Mint arról beszámoltunk, egy tartálykocsinak ütközve szenvedett balesetet a honvédség egyik luxusrepülője Amerikában, ahová a Honvédség parancsnokát vitte hivatalos útra.

Hadházy Ákos: Ruszin-Szendi Romulusz ülepének kényelme több tízmillió forintjába került az adófizetőknek
Fotó: MTI/Balogh Zoltán

A koccanás miatt megsérült gépet egy másik luxusgép segítette ki Magyarországról, ez pedig már Hadházy Ákosnál is borította a bilit.

"Ha az RTL híradónak szó szerint elmondtam volna mit gondolok és le is adják, talán elsötétített képernyőre ítélik őket" – írja a csatorna adására hivatkozva Hadházy.

A Ruszin-Szendi nevű főhonvéd ugyanis kiröppent a "honvédségi" luxus géppel a mocskos, sorosista Amerikába. De amikor indult volna vissza, koccantak egy reptéri üzemanyag szállító autóval, így javítani kellett a gépet. A főhonvéd azonban ahelyett, hogy vett volna egy jegyet valamelyik menetrendszerinti járatra és hazajön vele, szólt a honvéd pilótáknak, hogy ugorjanak ki a másik luxus repülővel érte. Ha első osztályon utazik, akkor is hazahozhatta volna a honvédelmi főülepet pár százezer forintból. Így negyven 35-40 millió adófizetői pénzt égetett el pluszban (az eredeti gép hasonló költségén felül) . A híradó egyébként idézi Ruszin-Szendi néhány nappal ezelőtti beszédét is, aki azt mondta: AZÉRT JAVASOLJA A FIATALOKNAK A HONVÉDSÉGET, MERT Ő IS NAGYON JÓL ÉRZI MAGÁT OTT. A honvédeink szembeköpik a magyar adófizetőket, ez van

- fogalmaz Facebook-oldalán a független képviselő.

Az RTL híradása:

Forrás: Facebook, rtl.hu

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

izéke
Igazán elbagatellizálhatnák néhány csavar meghúzását a reptéri karbantartók,az állami temetés olcsóbban jönne ki és egy emberre csak egyszer kellene költeni...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
izéke
Igazán elbagatellizálhatnák néhány csavar meghúzását a reptéri karbantartók,az állami temetés olcsóbban jönne ki és egy emberre csak egyszer kellene költeni...
Dr. Proktor
Végre arra használták a gépet amire vették és nem arra amit tagadtak hogy arra vették volna...
neverland
- Ruszin-Szendi Romulusz, ezért ötven fekvőtámasz!
- ...
- Na jó, csak huszonöt.
- ...
- Tíz.
- ...
- Öt?
NKF
De jó ennek a Szarházynak,mindig,mindent tud
Csak egyet nem,hogy minek választották meg!
Pálinkás Pál
ez a rombusz nem honvéd, hanem egy büdös csicska zsoldoskatona, ugyanolyan féreg,mint főnöke ,a tolvaj cigány...
Eladott Ország
@Őrnagy: ma, 07:01 ☻A bűnöző román cigányod és bandája a ruszkik érdekeit védi és az ellopott ezer milliárdokat! Nem tudom mond -e neked valamit Hatvanpuszta, a turai Schossberger-kastély, Gellért Szálló, több tucat pláza, Récsöl' puja és a nemzeti vejkó, marbellai szállodái и так да́лее • (i tak dáleje),... te (hugy)hólyag!
Az általad említett Hadházy féle bécsi luxus lakás egy társasházi lakás 30 négyzetméteren. Ennyire gerinctelen rohadt fideszes ütődött büdös barom vagy!
Yeromos
@Őrnagy: Elég csoró lehetsz ha neked egy bécsi 30 m2-es lakás fele luxus kategória. De gondolom gazdád hatvan pusztai dácsája ami közpénz milliárdokból épül az nem luxus, és a magán géppel való röpködés sem luxus. az a hazaáruló uraknak jár.
Qqberci
"Ő IS NAGYON JÓL ÉRZI MAGÁT OTT."

Annyiból lehet is...
jáger laszló
Hát ez már 1 pitiáner szarakodás 1 baleset aorpóján!!!
Javaslom mindenkinek,hogy felejtsék L!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Terminátor
@Horizont: Nem a 6hazi szükséglakásáról van szó!
A felső ezer megengedheti magának, hogy a megvett
légi alkalmasságokat használják!
Mi lenne velük, ha a menetrend szerinti járatokkal mennének?
Az snassz ebben a kasztban!
Yeromos
@Maccska: Nem a fentartással van problémám, hanem az indokolatlan használatal. Azt minden képen annak tartom, hogy ha elromlik a gép ami kifelé szállította és hoszabb időbe telik a javítása. akkor kiküldenek agy külön repülőgépet mert az uraknak derogál felszálni a menetrendszerű járat business class kategóriára.
lusta
1. Ezek a gépek csapatszállítóként lettek véve, nem az egyéni négy betűk röptetésére.
2. Elmúlt már 45 éves?
Yeromos
@Őrnagy: És a helyzet hatvan pusztával, azt nagy vonaluan átlépted? Az luxus vagy nem?
Dr. Proktor
@Őrnagy: Luxuslakás 30 négyzetméter? Annak aki saját gépével repked?
Gondolkodj már egy picit, ha pedig megfájdulna ekkora erőfeszítéstől a fejed akkor kapj be egy Aszpirint...
Pálinkás Pál
@Őrnagy: hajtogattál magadnak papíír repcsit?...
Clavigo
"" Főhonvéd "...(!)... :):):) ( óriási !) Ez is feltört,mint a szennyvíz.. A kerozint meg egyéb költségeket ,,szívesen fizettük ,te kalácsarcú gyökér. Szépen hízik ez a disznó is..( követelmény ?) A tokája már eltakarja a gallérját..
Dr. Proktor
@Horizont: Biztos hogy tehén? Nekem ökörnek tűnik...
Dr. Proktor
@Horizont: "Felülről nézve térkép e táj..."
Emmersson71
Hol van már Orbán 30 milliós, sokad-rangú díszdoktorija!
A NER szintet lépett.
nemkati
Most megírhatná az a moslék @Németh István: hogy " usa-nató takardojon Európából", de akkor ahhoz mit szól ahhoz, hogy a magyar honvédség meg az USA-ba, Las Vegasba, Floridára, Ohioba röpköd, ugyan milyen célból? Mert Panama, a Kanári-szigetek, Málta, Abu Dhabi, Dubaj is érdekes katonai célok lehetnek, annak ellenére, hogy nem Amerikában vannak.
Giovanni Alba
@Dr. Proktor: ma, 09:46
Bocsi, de klasszikust csak pontosan és szépen
"Ki gépen száll fölébe, annak térkép e táj,
s nem tudja, hol lakott itt Vörösmarty Mihály,
annak mit rejt e térkép? gyárat s vad laktanyát,..."
www.arcanum.com/hu/online-kiadvanyok/Szoveggyujtemeny-szoveggyujtemeny-1/a-xx-szazad-irodalma-9C3D/radnoti-miklos-1909-1944-A5A2/versei-A5A3/nem-tudhatom-A65A/
Giovanni Alba
@nemkati: ma, 10:53
Egyszer (párszor) már poénkodtam Petőfit idézve, de emlékév van, meg amúgy is.
Mit nem beszél az a német ...
"Lassan, német, húzd meg magad,
Könnyen emberedre akadsz;
Ha el nem férsz a bőrödbe',
Majd kihúzunk mi belőle!"
www.arcanum.com/hu/online-kiadvanyok/Verstar-verstar-otven-kolto-osszes-verse-2/petofi-sandor-DFB2/1848-F625/mit-nem-beszel-az-a-nemet-F854/
jáger laszló
Rémusz bácsi megerősítette
SZBK igény tart Romuluszra hiszen még 50 éves sincs és tetterős fiatalos katona!!
Sőt harcedzett aki semmitől sem riad vissza amit már megtapasztalhattunk a pályafutása során...
csk ennyi
barátilag
J.L.
Dr. Proktor
@Giovanni Alba: Köszönöm, mentségemre szolgál hogy nem néztem utána... :-(
Giovanni Alba
@Dr. Proktor: ma, 12:13
Pusztán a jószándék vezérelt, nem a tudálékoskodás.
Egyébként borzongató az összecsengés, mert mit lát a "főhonvéd"? Gyárat és vad laktanyát.
ómió
Az "efftársi ajánlás" (kizárólg másoknak!) ilyen utakra, bizony, hogy "menjen gyalog"!
gina
Ez a romulus rémusz is hizik mint a többi fidesz szemét !!!
gina
@ómió: Te barom a te pénzeden is,,,, ugyan te elcsalod mint a többi román proli,
balos
@m73: Szerintem irigykedik,hogy nem az ö tőkén utazik a rémusz pöcs!
Németh István
@Horizont: @balos: @gina: @m73: @Horizont: @Giovanni Alba: ti a megkövesedett barmok szarképződményei! mit gondoltok , hogy a sok külföldi ország nem ítéli el a moslék magyar belső ellenséget?? de igen, csak annyira nyalják az ursula, usa-soros seggeket, hogy már azt sem tudják hol laki az Úr Isten! Szar moslékok vagytok, a leszart fejetken meg se kottyan a plusz illatfelhő!
A lényeg akkor is , hogy az usa-nató takarodjon a kurva anyjába Európából, a moslék Eu vezetése a börtönbe - akasztásilag !
ómió
@m73: Magatokra ismertél, bolsiék fajgörénye!? Csoda!
ómió
@gina: Ugye, ribike, neked csak az agyad helye képes balesetet szenvedni!?
Németh István
A hadházi bécsi ingatlana és a vagyonosodása, (érdemi munka nélküli szarkeverések) aztán a maki zay valójában minimum 5-6 éves külföldi pénzekből való akadályozása a kormányzati munkának, a szarkeverések a kar-.geri müncheni-brüszeli, kijevi akciója >> mennyibe is került, nem említve a nemzet kormányának tevékenységének alázását, ÉS ezzel megalázva a magyar nemzetet!
@Dr. Proktor: @balos: @Horizont: >főundormányok veszitek az adást!?
Az usa -nató aljas moslék armadája takarodjona kurva anyjába a bídennel együtt. Az Eu. vezetése a börtönbe - akasztásilag!
csak úgy....
a tábornok úr félt,hogy elkeveredik a tömegben és elveszik ,ezért kellett a külön röpcsi!
egy tábornoknak is lehetnek félelmei, fóbiái és tömegiszonya, -talán ezért is lett tábornok..
Dr. Proktor
@Németh István: Nézd meg az ágy alatt is!
Németh István
@m73: @csak úgy...: @Dr. Proktor: na lárjátok visszaigazoljátok, hogy mekkor bugris barmok vagtok, Úgy, hogy lábatok közt csüngő mócsingot próbáljátok szopogatni tudományos alapon, másra úgy sem vagytok képesek!
AZT viszont, hiszem hogy felfogtátok>> az usa-nató geciknek semmi keresnivalójuk Európában, az Eu. vezetése megrohadjon a börtönbe - akasztásig!
Németh István
@m73: @csak úgy...: @Dr. Proktor: na lárjátok visszaigazoljátok, hogy mekkor bugris barmok vagtok, Úgy, hogy lábatok közt csüngő mócsingot próbáljátok szopogatni tudományos alapon, másra úgy sem vagytok képesek!
AZT viszont, hiszem hogy felfogtátok>> az usa-nató geciknek semmi keresnivalójuk Európában, az Eu. vezetése megrohadjon a börtönbe - akasztásig!
CSAK MÉLYSÉGES ŐSZINTESÉGGEL ISMÉTELNI TUDOM >> HOGY bennetek is tudatosodjon!
Dr. Proktor
@Németh István: Nézz be az ágy alá! Biztos odagurult a Selincro...
Németh István
@m73: de azért ganajkája a nemzet moslék oldalának el tudtad olvasni!@Dr. Proktor: >valójában nyugodtan mondható, mint száraz téyn, hogy magya csőcselék, és az Eu vezette csőcselék nemzetek a nagyon szemét usa-val fogtak össze egy világi nagyhatalom területének megnyirbálására, majd ezt követné a terület teljes elfoglalása a nyesanyag bázisért és a mezőgazdasági területekért! Ti mocskos fajzatok ezt ugyan úgy tudjátok mint mi itt az országban mindenki! A tetves kommunista áleszmeiségetekkel a zavar agyú balaliberális erőszakosságo-tokkal, a minden áron zavarkeltéssel igyekeztek az usa-Eu. geciket kiszolgálni! Nem fog sikerülni, a világ országainak elég volt a moslék terror uralomből, az áldemokráciából , a nemezeteken való élősködésből! Rohadjatok meg ott és úgy ahogy vagytok! de azért a lerohadt pöcsötöket igyekezzetek még megnyalogatni amíg lehet! Ha az sem lesz na akkor fogtok felfordúlni!
De a lényeg >> az usa-nató armada takarodjon Európából és az Eu. vezetése börtönbe - akasztásilag!
Dr. Proktor
@m73: Pistám! Őszinte örömömre szolgál hogy sanyarú gyermekkorod és halmozottan hátrányos helyzeted ellenére el tudtad végezni az általános iskola mind a nyolc osztályát tízenkét év alatt, ehhez gratulálok!
Sajnálatosnak tartom, hogy nem volt szerencséd olyan családban felnőni, ahol természetessé vált volna számodra a jómodor, a tisztességes viselkedés és a magyar nyelv kiművelt használata...
A sereg sem tett jót neked, ahol mint írtad többszáz ember szennyes ruházatát válogattad és küldted a pucerájba és láttad el tiszta ruházattal a katonákat, mert ott sem az irodalmi nyelv használata volt a megszokott, ott a normális ember csak szopott.
Nem adom fel a reményt hogy hátralévő életedben azért csak ragad rád valami a jómodorból, tisztességből és az alapvető emberi értékekből, melyek megkülönböztetnek téged az egyéb főemlősöktől...
Rajta!
Dr. Proktor
@Dr. Proktor: Ó jajjj, elnézést kedves m73, rossz posztra válaszoltam, nem Németh István barátunk fennkölt eszmefuttatásaira írtam méltó választ...
Javítom hibámat!
Dr. Proktor
@Németh István: Pistám! Őszinte örömömre szolgál hogy sanyarú gyermekkorod és halmozottan hátrányos helyzeted ellenére el tudtad végezni az általános iskola mind a nyolc osztályát tízenkét év alatt, ehhez gratulálok!
Sajnálatosnak tartom, hogy nem volt szerencséd olyan családban felnőni, ahol természetessé vált volna számodra a jómodor, a tisztességes viselkedés és a magyar nyelv kiművelt használata...
A sereg sem tett jót neked, ahol mint írtad többszáz ember szennyes ruházatát válogattad és küldted a pucerájba és láttad el tiszta ruházattal a katonákat, mert ott sem az irodalmi nyelv használata volt a megszokott, ott a normális ember csak szopott.
Nem adom fel a reményt hogy hátralévő életedben azért csak ragad rád valami a jómodorból, tisztességből és az alapvető emberi értékekből, melyek megkülönböztetnek téged az egyéb főemlősöktől...
Rajta!
Dr. Proktor
@m73: Ne bántsuk, hányatott sorsa lehetett szegénynek, a sereg pedig mint tudjuk csak ront a dolgokon...
ómió
@m73: Szóval, fajbarom efftárs, te mindig Gréczy efftársad leszopásától "felerősödve" szoktad a bárcáskurva anyádat megdugni!? Úgy az efftársi!? "Ögyes"!
Dr. Proktor
@ómió: Mint tudjuk, "a stílus maga az ember"...
Így biztosan tudhatjuk hogy ökör vagy!
Németh István
@Dr. Proktor: @m73: ez a két fúl hülye gerinctelen hernyó - különben nem is lehetnek még hülyék sem mert hernyók meg a trutymó lények agyuk sincs > következésként megnőtt sejtek! A témához nullák, a politikához hullák, csak az anyázást tudják!
De azt vágják ők is > a moslék usa-nató állatok takardjanak Európából, az Eu vezetése a börtönbe! - akasztásilag!
Dr. Proktor
@Németh István: Már megint elgurult az Ashwarax?
... vagy vodkával vetted be?
Aki Én
@Őrnagy: nem köpköd itt senki, csak a közpénzt védik. Mi a faszt nem lehet ezen érteni, te agyhalott szarkeverő?
ómió
@m73: Szopó román bugert láttál a tükörben, bolsi faszszopó!? Kérdezd meg tőle!
ómió
@Dr. Proktor: Most meg már a tetvesbolsi fajgörénységedet próbálnád másra hazudni, bolsiék elmebetege!? Ne gyötörd magadat!
Dr. Proktor
@ómió: Te se vodkázz ilyen korán!
Apropó, míg neked csak a vodka jut, a legolcsóbb fajta, addig főnökeid beluga kaviárt fogyasztanak a luxusgépen...
Ha nem vodkával tuningolnád te is agysejtjeid lipoid tartalmát, még eszed is lehetne.
ómió
@Dr. Proktor: Az elmeosztályról gyakra delirálsz ilyeneket, idiótája!? Inkább szedáltasd magadat!
Németh István
@Dr. Proktor: @Aki Én: @Horizont: >barmok királyai! Az ország sorsát, elelhetetlenült helyzetét a szarból vissazahozó Orbán kormány a beindúl regnála óta (2010) vaja mennyi adózói befizetéseket volt kénytelen kidobni az ablakon a mocskos - moslék buzi, pedofíl balaliberális keselyük, a hazaárruló trutymóagyuak végett?? SZÍVESKEDNÉTEK ÖSSZESZÁMOLNI???
Takarodjatok a csámpás rohadt tripperes kurva anyátokba!
Az usa-nató armada a picsába Európából az Eu vezetése veletek együtt a börtönbe, akasztásilag!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.