Orbán a kormányülésről jelentkezett be.

Orbán Viktor akciófilm hangvételű videóval üzente meg: "Legyaluljuk az inflációt"

Fotó: Facebook/Orbán Viktor

Orbán Viktor, ahogy korábban megírtuk, ma úgy kioktatta Brüsszelt, hogy az még a Holdról is látszik. Akkor az inflációval kapcsolatban üzente meg Brüsszelnek, hogy 

a brüsszeli szankciók energiaár-robbanást és soha nem látott inflációt szabadítottak Európára. Brüsszel jobban tenné, ha az infláció ellen indítana háborút, de onnan csak újabb szankciók jönnek. Nekünk kell visszaszorítani a szankciós inflációt!

Ezt követően szerda délután Orbán Viktor nemrég egy új videót osztott meg a Facebook-oldalán, ami mellé sejtelmes szöveget írt. Ebből kiderült, hogy mi a mai kormányülés legfontosabb témája.

Legyaluljuk az inflációt. Ezen dolgozunk a mai kormányülésen is

- olvasható a kormányfő friss bejegyzésében, ami mellé egy pörgős zenéjű videót is posztolt, ahol a kormánytagok csak úgy sürögnek-forognak a nagy munka közepette.

Forrás: atv.hu

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Az ő balfaszságuk miatt a legnagyobb az infláció az Uniós államok közül, amit aztán heroikusnak beállított küzdelem után talán sikerül az Unió átlagára levinni.
De ez még nem biztos, hiszen ezek nem értenek semmihez, csak a lopáshoz!
A kormányzáshoz biztosan nem...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Az ő balfaszságuk miatt a legnagyobb az infláció az Uniós államok közül, amit aztán heroikusnak beállított küzdelem után talán sikerül az Unió átlagára levinni.
De ez még nem biztos, hiszen ezek nem értenek semmihez, csak a lopáshoz!
A kormányzáshoz biztosan nem...
csak úgy....
0rbán egy fellengzös hazudozó! -ezt csak a bomlott agyu hívei nem látják!
csak úgy....
@Maccska: @KisTehen: szánalmas,buta seggfejek vagytok, haggyátok magatokat naponta átbaxni! :) -már 0rbán is röhög rajtatok...
kereső
@Béla333: Az unió inflációs átlaga jelenleg 9,7%. Ha év végére nálunk ennyi lesz, az a mostani 27,7%-os inflációra rakódik rá. Na, igy aztán ki leszünk a vizből- nem mondom. Az élelmiszer infláció közel 48% - most. Ebből egy számjegyú???-decemberre? Lehet , hogy annyi lesz hazudva- te meg majd mást tapasztalsz a boltban, piacon.
kereső
@KisTehen: Ja, az orbáni magyarok elleni szankciók. Azok tényleg - tapasztaljuk, nap-mint nap. Nem csak a boltban, piacon, hanem az egészségügyben, az oktatásban- ennyi hülye , mint te is, már az orbáni oktastáspolitika eredménye.- és az életünk számtalan területén.
Az eu-s és usa szankciók is hatnak oroszhonban- ,hiába propagandázik mást a kreml.
csak úgy....
@KisTehen: már a látásod is beszart,nem csak a hülye fejed! :) hogy fognak rád nézni a kölykeid pár év múlva, ez a balfaß seggnyaló lenne az apánk?
csak úgy....
@KisTehen: mid van neked,hiszen eszed sincs!? :) ezt itt naponta bizonyítod,te elmebajós!
kereső
@Béla333: 15:47. Na, de Bélám. Nem az a "mentegető" szöveg, hogy "legalább kormányozni tudnak"??
csak úgy....
@KisTehen: "hát nekem legalább van, nektek viszont csak kutyátok lesz ... és azzal akartok majd házaséletet élni" ezzel azt akarod mondani,hogy te a kölkeidet kurogatod? -rólad még ezt is föltételezem, te perverz tróger!
Qqberci
"Nekünk kell visszaszorítani a szankciós inflációt!"

A torkodat kell megszorongatni, mocskos kolostormalac!...
lampa laz
..."soha nem látott inflációt szabadítottak Európára." B+ viktor, nem szólt neked még senki, h nyugaton az infláció már haldoklik? Itthon viszont miattad keletkezett, amit azóta is "lélegeztetőgépen" tartasz, csak az a kár, hogy nem kínain, (itt legalább hasznát vettük volna a sok szarnak) mert akkor már nálunk is kimúlt volna és egyszámjegyü lenne az infláció.
Terminátor
Volt már az, hogy az infláció megelőzte a szankciókat!
Az infláció tudott a szankciókról, és sürgősen megelőzte!
Pálinkás Pál
ennek első lépése az lehetne, hogy felkötöd magad, a hordáddal együtt..
drrotf
Ha Orbán és csapata ma is gyalulta az inflációt, hol látszik ez meg , lett valami olcsóbb, vagy úgy gyalultak hogy nagyobb lett az inflációt?És melyik inflációt gyalulták ?A hazait, vagy a szankciósat, vagy a háborúsat?
Aki Én
Pedig mennyit ,,melózott", hogy összehozza a világverő inflációnkat.
Azért képzeljük el, ha ezt az inflációt az ellenzék, pontosabban bárki más hozta volna össze.
Mindjárt tudná, hogy a kormányfő a felelős.
Nessy
Nem gyalulni kellene, hanem szakemberekre bízni úgy a gazdaság, mint a monetáris politikát! A többiről most ne is beszéljünk! Addig, ameddig pár hetenként Orbán egy este alatt százmilliárdokat "csoportosít át" egy személyben, addig itt senki, és semmi nem biztos, max. pár hétig!
human
Orbán folyton arról beszél, hogy decemberre 1 számjegyűre szorítják le az inflációt. Az aki valamennyire figyelt matek órán és tudja, hogy mi módon számolják ki hivatalosan a havi inflációt az tudja, hogy nem nagy teljesítmény pont decemberben 1 számjegyűre kihozni az inflációt. Mivel az előrejelzések szerint az infláció pont 2022 decemberében tetőzött ebből következik, hogy 2023-ra várható a legkisebb inflációs mutató. Ezért nem nagy vállalás az amit Orbán mod. Mondhatni a legvalószínűbb szkenáriót akarja eladni sikerként.
gina
Vadbarom arcú undor,,te csináltad meg a bandád a legnagyobb inflációt, sehol nem olyan magas mint itt, rohadék, nem kellett volna szétlopni ezt az államot , és minden rendben lenne,, mindig másra mutogatni már unalmas, te tetü,, remélem mielöbb eltünsz ebböl az országból te elmebeteg skizofrén barom,,,,,,
Nessy
@human: Különben is majd a KSH kihozza maximum 9 %-ra!
ómió
Pedig Bokros efftárs anno még büszkélkedett is a maga 30%-osával!
jáger laszló
Orbán asztalos is!!??
Most gyalulni szeretne...
hát ez érdekes lesz...
csak ennyi
barátilag
J.L.
balos
@jáger laszló: Akkor kezdje a gyalulást a saját tökén a töjpe!Hisz "döntsd a tökét ne siránkozz"!
human
@Nessy: Szerintem is 8,5-9% inflácító fognak kihozni, de még ez is egy elég gyenge teljesítmény lesz, mivel a 2022 decemberi 26%-hoz képest lesz ennyi.
Clavigo
azt a széthízott fejedet kéne legyalulni...More..
csak úgy....
eddíg még nem láttam ezt a fura bútordarabot ebböl a szögböl!- nem tudom, hogy egy ilyen erotikus jellegü ,mondjam ki? -ok. penna alakú valami, hogy passzol egy néhai kolostorba?
lehet,hogy ez miatt volt ott az ördögüzö pap, -pedíg nem az ördög lehetett,hiszen az minden nap ott van, inkább az apácák szellemei sikongatnak a látványtól éjszaka?!
nemkati
Ők legalább boldogok, hogy tönkretették az országot és a kisembereket, mindnek fülig ér a szája. Szerintük is a legszebb öröm a káröröm, ennek örülnek a cinikus szemetek. Lerabolták a közpénzt, elérték hogy az úniós pénzeket se kapjuk meg, előidéztek egy hihetetlenül magas inflációt, és most bejelentik, hogy ők megmentenek minket (maguktól?), és gőzerővel gyalulnak. Köszi, de nem kéne. El kéne húzniuk a hatalom közeléből is!
Nessy
@human: Erre számítanak! A bigott hívei meg elalélnak a gyönyörtől és boldogságtól!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.