A volt ellenzéki miniszterelnök-jelölt örömmel venné, ha Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő is csatlakozna hozzájuk.

Az Index információ szerint megvan Márki-Zay Péter független hódmezővásárhelyi polgármester új pártjának neve, amely így hangzik:

Mindenki Magyarországa Néppárt (MMN).

Index: megvan Márki-Zay új pártjának a neve

Fotó: Facebook/Márki-Zay Péter/videórészlet

A cikk szerint a bejegyzési procedúra maximum hatvan napig tart, de a bejegyzést végző törvényszék adott esetben hiánypótlást is elrendelhet, ami hosszabbítja a bejegyzés idejét. 

A lap szerint a Mindenki Magyarországa Néppártot a 2024-ben esedékes európai parlamenti, valamint helyi önkormányzati választások miatt hozzák létre az alapítói. Utóbbiakról Márki-Zay korábban nem árult el semmit, csupán azt, hogy elsősorban nem hódmezővásárhelyi kötődésű személyekről van szó. A párt székehelyének címe megegyezik a polgármester vásárhelyi címével – tette hozzá a lap.

A párt neve egyébként szinte ugyanaz, mint a Márki-Zay Péter által 2018-ban létrehozott Mindenki Magyarországa Mozgalom (MMM).

Az Index cikke szerint a toborzás majd csak a párt bejegyzése után indul meg, Márki-Zay Péter ugyanis ezt mondta nekik:

Először alakuljon meg a párt, utána várjuk a tagokat.

Azt ugyanakkor megemlítette a lapnak a polgármester, hogy annak örülne, ha Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő csatlakozna hozzájuk. 

Forrás: index.hu

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Ez a kis izgága pöcs megkezdte az ellenzék módszeres szétzilálását. Hadházy meg nem lesz olyan hülye, hogy csatlakozzon...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
Ez a kis izgága pöcs megkezdte az ellenzék módszeres szétzilálását. Hadházy meg nem lesz olyan hülye, hogy csatlakozzon...
Nyírfa
Azt elhiszem, hogy mint egy minőséget garantáló címkét szívesen varrnád magadra Hadházyt, de Ákos nem fogja amortizálni magát veled. Különben is, ott van Karácsony, együtt kezdtétek, fejezzétek is be együtt az ámokfutást.
Úristen, mi lenne itt, ha nyertünk volna?! Milyen okos volt Gyurcsány, hogy elengedte a választásokat , amikor látta, hogy veszett fejsze nyelévé vált a változás lehetősége.
jáger laszló
Még 1 párt amire semmi szükség, csak a baloldal megosztására irányul...
Legjobb lesz elfelejteni...
csak ennyi
barátilag
J.L.
Jozefina
Ezzel a párt névvel sem lesz nyerő!!! Remélhetőleg Hadházy sem csatlakozik hozzá!!!
Márki-Zay Péter továbbra is a fidesz malmára hajtja a vizet mindaddig, amíg nem azon dolgozik, hogy az ellenzék egy és egységes legyen!!!
Nyírfa
@Jozefina: Nem fog ezen dolgozni, alkatilag képtelen rá. Ő akar érvényesülni, irányadó lenni. Csak mint Orbán.
csak úgy....
talán majd 2040 felé ,mikor még mindíg orbán a király ,talán megjön a magyarok esze is,amit ferkónál raktároztak fölöslegesen! ;)
kereső
Te úgy vagy ellenzéki, mint a mihazánkos dúró, meg toroczkai/tutsek-.Sehogy.Te nem rendszer ellen "harcolnál", hanem csak orbán székéért.Orbánnak sem a "proletár" diktatúrával volt baja, csak azzal , hogy nem ő ült Kádár székében. Megkapta, megnyerte- igaz, nem egy munkás-paraszt hatalom székét, hanem inkább egy mussolini/frankó tábornok székét.
dr. prédikátor
mözöpö!!!felejtsd el a HADHÁZY AKOST!!!EZERSZER TÖBBET ÉR NÁLAD!!!
Eladott Ország
@Maccska: MZP pártalapítása , az ellenzék feldarabolására épp a fidesznek kedvez. Csak szólok.
ómió
Helycsinálás az új "guruló dollároknak"?
Sámannus
Tudom sokan azt gondolják, hogy az ellenzék szavazói átpártolnak hozzá. Ez nem is olyan tragédia, de sokkal fontosabb, hogy a kormánypárti szavazók elszakadhassank a fidesztől. A putyincsicskáknak ez a lagnagyobb béka, amit le kell nyelni.
Namely
Komoly kihívója akadt a P nevű szektának :D
karma1
@Qqberci: Aranyom, hadhazy az unokatestvere ennek a kis pocsnek, es anno alapitotagja volt (hadhazy) az MMM-nek, es asszem alelnoke is egyben! Amikor tavaly tobbek kozott hadhazy is kovetelte majus 31-ig mzp-tol, hogy szamoljon el az osszefogasnak juttatott kozpenzekbol (amit egyebkent Kesz Zoltan, magyar gyorgy is kovetelt, mert 100 millio forint feletti osszegrol volt szo), akkor majus 31-en a kis pocs elojott, es elszamolt 1,8 millio forintrol, a tobbirol meg azt mondta, hogy coki, az az MMM szamlajan van, - mert az osszefogas megbizott ebben a csodtomegben, hogyha egyszer o a ME jelolt, akkor menjen az o nevere a kampanypenz! Nahat ez oriasi hiba volt - es meg csak ezutan derult ki, hogy meg masfel milliard forint amcsi penz is ott pihenget, amirol szinten zavaros beszamolot adott. Nem veszi eszre ez a szerencsetlen, iszonyuan antipatikus mzp, hogy a dolgok nem ugy mennek, hogy eloszor kituzom az eskuvo idopontjat, aztan elkezdek keresgelni menyasszony utan, hanem hogy eloszor kell egy megbizhato bazist osszehozni, es amikor mar biztosan allnak a labukon a tagok, es elertek egy bizonyos letszamot, csak akkor kezdem el a bejelentesre az eljarast. Arrol nem beszelve, hogy hiaba mondja ennek a fafeju idiotanak, hogy vegye mar le azt a buzi kek szalagot magarol, mert az a nemzetkozi prosztatarak jelkep (plane ilyen alakura hajtogatva!), de o nem tagit, hordja nagy buszken! Egyebkent meg hadhazy probalt mar partokban lenni (fidesz, lmp, momentum) de a kozossegi munka az marhara nem megy neki. Csak pont ugy, ahogy az unokatesoja is csak egy elszabadult hajoagyu, maganyos harcos.
karma1
@Qqberci: Ja, es amikor mzp ilyen botranyosan "szamolt el" az osszefogast illeto kampanypenzzel, akkor hadhazy ott is hagyta az MMM-t, mert elege lett. Ugyanigy hagyta ott magyar gyorgy is (akinek oroszlanresze van az aprilis 3-i bukasban!, nalam szinten mar csak a kisbetus kategoriaban lehet), aki szinten alelnok volt az MMM-ben.
terlasz
Érdekes "életképes" formáció alakulna ki a két önjáró, közösségi munkára alkalmatlan figura szövetségéből...
jáger laszló
Az MMN taglétszáma máris elérte az 1 főt,mely hamarosan +2xereződhst amennyiben a fidexesek is csatlakoznak a párthoz!!??
Én drukkolok ennek a társaságnak amely jobbközép formációnak határozta +magát!!!??
Én nem csatlakozom hozzájuk ennek LNLre!!!
csak ennyii
barátilag
J.L:
magyar1
Én a gyerekverők pártja elnevezést javasolnám inkább. Mert mindenki azért nem veri az elvileg kívánt és szeretett gyermekét.
karma1
@terlasz: Megnevettettel! "életképes" ...Aha...:)
Nyírfa
@karma1: tegnap, 21.53

Lájkoltam a bejegyzésed, de van vitám veled. Hadházy , attól, hogy rokona MZP-nek, még egy külön entitás, a két ember ég és föld, az egyik egy sunyi pozőr , a másik az igazság megszállottja. Ha nem lennének ilyen fanatikusok a világban, akkor vajmi keveset haladna a világ, nem törtek volna ki forradalmak, nem születtek vokna találmányok, nagy művek.
Tehát semmiképpen nem vonnék párhuzamot az elszabadult hajóágyú MZP és Hadházy között.
Amúgy te láttál már pártfegyelemmel megkötözött zsenit? De ne legyen zseni, csak rendelkezzen olyan képességekkel, erényekkel, amelyek az átlag fölé emelik, kezd el megrendszabályozni, és csak nézd, hogy porzik utána az út, ahogy elviharzik. Így tesszülk tönkre a gyermekeinket is: "nevelni", valójában idomítani akarjuk őket, elvárások tömegével béklyóba szorítani, ahelyett, hogy szárnyalhatnának.
Én hagyom Hadházyt szárnyalni.
Nyírfa
@Qqberci: tegnap, 08.01

Ákos már nyilatkozott is, nem pártosodik MZP-vel. :)
karma1
@Nyírfa: En is lajkoltalak, de hadhazy eseteben nagyon nem vagyunk egy oldalon! Nem hajlando senkivel sem egyuttmukodni, de ahova beteszi a labat, ott felkavarja az allovizet, es botranyt hagyva maga mogott - tovabblep! Igen, latvanyosan "leleplez" - de nem tudsz mondani egyetlen egy olyan ugyet sem, amiben a legelejetol a legvegeig mindent vegigjart volna, kovetkezetesen, es eredmenyt is ert volna el! Jo, maradjunk annyiban, hogy eredmenyt elerni ma Magyarorszagon senki sem tud, ha kiteszi a lelket, akkor sem! Az, hogy sok pert nyert, azok olyan perek voltak, amik inkabb formai dolgokra korlatozodtak, ujsagcikkek egyes mondatainak a helytelensege - dehat per az per - MINDENT eredmenynek tekintunk, ugye? Mert van, aki ennyit sem tesz meg! Egyebkent pedig hidd el, hogy tobben is vannak olyanok, akik ugyanugy dokumentalnak minden fideszes buntettet, mutyit, rablast, korrupciot, - csak eppen nem biztos, hogy MOST csinalnak belole egy bulvarcikket, hogy "hadhazy megint egy nagy disznosagot leplezett le!" - hat nem nagyon kell lelepleznie magatol semmit se, mert a bulvarfirkaszok MINDEN ugyet felhajtanak maguktol! De egy kovetkezetes nyomozast, a kovetkezmenyek bemutatasaval - meg nem lattal tole! Ezert mondom azt, hogy inkabb csendben kene dolgoznia egy-egy ugyon, elejetol a vegeig, es amikor elert valamit, akkor elojonni vele! Nem segit be a tevekenysegevel sem a partoknak - tulkeppen a civileknek se nagyon, mert az MMM-ben is inkabb egy csaladi vallalkozokent volt benne, mint egy nagyon aktiv tagkent. Azzal egyutt o volt az egyik alelnoke az MMM-nek. Nem kell, hogy egyezzen a velemenyunk - elintezi majd ezt a tortenelem helyettunk is.
Nyírfa
@karma1: 9.31

Szerinted a bulvárfirkászok - akik a szóhasználatodból kiindulva még csak nem is tartoznak az újságírók krémjéhez - az ügyeket a maguk valóságában fogják bemutatni, feltárni? Vagy az egyetlen hajtóerő a lájkvadászat, a szenzációhajhászás.
Természetesen vannak oknyomozó újságírók, akik akár éveken át tartó követéssel lepleznek le égbekiáltó disznóságokat, de a politikusnak nem ez a dolga.
Nem vagyok Ákos védőügyvédje, de az azért elmond valamit a munkásságáról, hogy ő szervezte meg az EU-Ügyészséghez való csatlakozás aláírásgyűjtését, amelyet végig is vitt. Az ő hívó szavára gyűltünk össze a BEM rakparton, ahol magam is a nevemet adtam az akcióhoz. Hogy nincs eredménye? Az nem az ő kudarca, hanem mindannyiunké.
Mélységeket és kitartást hiányolsz vele kapcsolatban, de nem gomdolsz bele, hogy nem ügyvéd, nem jogász, nem újságíró. Állatorvos, akinek bizsereg a tenyere az igazságtalanságoktól. Ahogy bizsereg a tiéd, az enyém, sokunké, akik nem teszünk többet, mint itt leírjuk a kritikáinkat, aztán mindenki megy a maga dolgára: társadalmi szerepvállalás kipipálva, Orbánt ma is elküldtük melegebb éghajlatra, az ellenzéket is tunikán billentettük, és értekeztünk a forradalom szükségszerűségéről, amelyet majd egyszer, valaki csak kirobbant, lehetőleg úgy, hogy mi itthon nézhessük a képernyőn keresztül.
De visszatérve a te Ákost illető kritikádra: ha netán arra gondolsz, hogy előbb-utóbb megírja egy-egy újság , hol, mikor és mire tette rá a kezét a kormány, akkor szépen folydogálhatna az életünk, elrebegnénk egy nahátot, felsóhajtanánk: még ilyet! Ezzel szemben Ákos nap mint nap szembesíti a koprmányzatot a lopásaival, a csalásaival, mondjuk ki: a bűneivel. És mindezt nem szép-szelíden, hanem mint a hajókürt, hogy mindenhová elhallatsszon.
Hogy a feljelentései, amelyeket nyilván dokumentumok sokaságával terjeszt elő, s amelyek összeállításához elmélyült munka kell, lepattannak az ügyészségről? Az lenne a csoda, ha egy ügyet befogadnának, és annak...
karma1
Felreertettel! A plebsz szamara hadhazy munkaja tokeletesen egyenlo a bulvarfirkaszokeval: mindketto MEGIR egy botranyt - es itt vege is szokott lenni a tortenetnek! Nekem csak ennyi a gondom! A bulvarfirkaszok szamomra nem tartoznak a hiteles, oknyomozo ujsagirok koze - mindegyikuknek van egy gyenge jellemu besugoja, aki szallitja a valodi vagy remhireket, ezt megirjak - aztan nem tortenik semmi! Mondjuk hadhazy is megirt nehany szenzaciot pl. a hatvanpusztai ingatlannal kapcsolatban. Mint ahogy a bulvarlapok is. ES??? Mi tortent azutan? Azota? Hidd el, nem kotekedni akarok, de peldaul ebben az esetben en elvarnam, hogy hadhazy jo allampolgarkent tegyen feljelentest (na nem a poltnal, mert az csak egy kidobott irat lenne, ami elfekszik polt iroasztalaban), az EU-nal, mint korrupciogyanus, lopasgyanus esetet. Ha ezt megtette volna mar regen, akkor az Unio lepeskenyszerben lenne, mert valamit tennie kene, de minimum reagalnia a feljelentesre. Ha buntetni nem is tudna az EU, de kikuldhet egy vizsgalobizottsagot akkor is, ha nem vagyunk tagjai az Europai Ugyeszsegnek. Hallottal ilyesmirol? Megtette? Mert en nem hallottam ilyen esetrol - nincs kivizsgalas, nincs utananezes, - nincs semmilyen lepes Hatvanpuszta es a dagadt focista ugyeben. Me'g mindig ezt mondom, hogy nekem EZ hianyzik, az ugyek veghezvitele! Nem egy kitarto, es nem egy kovetkezetes pali. Nem mondom azt, hogy boven vannak olyanok, akiknek a tevekenysege tetszik - nekem akkor tetszene, ha egyszer hadhazy azt mondhatna, hogy "elvittem Hatvanpuszta ugyet a megfelelo europai es nemzetkozi birosagok ele, mert ugy gondolom, hogy Hatvanpuszta kozpenzbol epul. Megvizsgaltak az ugyet Brusszelben, Hagaban, Strasbourgban es ez meg ez lett az eredmenye. " Vagy annyit mondanek, hogy "elvittem az ugyeket a megfelelo unios szervezetek ele, es a nyilvanvalo lopas ellenere sehonnan se kapok segitseget, tovabblepest". Ilyen egyszeru ez!
Nyírfa
@karma1

Azt hittem még belefér az az egy-két mondat.
Szóval, az lenne a csoda, ha itthon bárminek is következménye lenne, amit a fidesz nap mint nap elkövet ellenünk, a hazánk, a hazájuk ellen.
Ha már új kommentben kellett befejeznem az előzőt, nem állom meg szó nélkül azt a vádadat sem, hogy szerepet vállalt ez a fiú az MMM-mozgalomban. És még hányan! Még miniszterelnök-jelölt is lett Márki-Zayból, úgyhogy, mindenki, aki ezt támogatta, takarodjon a közéletből, velünk együtt, mert nem vonultunk ki az utcára, hogy nem hagyjuk egy kóklertől szétcseszni az ellenzéki összefogást, és nem szólítottk fel Klárát, hogy azonnal vegye át a stafétabotot, és ő fusson be a célba vele, mi majd kísérjük, védelmezzük, sikerre juttatjuk.
Nem ezt tettük. Helyette egymást biztatgattuk, jó lesz ez, csak nyerjünk, ha nem is lesz jó, majd elküldjük a francba, a számítógép mellett ehhez nagyon értünk, csesztettük a józanokat, akik legyintettek, ezzel vége a játszmának, a fidesz behúzza az újabb győzelmet. Most mondjam, hogy a józanok közé tartozva végül én is beadtam a derekam, jó, nem gyengítem a véleményemmel az esélyt? Mondom, mert megalkudtam én is, annyira akartam a változást.
Soha nem szabad felülni az illúziónak, ez számomra életem végéig tartó intő példa lett.
Nyírfa
@karma1: 10.29

Feljelentés?

nepszava.hu/3149386_hadhazy-akos-feljelentes-tesz-a-legmagasabb-korokig-nyulo-szamlagyar-ugyben

index.hu/belfold/2022/01/06/hadhazy-akos-feljelentes-keleti-vakcinak-beszerzese-koronavirus/

szeged.hu/cikk/hadhazy-akos-majd-en-megteszem-a-feljelentest-nem-hagyja-az-orosz-metrokocsik-ugyet-a-fuggetlen-kepviselo

Linkelgethetnék még, hosszú lenne a sor. Az EU csak akkor fogad el feljelentést, ha az adott ország minden jogi lehetőséget végig próbált. A fifdesz-intézmények pedig tudják,hogy húzzák az időt.

Nem hiszem, hogy félreértettelek, de abban egyet értünk, hogy a vélemények nem kell, hogy egyezzenek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.