Orbán Viktor együttérzését fejezte ki a csütörtök este megkéselt rendőr és családja felé, „gondoskodni fogunk róluk, természetesen”, mondta a miniszterelnök a Kossuth rádióban péntek reggel.

Orbán megszólalt a rendőrgyilkosság ügyében

Fotó: Facebook

Orbán szerint jó hír, hogy amikor kell, a rendőrök használják a fegyverüket – írja a Telex.

Orbán szerint „egy rendőrgyilkosság módfelett ritka” esemény Budapesten, ezért ez a hír most megráz és megrendít bennünket. De ez azt is jelenti szerinte, hogy a rendőrök jól végzik a munkájukat, és az élet itt biztonságos.

Forrás: Telex

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Proktor
Szózat volt ma is, hülye gyerekeknek...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Dr. Proktor
Szózat volt ma is, hülye gyerekeknek...
szegfue
Tényleg "az élet itt biztonságos"... csak a rendőröknek nem.:((
balos
@m73: Ne má!Azt hiszed,hogy nem szarja le saját magát is,ha az érdeke úgy kívánja?A sok támogatója,meg úgyis így szereti,hogy nem különb náluk!
Nyírfa
Annyira biztonságos az élet, hogy simán megtámadják a rendőröket, legyilkolásszák a családjukat, a szomszédot, a villamoson , aki éppen nem tetszik, és önbíráskodás folyik a közlekedésben.
De milyen jó is, hogy a rendőrök végre bátran használják a fegyverüket! Hátha majd a tüntetők ellen is, igaz, Orbán?
A magyar nép minden napja meg van átkozva, amíg bitoroljátok a Parlamentet.
Eladott Ország
@Horizont: ma, 09:07 ♦ Csak a kijelölt útvonalon szabad közlekednie az újságíróknak a parlamentben. A parlament új sajtószabályozása a lehetőségét is elveszi annak, hogy a sajtó megpróbálja megszólaltatni a kormánypárt képviselőit. Eddig is nehéz volt Orbántól kérdezni, mostantól már lehetetlen lesz...
Pálinkás Pál
részvétem a családnak !...de...az hogy lehet ,hogy egy örjöngő,más lakására erőszakosan támadó férfira kihívják a rendőrséget...és az gond nélkül megszúrkál 3 felfegyverzett rendőrt...?!... mintha kicsit hiányos lenne a kiképzés, esetleg nem merik a fegyverüket használni..?...amerikában a támadó szitávé lyuggatva feküdne a boncasztalon,és nem a rendőrt kéne siratni...azt hiszem kicsit át kéne gondolni a fegyverhasználati jogot!!
ómió
Az efftársaknak a "biztonságos" nyugati "migráncsmiliőt" kéne "élvezniük"!
kakukkmadár
@Pálinkás Pál: Hát az úgy van, hogy a magyar rendőrök ilyen silány kiképzést kapnak. Magam olvastam egy kapitányságon a hirdetést, miszerint néhány hónap(hét?) kiképzés(?) után máris intézkedő rendőr lehet valakiből. A nem régen történt újpesti, hasonló mészárlás után, maguk a rendőrök mesélték el a valós történetet, miszerint a megszurkált rendőr társa(egy 20 éves nagylány!) elhagyta(!) a lépcsőházat, hogy segítséget hívjon, és amikor visszatért, már ott volt kibelezve( szó szerint!) a szintén nagyon fiatal rendőrfiú. Most is teljes joggal merül fel a kérdés, hogy a hírek szerint "megerősített" erőkkal kivonuló rendőröket hogyan tudja halálra szurkálni egy késes támadó?! Egyáltalán hogyan jut a közelükbe lábon lövés nélkül?! Ezek óriási hibák, amit kiképzett rendőrök nem vétenek, inkább képzetlen, magukat rendőrnek gondoló nagyfiúk, nagylányok. Egy ilyen eset után, minimum lenne a belügyminszter lemondása, pláne több ilyen eset után. Részvétem a családoknak, akiknek a fiait képzetlenül küldték ki az utcákra.
balos
Hülyedrebil geci!Arról pofázz,hogy a nyuggerekkel fizetteted meg az inflációt!Szakadtál volna a román anyádba!
izéke
A golyóálló(szúrásálló)mellény miért csak orbánnak kötelező viselet?Most megmentett volna egy életet. Vagy már az is mind az dagié?
jáger laszló
Mjnek!!??
Újra már úgysem tudja éleszteni
Fölösleges szövegre + nincs szükség!!!
csak ennyi
barátilag
J.L:
Sámannus
Szerintem pedig nem képezték ki őket megfelelően ilyen esetekre, és csak pofázik ez az ájtatos gazember, meg a köcsög miniszterének is csak a tanárokkal van baja.
SÍva
Jobb lett volna ha meg sem szólal! Gondoskodnak a családjáról? Hogyan? Elvesztették a szerettüket! Kötelezővé kell tenni a fegyverhasználatot közvetlen életveszélyben! Aki nincs tisztában azzal, hogy más életét veszélyezteti nem érdemli az életet!
A "rendőrgyilkosság meglehetősen ritka" esemény!" Lehet, hogy ez ritka esemény de még csak január közepe van és már legalább három gyilkosság történt idén ezt nem számítva! Engedd már meg, hogy megkérdezzem a 2020-ban meggyilkolt idős 80+ asszonnyal is elhitetted, hogy biztonságban van? Kegyetlenűl elverték és megerőszakolták életében és halálában is! Ne hidd, hogy mindenkinek rövid az emlékezete! Szögi tanárúr, Marian Cozma csak, hogy a legismertebb eseteket említsem. A megerőszakolt és felgyújtott lány gyilkosa már szabadlábon van! Az áldozatoknak és a családjuknak nincsenek már jogaik csak az elkövetőknek? Majd ha minden kegyetlen gyilkos képe kinn lesz a falakon és ők a jól megérdemelt helyükön a föld alatt akkor lesz itt rend.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.