottak! Az usa behülyítette őket, miközben az ukránok lerabolták a sok migrantyújukkal, meg a követelődzésükkel >> igazából meg is utáltatták magukat! Ezért volta rakéta balhé a lengyel határnál sima provokáció a triumvirátus részéről >> usa-lengyel-ukrán a három szemét! A cseheken meg csodálkozni sem kell, csoda, hogy eddig a V4-hez (is) orientálódtak! Egy talpig aljas nép bármikor úgy támad hátba ahogy akar! Az oroszokat utálják, mert nem nekik ajánlották fel kárpátalját! Sorolhatnám még a moslék magyar utálatukat, holott Árpád fejedelmünknek köszönhetik a fennmaradásukat - és hogy egyáltalán nép, nemzet lehetnek! Szóval ők is rohadjanak meg!
csipetke
Csak a címre.--mi is baromi nagy gáznak érezzük a magyar kormányt, illetve ezen belül orbánt, merthogy ő maga a kormány.
A körülötte lévők csak a biodíszlet. Álítólag vannak tanácsadói, de ha vannak is, azokkal is pont kitörölhetjük, mert velük,vagy nélkülük, de orbánnak sikerül lekormányozni az országot a béka segge alá. Ha ez volt a célja orbánnak, gratulálok neki, sikerült. Sajnos eljutottunk odáig,hogy orbán jóvoltából az ember már lassan szégyelli, hogy magyar
Eladott Ország
@sgl: ma, 12:16 ♦ Visegrádi négyek (V4) Amióta létezik ez a csoportosulás, valahogy azaz érzésem félünk a többi háromtól. Így viszont Orbán elérte az áhított vezetőszerepet ! Bár még csak kerülnek mint a leprást de a vezér elintézni hogy utáljanak is minket. A GRÁZI EGYEK. Mr. Szotyola !
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/274212445_4855723401186710_6623634274604985646_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=t-j0AkhghjoAX_poMkK&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfCOCIt_AUoYimg_K3alCZgAjFs_wRC_VlEKKI4eO3Zfyg&oe=637AF18E
Béla333
A lényeg, hogy a hülyemagyar maffiahívőknek meg tetszik a maffia oroszbarát, ukrán ellenes politikája!
namihami
V4? --- ""Where have all the flowers gone?""
Németh István
Addig örüljünk - de ti szar alakok ti is - amíg a Viktor hála Istenkének vezeti az ország kormányát és a népét! A ti szar voltotok a jelenben több kárt tesz az országnak mint az elmúlt érában a kádár apátok!
Németh István
Hogy tudjátok a V4 akkor lett volna képes egységes lenni amikor a kezdetek kezdetén a cseheket a szlovákokat és a lengyeleket egy szaros bilibe összerázták volna! egyik nép sem igazából nemzet egyrészt Árpád fejedelmünknek köszönhetik létüket, másrészt Zsigmond király formázta őket - a magyar fejedelmek vezérletével! Lengyelország meg vajdaság volt - most meg jár a pofája! Régen is hülyék voltak mára csak hülyébbek lettek!
Németh István
Ha pedig nem jelenik meg az írásom totálisan hülye seggfejek maradtok!
gina
Végre rájöttek hogy egy román sz@r cigány uralja az országot, és egy pennyért elárulja a barátait
gina
@Németh István: Örülj neki te elmebeteg szaros magyar,, hogy hazaáruló szemét vagy, és ne nevezd magad fogatlan proli magyarnak !!! Takarodj romániába vagy orosz tajgára a cigány tolvaj vezetöddel,,,,
gina
Ez a válasza : "Orbán: Most több szövetségesünk és barátunk van, mint volt,,,,", egy szemét áruló patkány,, ez nem csak a barátait de az Anyjét is eladná pénzért hatalomért...
Málna
Azt szeretem a liberálisokban, hogy csak olyanokkal állnak szóba, akik mindenről pontosan azt gondolják, amit ők...:-)
Nessy
@Málna: Néha az ember megpróbál ellenvéleményt nyilvánítani, de sokszor pórul jár! Kapja a szebbnél szebb jelzőket: libsi bolsi, bolsi fajgörény, hülye, de mindennek a teteje az volt, amikor a halott édesanyámat emlegették a legősibb mesterség jelzőjével. Miután soha nem voltam goromba, alpári, így kétszer meggondolom, ha valamivel nem is értek egyet, válaszoljak egy, két fórumtárs hozzászólására.
Gyurka80
@gina: Ja cigányozol is, elment neked az eszed idióta!
Gyurka80
A lenygyelek teljesen belehabarodtak a náci ukikba, a szlotákok meg a cselákok NE dirigáljanak nekünk, mi sem tesszük.Úgyhogy qss nekik!
gina
@Gyurka80: Vén az Anyád te hülye.. és igen cigányozok de csak is erre zsiros mosék tolvajra, tehetsz gy szivességet, fáj az igazság proli
Alfa
az árulókat mindenütt útálják... csak a büszke gerinctelen korrupt magyarország áruló a Nato-ban, Eu-ban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.