A legrenitensebb iskolák igazgatóit magához rendelte Pintér Sándor belügyminiszter, így próbál gátat vetni az elszabaduló tiltakozási hullámnak az oktatásért is felelős belügyi tárca.

A rendőrminiszter megleckézteti a lázongó gimnáziumok igazgatóit? Pintér magához rendelte a vezetőket

Fotó: Facebook

Az Eötvös József Gimnázium, a Vörösmarty-, a Karinthy-, a Kölcsey-, valamint a Madách-gimnázium igazgatója kapott meghívót a belügyminisztertől aktuális kérdések megbeszélésére – értesült a Blikk több helyről.

Noha várhatóan minden intézményvezető lehetőséget kap, hogy elmondja, milyen problémákat lát az oktatásban, illetve a saját intézményében, nem kétséges, hogy az igazgatókat is figyelmeztetik, a pozíciójuk forog kockán – magyarul: sor kerülhet az elmozdításukra –, ha nem csinálnak helyben rendet.

Forrás: Blikk

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Maxipocak
Ezt már baszhatjátok. A fiatalokkal nem tudtok mit kezdeni. Ők nem olajszőkítő bűnözők csürhéje Pintér elvtárs.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vitriol
@sgl: 9:41 - Túl sokat tud! /mindenkiről/
amortizáltok
és ez a főgonosz miért nem a TANKERÜLETI vezérkart kéri számon ??? mert most a tanárokat ugrasztja össze az igazgatókkal rafinált olajszőkitős, bugris taxis , felvitte orbán a jó dolgát.
ómió
@nezelodo: Látom, jól élvezkedsz azon, hogy 90. előtt a bolsi tetübandátok csak azokból engedett lenni valakit, akik emiatt kényszerből hozzá dörgölőzködtek. Eszerint ezt te most is így csinálnád! És még ti hazudjátok másokra a tetves bolsiságotokat! De miféle "kirugós módit" is "tanultak" a maiak Böszme efftársadtól? Azt, hogy kirúgtak néhány tanárnak álcázott rühesbolsit? Ha tőle tanultak volna, akkor már azt a párszázat, vagy legalább ezret rúgtak volna ki, akik ezeket az utcai "bolsifesztiváljaitokat" szervezik! Hol van ez a 14000-hez, akiket Böszme vezéretek kirúgott? A "komcsi ifjakat" pedig még 90. előtt Soros gazdátok azért ösztöndíjazta, hogy a tetübolsi "magasabbrendű társadalmatokat" lebontsák! És annyira "komcsi ifjak" voltak az érintettek, hogy ennek az elképzelésnek az élére is álltak! Szóval, önmagukat lebontani! Nem érzel itt ellentmondást? Mintha Böszme efftársatok "ebbe a sorba" nem állt volna be! Talán, mert épp ő volt az a bolsi ifjonc, akit ma a "Zorbánékra" próbálsz hazudni? Ne görcsölj rajta, nem fog sikerülni! Ezt már a 4. 2/3 is mutatja! Az igaz, viszont, hogy Soros gazdátok ösztöndíja alatt az érintettek kaptak némi anarcholiburnyák "beütést", de hál' Isten ők ebből ki tudtak gyógyulni, nem úgy, mint a magadfajták a bolsevizmusból!
nezelodo
@ómió: Igen színes a szókincsed. Tetübolsi, rühesbolsi, stb. Miféle családban nőhettél fel, hogy ennyi gyűlöletet sikerült összeguberálnod, és vajon hogyan éltél ebből meg az átkosban? Azért költhettek volna a felmenőid agykurkászra is...
ómió
@nezelodo: Az írottakkal már semmi gondod? Marad a "szókincsem"? Ilyenkor csak nem a valóság akasztja el az agyadat? Ez az agykurkászt inább neked indokolná!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.