Ez derült ki egy friss kutatásból. 

Az EU-pénzek körüli viták miatt az IDEA Intézet most publikálta nyár végén készített reprezentatív közvélemény-kutatását Orbán Viktor uniós politikájának társadalmi megítéléséről.

Az emberek relatív többsége ezt gondolja: Orbán Viktor miatt nem jön az uniós pénz

Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

A kutatásból kiderült, hogy az eredmények alapján relatív többségben vannak, akik szerint jobb lenne Magyarország és az Európai Unió viszonya, ha más lenne a kormányfő.

A válaszadók 47 százaléka mondta azt, hogy „sokkal előbbre tartanánk”, a kormányfő politikája miatt nem kapunk uniós forrásokat,

29 százaléka úgy vélte, hogy „hátrébb”, mert ő kiáll a magyar érdekekért,

12 százaléka szerint a kérdés független a személyétől, nélküle is „ugyanitt tartanánk”,

12 százaléka a kérdésben nem tudott/akart állást foglalni.

A kutatás adatait augusztus 24. és augusztus 31. között vették fel közösségi média alapú kérdőívvel. A végeredmény reprezentatív az ország felnőtt népességére nem, életkor és régió tekintetében. A teljes magyar weben és a közösségi médiában történő adatfelvétel lekérdező szoftverrel, önkitöltős online kérdőíven keresztül (CAWI) történt. 1800 fős minta hibahatára az alapmegoszlások esetében legfeljebb ±2,3 százalékpont.

Forrás: 24.hu

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Sok az agyhalott, de szerencsére nem mindenki.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Sok az agyhalott, de szerencsére nem mindenki.
amortizáltok
nem azt gondolják, tudják,hogy ellopta 12 évig is, akkor már lopott ölöget most huzzon a börtönbe ott a helye.
Pálinkás Pál
@amortizáltok: onnan szabadulhat.., a bitóról nem..
Nessy
Ez felmérés nélkül is köztudott! Leszámítva a ner nyerteseit,bár ők is tudják, de nekik így a jó! A bigott hívek meg Orbánt imádják, bármit tesz is az országgal!
Jozefina
Lassan, de nagyon lassan ébredezik a többség!!!
Csizmás Kond
Ma sokan attól érzik baloldalúnak magukat hogy Orbánt gecizik...viszont ha a baloldal lenne most a polcon már nagyonrég a görögbéka feneke alatt lenne a magyar társadalom, ugyanis az úniónak a behódoló nem gondolkodó hajbókoló buta alárendelteken kívül senki nem kell...mert csak őket tudja az orruktól fogva vezetgetni...amiért alapjában véve nem is maga a zunió a hibás hanem azok áruló más hatalmakat kiszolgáló korrupt vezetői, mert azokat nem a zunió sorsa érdekli hanem a saját zsebük a saját jólétük. Egy földrészt képesek nyomorba dönteni néhány idegen pénzeszsák hatalmi vágyaiért.
telegdilaci
@Nessy Az agymosott szektatagoknak minden rossz ellenére amit a kártékony Orbán elkövet az Országgal,annál jobban imádják a potrohos Maffiózót!
vacsi
@amortizáltok: Nem értelek Benneteket: ha tudjátok, hogy ezt a pénzt eddig is ellopták, akkor miért fáj az, ha nem jön?...
Yoda69
@vacsi: Nem nekunk faj, hanem a NER-nek. Mivel mi eddig se kaptunk belole, miert fajna?
Aki Én
@Csizmás Kond: ,,Ma sokan attól érzik baloldalúnak magukat"

Meg a reumától :)
Néha nem tudom eldönteni, hogy te valójában egy paródia vagy-e.
Szoktál járni Magyarországon? Komolyan mondom, meghívnálak egy sörre. Biztos sokat nevetnénk.
justhpeter
@vacsi: Van benne logika, de csak a hozzád hasonlók számára. A mi oldalunkon nincs pénzhiány, hiszen eddíg sem kaptunk. A "Ti oldalatokon" viszont őrült nagy a gond. A Führeretek 12 év alatt kialakította a fizetett hívek rendszrét, akik nyilvánvalóan csak a pénzre buktak és nem az ő beszűkült, amúgy is primitiv személyiségére. A pénzen vett NER fenntartására újabb és újabb, több és még annál is több pénz kell. na most a pénz hírtelen elfogyott és elkezdett foszlani a NER szövete. Tehát ha sokáig nem jön az áhított uniós pénz, a NER hanyatt esik vége lesz a kleptokrata-nemzeti-keresztény álmoknak, a NER-kádereknek marad a munkanélküliség, s mivel a lopáson kívül semmihez nem értenek marad a nyomor
namihami
Akkor ez most 2/3-os eredmény! Fideszmatek...
Csizmás Kond
@Aki Én: ...te még azt sem tudod eldönteni hogy karácsony mikor van...
Aki Én
@Csizmás Kond: ...nekem egész évben.
amortizáltok
@vacsi: mondtam én hogy nekem fáj? tőle fogják hamarosan számonkérni 40-50 nap és lelép.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.