Hétfő reggel indult a hatnapos „Tudásmenet az oktatásért!” című esemény, amit a Pedagógusok Szakszervezete (PSZ), a Tanítanék Mozgalom és a noÁr Mozgalom hirdetett meg.

Tüntetés készülődik Budapesten, hamarosan indul a gyülekezés a Tudásmenet rendezvényére
Fotó: Facebook/PSZ

A többnapos vándorlás során a tüntetők oktatási fórumokat is tartottak, ezzel hívták fel a figyelmet az oktatás különböző problémáira.

A Pedagógusok Szakszervezete nemrég jelentette, hogy a menet megérkezett Budapestre, 16:30-tól pedig már lehet gyülekezni a tüntetés résztvevőinek a Munkácsy Mihály utca és a Podmaniczky utca kereszteződéséhez, a Kölcsey Ferenc Gimnázium elé.

Az egyórásra tevezett megmozdulás háziasszonya Berta Beáta (Tanítanék, a budapesti Karinthy Frigyes Gimnázium tanára) lesz.

Felszólalók:

- Szűcs Tamás (PDSZ) és Totyik Tamás vagy Gosztonyi Gábor (PSZ)

- Strbka Anna, diák, (EDF) és Rácz Béla, roma közösségszervező, aktivista, szülő

- Felföldi Zsombor, diák (ADOM) és Rábai János, tanár (polgári engedetlenség miatt kirúgott a Karinthy Gimnáziumból)

- Bosák Levente, tanár (Pécsi Művészeti Gimnázium, Szakgimnázium és Technikum, polgári engedetlen, még állásban) és Tölgyfa Gergely, tanár (polgári engedetlenség miatt kirúgott a Pécsi Művészeti Gimnáziumból)

- Simkó Edit, tanár (polgári engedetlen, benyújtotta felmondását)

- Pilz Olivér, tanár (Tanítanék, Miskolci Herman Ottó Gimnázium – még állásban) és Törley Katalin, tanár (Tanítanék, polgári engedetlenség miatt kirúgott a Kölcsey Gimnáziumból).

Forrás: Facebook

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@Shikari: A NAT a probléma! És a növekvő szaktanár hiány! Egyébként én valóban csak hozzászólok jól, rosszul a témához, hisz nem ismerem mélységében! Nagyobb baj az, hogy aki szintén nem ért hozzá, az irányítja, hozza a torvényt, határozza meg a működést, az értékelést stb.
Lepényleső
Demokratikus fegyverekkel a diktatúra valódi fizikális fegyvereivel szemben,
nem borzasztó blődségnek hat így a ki tudja hány századik színezetben?
ómió
Megint egy kupacban a bolsi söpredék?!
Németh István
Micsoda szarszag lesz az utcákon! Ezt a tróger gyülekezetet teljesen szabad mozgásra kell engedni, De ha a legkisebb szabálytalanságot vétik azonnal megemelt helyzíni büntit alkalmazni! Ez vonatkozik és nagyon szigorúan az előírt útvonaltól való eltérésre! Az irritáló megnyilvánulásokra, a hangulatkeltő dumákra!, plakát és mindenféle demonstráló eszköz használatára > pl, kormányt a vezető pártokat bíráló transzparensek mutogatására! Adnék apofájukra rendesen, ha én lennék a felelős a jelenlétükért, pl. fognám az összes kóborkutyát, fene kiéheztetve és rájuk úszítanám! Hangulat javítónak!! Rohadjanak meg! De ők is tudják a szlogent remélem >> usa-nato haza, Eu.vezetés a francba! Hajrá Putyin és az Orosz honszerető nép!
jáger laszló
Hát ilyen pedagógiai módszer is létezik amit a dajcs elvtárs javasol de én nem ajánlom senkinek,mert ez már a náciknál is +bukott!!
Manapság sem divat és általában tiltó listán szerepel!!!
Csak ennyi
barátilag
J.L.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.