Mint arról beszámoltunk, egy tartálykocsinak ütközve szenvedett balesetet a honvédség egyik luxusrepülője Amerikában, ahová a Honvédség parancsnokát vitte hivatalos útra.

Hadházy Ákos: Ruszin-Szendi Romulusz ülepének kényelme több tízmillió forintjába került az adófizetőknek
Fotó: MTI/Balogh Zoltán

A koccanás miatt megsérült gépet egy másik luxusgép segítette ki Magyarországról, ez pedig már Hadházy Ákosnál is borította a bilit.

"Ha az RTL híradónak szó szerint elmondtam volna mit gondolok és le is adják, talán elsötétített képernyőre ítélik őket" – írja a csatorna adására hivatkozva Hadházy.

A Ruszin-Szendi nevű főhonvéd ugyanis kiröppent a "honvédségi" luxus géppel a mocskos, sorosista Amerikába. De amikor indult volna vissza, koccantak egy reptéri üzemanyag szállító autóval, így javítani kellett a gépet. A főhonvéd azonban ahelyett, hogy vett volna egy jegyet valamelyik menetrendszerinti járatra és hazajön vele, szólt a honvéd pilótáknak, hogy ugorjanak ki a másik luxus repülővel érte. Ha első osztályon utazik, akkor is hazahozhatta volna a honvédelmi főülepet pár százezer forintból. Így negyven 35-40 millió adófizetői pénzt égetett el pluszban (az eredeti gép hasonló költségén felül) . A híradó egyébként idézi Ruszin-Szendi néhány nappal ezelőtti beszédét is, aki azt mondta: AZÉRT JAVASOLJA A FIATALOKNAK A HONVÉDSÉGET, MERT Ő IS NAGYON JÓL ÉRZI MAGÁT OTT. A honvédeink szembeköpik a magyar adófizetőket, ez van

- fogalmaz Facebook-oldalán a független képviselő.

Az RTL híradása:

Forrás: Facebook, rtl.hu

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

izéke
Igazán elbagatellizálhatnák néhány csavar meghúzását a reptéri karbantartók,az állami temetés olcsóbban jönne ki és egy emberre csak egyszer kellene költeni...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@Őrnagy: nem köpköd itt senki, csak a közpénzt védik. Mi a faszt nem lehet ezen érteni, te agyhalott szarkeverő?
ómió
@m73: Szopó román bugert láttál a tükörben, bolsi faszszopó!? Kérdezd meg tőle!
ómió
@Dr. Proktor: Most meg már a tetvesbolsi fajgörénységedet próbálnád másra hazudni, bolsiék elmebetege!? Ne gyötörd magadat!
Dr. Proktor
@ómió: Te se vodkázz ilyen korán!
Apropó, míg neked csak a vodka jut, a legolcsóbb fajta, addig főnökeid beluga kaviárt fogyasztanak a luxusgépen...
Ha nem vodkával tuningolnád te is agysejtjeid lipoid tartalmát, még eszed is lehetne.
ómió
@Dr. Proktor: Az elmeosztályról gyakra delirálsz ilyeneket, idiótája!? Inkább szedáltasd magadat!
Németh István
@Dr. Proktor: @Aki Én: @Horizont: >barmok királyai! Az ország sorsát, elelhetetlenült helyzetét a szarból vissazahozó Orbán kormány a beindúl regnála óta (2010) vaja mennyi adózói befizetéseket volt kénytelen kidobni az ablakon a mocskos - moslék buzi, pedofíl balaliberális keselyük, a hazaárruló trutymóagyuak végett?? SZÍVESKEDNÉTEK ÖSSZESZÁMOLNI???
Takarodjatok a csámpás rohadt tripperes kurva anyátokba!
Az usa-nató armada a picsába Európából az Eu vezetése veletek együtt a börtönbe, akasztásilag!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.