Erasmus-program leállításásáról Orbán Viktor pénteken reggel a Kossuth rádióban kijelentette: a diákok készüljenek tovább erre, a jövőben sem fognak semmilyen kárt elszenvedni, nem engedjük.

Orbán az Erasmus-program leállításáról:  miféle emberek, akik bosszút állnak más gyerekén?

Fotó: Facebook

A brüsszeliekkel megegyezünk, vagy a költségvetésből megoldjuk. Nemzeti érdekünk, hogy okos diákjaink legyenek, erről nem mondunk le a fiatalokban rejlő erőforrásokról. Mehetnek tovább, mintha Brüsszel meg sem nyikkant volna. Mert miféle emberek, akik bosszút állnak más gyerekén?

- kérdezi a miniszterelnök az Mfor szerint.

Amiket felhoznak a felsőoktatási rendszerrel kapcsolatban, az szamárság. Az, hogy politikusok ülnek az egyetemi kuratóriumokban, máshol is így van. Politikai dolog ez: kormányváltást akartak. Brüsszelnek van egy elképzelése a jövőről, ami más, mint Magyarországé. Például a migránsok ügye, amit mi nem akarunk, ők igen. Aztán van elgondolásunk, hogyan kell nevelni a gyerekeket, ami szintén más, mint a mi elképzelésünk.

Forrás: Mfor

59 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Mi is ezt kérdezzük tőletek. Miféle emberek vagytok, hogy családok jövöjét, egy nép jövőjét teszitek tönkre?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
laszlobihari
@Eladott Ország: tudod azért ez sértő, egy okos inteligens orángutánt össze hasonlítani egy hipóval fehérített mozdonyszőke sejthalmazzal! Ha a majmoknak lenne szakszervezete már tiltakoznának, mivel ők soha lehetnek olyan gecik mint európa ondója!
nezelodo
"Mert miféle emberek, akik bosszút állnak más gyerekén?"
Nagyon jó a kérdés "vezérem"! Nincs véletlenül egy tükör a keze ügyében? Használhatná...
Németh István
Azon túl, hogy a Viktornak igaza van, tegyük hozzá, hogy ez a balliberális túlsúlyban lévő csemetéket fokozottabban érinti! Ugyan is azok vannak többen, jóval többen, mint a tisztességes magyar polgárok gyermekei! VAGY, netán, - mondatja a bennem lévő kisördög - hogy a ballibkó csemeték valami privilégiumot élveznek és kapnak aljas hátsó un. soros támogatást!?
Na a lényeg tegyünk magunkért! Elöször >> is a Fidesz-Kdmp frakciók kezdeményezzenek bizalmatlansági indítványt a moslék és renittens fővárosi és területi polgármesterekkel szemben!
Aztán az usa-nató takarodjon Európából, az Eu. korrupt, háborús bűnös vezetése vonúljon a börtönbe!
Nyírfa
@human: tegnap, 21.26

Brigantik kormánya képes csak rá.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.