Ha az árnyékkormány hatalomra kerül. 

Az árnyékkormány adócsökkentésével 500 forint alatt lehetne tartani az üzemanyagárakat – közölte a DK vasárnap az MTI-vel.

500 forint alatt lehet újra a benzin!

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Az ellenzéki párt Varju László energia- és rezsiügyi árnyékminiszter online sajtótájékoztatójáról beszámoló közleményében azt írta: a kormány a héten "brutális" benzináremelést hajtott végre az üzemanyag-ársapka eltörlésével.

Közölték: a Kormányzati Tájékoztatási Központ korábbi nyilatkozata szerint az üzemanyagárstop eltörlése egy átlagos, autóval rendelkező család esetében havi 21 ezer forintos pluszkiadást jelent. Ehhez járul az "orbáni infláció", a "történelmi élelmiszerdrágulás", és a "hétszeres rezsiemelés".

Forrás: mti.hu

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
rokker33
Haha ezek már az égről is lehozzák (lehazudják) a csillagot, csak hatalmon legyenek :) :) Szerencsére ennyire nem hülyék az emberek,hogy ezt elhigyjék nekik és nem fogják hagyni,hogy jobban tönkre tegyék az országot!
Eladott Ország
Akkor nem marad a "kiccaládnak" és nem lehet fenntartani a csókosokat.
- Nos Tóni! Hányan Sorosoztak tegnap. - Senkit sem találtam főnök. Legtöbben csak a te anyádat szidják.
pbs.twimg.com/media/FjZYIiWWQBIqKVb?format=png&name=900x900
A benzin hatósági ára...
pbs.twimg.com/media/FjY4XdHWQAAP4OK?format=jpg&name=medium
Xebulon
De alacsony benzinárak mentén minden hülye tankolna hetente kétszer, és sosem lenne benzin a kutakon.
A magas benzinár azért is kell, hogy a forgalmat lecsökkentse, mert különben nincs elég finomítói kapacitás ennyi benzint és gázolajt megtermelni.
Néro2
Mert ezt is ebaxta a fityma Nemzethy Csürhe. Ahogy a covidot a vak-chinát a petipumpát a Vodafont ...
Mindent amihez csak hozzáértek.
De ugye legalább kormányozni tudnak. Hááát amennyiben a mindennapi közkasszafosztogatás saját zsebre kormányzásnak minősül akkor nagyon !
csak úgy....
@rokker33: mert neked és a többi hülyének csak orbán hazudhat! -azt beveszed szó nélkül mint a labanc faßt ... :)
Sámannus
Háromszáz alatt is lehetne, ha Bokros Lajos irányítana. Csak hát ez a nemzet fasszopókat választ állítólag kétharmaddal.
Aki Én
@Xebulon: és autózna ha kell, ha nem? Amikor 350 volt, akkor elfogyott?
Jesszusom...
Sámannus
@Aki Én: Sajnos reménytelen eset nem fogja fel ésszel, hogy a kétféle ár alkalmazása vezetett a kétésfélszeres túlfogyasztáshoz. Nem a kisfogyasztók zsebelték be ami lefogyasztotta a készletet, hanem akik üzérkedtek vele! A fűtőolajjal kereskedők használták ki ezt hasonlóan a kilencvenes évek elején. Akkor Antallék kicsit kacsintottak is erre a lehetőségre, hagyták a vállalkozó szelleműeket felpörögni. Akkor is oroszok voltak a háttérben, akár csak ma. Most a költségvetést így közvetlenül csapolják meg az ártámogatásokkal. Most is lebuktak páran, de jól mehetett a buli, ha kiszárították a MOL-t
gina
Mert zsiros cigány és bandája mindenen keresni akar,,,,visszaemelték a benzinre és a gázolajra is a 32 forintos literenkénti bruttó jövedéki adót. Ez van idióta fideszivök, most ugassatok fogatlan prolik, igaz titeket nem érint, mivel autót közelröl sose láttatok,,,,,
Aki Én
@beric: Akkor valamit néha megcáfolgatnál. Így csak ostobának tűnsz.
Toller Béla
Essen már le, hogy amit ez a banda egyszer megfog, azt nem ereszti ! A pénz meg különösen ide tartozik !
Németh István
Az árnyék bezonkútból árnyékszíntű nedü fog folyni miként a rezsicsökkentés is árnyékszékes befolyással fog működni, miként az eddigi adócsökkentések és a terv szerinti új földadó rendszer a kedvezményes családi autó vásárlás és a nyugdíj, meg a fizetés emelés szigorúan az árnyékszék szintjén és csak az árnyékban fog működni!
@Cappuccino: @gina: @Eladott Ország: @Aki Én: szerintem ti vagytok az árnyékszék lovagok, most azt vizsgálják tudományos munkatársaim, melyikőtök van jobban leszarva >> nagyon egyenlő a szarszintetek!!!
Xebulon
@Aki Én: Akkor még a kenyér is 300 Ft volt, ma már 800 Ft vagy még több. És kaptál 20%-os fizetésemelést az infláció miatt. Így relatív 480Ft-os benzin olcsóbb mint egy liter tej.
Németh István
Az árnyék bezonkútból árnyékszíntű nedü fog folyni miként a rezsicsökkentés is árnyékszékes befolyással fog működni, miként az eddigi adócsökkentések és a terv szerinti új földadó rendszer a kedvezményes családi autó vásárlás és a nyugdíj, meg a fizetés emelés szigorúan az árnyékszék szintjén és csak az árnyékban fog működni!
@Cappuccino: @gina: @Eladott Ország: @Aki Én: szerintem ti vagytok az árnyékszék lovagok, most azt vizsgálják tudományos munkatársaim, melyikőtök van jobban leszarva >> nagyon egyenlő a szarszintetek!!!
Aki Én
@Xebulon: Ki kapott fizetésemelést?
Te tényleg azt hiszed, azért szűnt meg a 480 forint, mert az emberek hazahordták befőttesüvegekbe a benzint?
Aki Én
@Németh István: Nincs dolgod, balfasz? Muszáj itt hazudozni, hülyét csinálni magadból, te elmebeteg?
Azért az elég tisztán látszik, mibe vesznek itt még a ,,sajátjaid" is.
Mondjuk igaz, akit kicsi kora óta utálat, megvetés vesz körül, az nem érzi mikor kell elvonulni.
ómió
Ó, igen! Az efftársak az "adócsökkentések sirályai"! De kár, hogy náluk mindez népzsebelésben, adóemelésben és eladósodásban (lopásban) nyilvánul meg!
Xebulon
@Aki Én: Nem. Azért szűnt meg a 480Ft-os benzin, mert külföldi fuvarozók okosban itt tankoltak az európai áraknál jóval olcsóbban. Másik fele pedig otthon gyűjti hordókban a benzint - mert minden híresztelés ellenében sötét, levegőmentes, hideg helyen eláll egy évig is a benzin. Leginkább a levegővel való keveredés árt neki, ekkor csapódik ki az olefin... Okos a magyar, tudta, hogy vége lesz az árstopnak, szóval otthon betárazott. Nézd meg milyen hamar vissza fog állni az üzemanyag helyzet a kutakon, és nem nagyon fogsz látni autókat. Az elmúlt 2-3 hónapban délutánonként sorba kellett állnom. Kíváncsi vagyok most is lesz sor délután 4-6-ig... De ha dugó lesz, és benzinkútnál nem állnak sorban, akkor otthon tankol.
Németh István
@Aki Én: @Aki Én: @Aki Én: PERSZE aki te >< azt úgy hívják; hogy fő-hülye! Azért is ismétlem háromszor a fantom nevedet, hogy el ne téveszd te fantom bírka! Neked már a füledig ér a szar az árnyékszék alatt azért beszélsz hülyeséget!
Aki Én
@Xebulon: Egyrészt a kamionos nem kapta olcsóbban, másrészt nálunk drágább, mint a környéken. Ha meg ,,tudtuk, hogy vége lesz, miről is beszélünk?
Qrva szar a helyzet, nem bírta tovább az állam. Ennyi. Igen, tudtuk az első perctől, hogy ez fenntarthatatlan.
Szóval nem az aggódó polgár miatt történt.
@Németh István: Te meg szimpla elmebeteg vagy!
Nessy
@Aki Én: Kormányunk épp most emelte meg az üzemanyagban lévő egyéb adót, miközben normális országban csökkentik az adókat! Kell a plusz bevétel Orbán osztogatásaira! Érdekes, a hívek ezért is lelkesednek!
Aki Én
@Nessy: Mert egyszerűen nem értik. Ha a baloldal lenne hatalmon és ők tennék ezeket, akkor a fidesz segítene nekik megérteni. De maguktól akkor sem értenék.
Nem gúnyolódni akarok, de ezek tényleg nagyon buták és tájékozatlanok.
Nessy
@Aki Én: Gondolod, hogy a királyi média megemlíti ezeket a dolgokat? Ők csak azt tudják, amit Orbán és társai elmondanak! Az "őrangyaloktól" sem illik kérdezni, csak hódolattal hallgatni, amit mondanak!
Aki Én
@Nessy: ...persze, hogy nem. Ezek ostobán vannak tartva orbánék által.
De aki itt van, azért hall ezt-azt a valóságról, az beteg, vagy provokátor.
Gyurka80
@KisTehen: Árnyékkormány csak azt tud, meg árnyékszéket ahová valók. Ezek úgy hülyék ahogy vannak!
Gyurka80
@Sámannus: Pont a bokros lala kell neked, aki 1 Ft.ért eladta a budapest bankot?! Van nálad baj!
Gyurka80
@csak úgy...: Eddig az volt a bajuk, hogy 480Ft, most meg ők tennék azzá?! Te meg beszopod ezt!
Sámannus
@Gyurka80: Nem tudom mi ebből az igazság de akkoriban a cégeket adóssággal is adták vettlk,és dolgozókat is szemelőtt tartották, hogy lehessen munkájuk, ezt igy túlságosan leegyszerúsíted. Ráadásul ma orbámék elüldözik aki számukra fölösleges mert nyugaton kaphatnak munkát az még nem azonos az akkori privatizációval. Cégek sora kelt el ilymódon, vagy hosszadalmas adóssághegyekkel küszködtek, vagy szűntek meg. Az emberünk nem sapkával védekezett,hanem kitakarította az adósságot a pénzügyi fejlődés elől.A fidesz még abból is profitált ami erénye volt a változásoknak, és megalázóan szidta eredményeivel együtt, ami méltánytalan volt egy lelkiismeretes emberrel szemben. A bokros csomag több emberséget mutatott egy cikluson belül mint a csüngőhasú tizenhatéve alatt. Ősszehasonlíthatatlan, a két rendszer, mert Bokros kiépítette a pénzügyi rendszert a csüngőhasú pedig megszállottan rombolja
Gyurka80
@Sámannus: Jé egy bokros fan vagy! Ha nem tudnád pl. elvette a családi pótlékot, akkor született a legkevesebb gyerek.Ha még sokáig marad akkor ma már 5 millióan vagyunk.
Sámannus
@Gyurka80: Tévedésben vagy, én csak a tények alapján itélkezek. ez gyerekes megközelítés amit felhozol, Bokros igenis érzékenyen kezelte a hátrányos helyzetűeket, de visszafogta a kiadásokat amit a társadalom még elbírt. Én is elestem ettől a jövedelemtől, mégis azt mondom, hogy el kellett viselni, és nem irigyeltem azoktól akik hozzájutottak. Sokan voltunk így akik áldozatot vállaltunk, mert akkor még bíztunk a józan észben. Sajnos a demagógia mindig erős volt, mindig eltudta téríteni a gazdasági növekedést, és vissza húzott bennünket olcsó lármázással, hülye igéretekkel, mindig a tehetségtelenek kerekedtek felül. így jutottunk ide Most Máról holnapra él az ország, és attól függ a sorsunk, hogy orbánt el tudják-e takarítani a fideszék, mert szerintem az ő kezében már most elfolyt az a pénz amiért kuncsorog.
Az előfinanszírozással, és a költségvetés kisajátításával, már a nyugdíjjak is veszélyben forognak. ha kicsit figyeltél már havi nyugdíj emelést kérnek, az érdekeltek, hogy az infláció kezelhető legyen számukra.
A kormány az inflációból és a forintgyengülésből is hatalmas pénzekhez jut, El is költi mind egy szálig.
Amit felhoztál ezért gyerekes téma. Mára nem a lebutított családi pótlék megtartása a tét, hanem a gazdaság bedőlése. Nem kérdés, hogy Bokros iedejében is ez volt a kérdés, ő megoldotta. Ma pedig elmerülünk a korrupció mocsarába.
Gyurka80
@Sámannus: "Bokros igenis érzékenyen kezelte " HAZUDSZ!
verőce21
Úgy látszik képtelenség lecsukni ezt a balos sátánista mocskos csürhét! Vádak, bizonyitékok dögivel, itélet, börtön pedig sehol...! ennek rossz vége lesz tisztelt kormányunk !
Sámannus
@Gyurka80: Nem kell igazat adni csaxólok, hogy ilyen is van. Engem az sem zavar ha toporzékolsz.
Sámannus
@verőce21: Mi van tovaris komiszár, ki van a veres jégeralsód, hiába takargatod.
Németh István
az árnyékszékkormány; árnyékszék üzemanyagkútja; az árnyékszék médiával! menők szó se róla!
pacal
@Németh István: 1011
Ezért kár volt ma felkelned. Vagy fel sem keltél, az ágyból (ágyban, párnák közt) nyomod frankót?
Németh István
@pacal: te szaros marhabendő figyelj! Ha 500 alá megy az üzemanyagár a szomszéd kocsmában fizetek neked egy felest, vagy a maflást választod?
pacal
@Németh István: Feles után a maflást. Dög unalmas mindig nyerni, néha kell egy kijózanító pofon, hogy az ember gyermeke tudja hol a helye.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.