Az ENSZ elfogadott egy nyilatkozatot, hogy Oroszország vonja ki a katonáit Ukrajnából, Kína például tartózkodott.

Az ENSZ megszavazta, hogy Oroszország vonja ki Ukrajnából a katonáit – 7 ellenszavazat születettANGELA WEISS / AFP

Az ENSZ elfogadott egy – nem kötelező érvénnyel bíró – nyilatkozatot, miszerint Oroszország azonnal vonja ki a csapatait Ukrajnából, vessenek véget a harcoknak és legyen béke.

A nyilatkozatot 141 ország szavazta meg, hét szavazott ellene és 32 ország tartózkodott.

A tartózkodók között volt Kína, a hét ország, amelyik pedig ellene szavazott a következők: Fehéroroszország, Mali, Nicaragua, Oroszország, Szíria, Észak-Korea és Eritrea – írja a Guardian.

Forrás: Guardian.com

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Őrnagy
Nem véletlenül nevezte el ezt a háborút Putyin különleges hadműveletnek, mert a nemzetközileg érvényben lévő jog szerint a katonai műveletek (a háború) Oroszország területén folyik, így valójában az ENSZ határozat szerint olyasmire szólították (nem kötelező érvénnyel Oroszországot) onnan vonja ki a csapatait, ahol nincsenek, vagyis fából vaskarika!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
KisTehen
hát ... a föld másik oldalán ukrajna csak egy ország ... olyan, mint nekünk mali ... ha maliba vonultak volna be az oroszok ... senki se foglalkozna vele
Yoda69
A hét országból 3 bolsevik diktatúra 4 meg banán köztársaság. Csodalom, hogy mi nem kerültünk fel ebbe a díszes társaságba, mar meg se lepődtem volna rajta.
szegény hazám
@Yoda69: Én sem lepődtem volna meg. Keresem a szavazás okát. Valószínű, hogy pubi vett részt a szavazáson, és nem figyelt. Rossz gombot nyomhatott, de csak érkezzen haza, majd kap a főnökétől hideget, meleget.
jáger laszló
USA is +szavazta hiszen ő is a peace érdekében harcol proxy módon Ukrajnában!!!???
Kinek higgyünk,ha nem neki a demokráaia bajnokának!!!??,
csak ennyi
barátilag
J.L.
Őrnagy
Ezzel az ENSZ szavazással csak az az egyetlen baj, hogy ENSZ dokumentumban soha nem lettek rögzítve, hogy hol vannak Ukrajna földrajzi határai. Oroszország törvényei szerint jelenleg nem tartózkodik egyetlen orosz katona se Ukrajna területén, miután az Orosz parlament elfogadta négy Ukrán megye csatlakozási kérelmét Oroszországhoz, így a harcok az orosz törvények szerint Oroszország területén folynak!

"Elképesztő nyilatkozatot tett Ban Ki-Moon volt ENSZ-főtitkár, amelynek közvetítését betiltják az ukrán sajtóban és az interneten. És erről semmit sem tudunk!
Ukrajna 1991.12. 25-óta nem jegyezte be határait. Ukrajna határainak szuverén államként történő nyilvántartásba vétele nem történt meg az ENSZ-ben! Feltételezhető tehát, hogy Oroszország nem követ el semmilyen jogsértést Ukrajnával kapcsolatban.
A CSI-szerződés szerint Ukrajna területe a Szovjetunió közigazgatási körzete. Ezért senkit sem lehet hibáztatni szeparatizmusért és Ukrajna határainak kényszerű megváltoztatásáért.
A nemzetközi jog szerint az országnak egyszerűen nincsenek hivatalosan elismert határai!

A probléma megoldásához Ukrajnának be kell fejeznie a szomszédos országok elhatárolását, és közös határukon megállapodást kell kötnie a szomszédos országokkal, köztük Oroszországgal. Mindent dokumentálni kell és megállapodásokat kötni minden szomszédos országgal.
Mivel Oroszország a Szovjetunió törvényes utódja (ezt megerősítik a volt Szovjetunió és külföldi országok közötti vagyonvitákról szóló nemzetközi bíróságok döntései), amelyek területei Ukrajna, Fehéroroszország és Novorosszia Oroszország és senkinek sincs joga megszabadulni ettől a területtől anélkül, hogy Oroszország ebbe belegyezne.
Alapvetően Oroszországnak most már csak annyit kell tennie, hogy ezt a területet Oroszországnak nyilvánítja és minden, ami ott történik, Oroszország belügye.
A Budapesti Memorandum és egyéb megállapodások szerint Ukrajna határai nincsenek. Ukrajna állam nem létezik (és nem is létezett! ). "
Őrnagy
@Őrnagy: "Ezzel az ENSZ szavazással csak az az egyetlen baj, hogy ENSZ dokumentumban soha nem lettek rögzítve, hogy hol vannak Ukrajna földrajzi határai. Oroszország törvényei szerint jelenleg nem tartózkodik egyetlen orosz katona se Ukrajna területén, miután az Orosz parlament elfogadta négy Ukrán megye csatlakozási kérelmét Oroszországhoz, így a harcok az orosz törvények szerint Oroszország területén folynak!"

A fő probléma az, hogy a nemzetközi jog szerint is!
Gazella
Miért is nem csodálkozom a 7 ellenszavazatos országokon.
Őrnagy
Nem véletlenül nevezte el ezt a háborút Putyin különleges hadműveletnek, mert a nemzetközileg érvényben lévő jog szerint a katonai műveletek (a háború) Oroszország területén folyik, így valójában az ENSZ határozat szerint olyasmire szólították (nem kötelező érvénnyel Oroszországot) onnan vonja ki a csapatait, ahol nincsenek, vagyis fából vaskarika!
Dr. Proktor
@Őrnagy: Ne keverd az orosz jogot a nemzetközi joggal, sezlont a fa...zonnal...
balos
@szar-nagy: Azon csodálkoznák,ha nem te hívnád be a ruszki hitlert a magyar ellenzék kiírtására!Az ilyen szarkupacok voltak mindig a legjobb feljelentők az ország idegen hatalom megszállása alatt!Szóval inkább szaporódj,mint itt szaporítsd a nemzethy kultúrhád!
Shikari
Putyin ismételten megszivatta a libsi hordát, azok meg mindent összeszarva ott makognak zavartan.
Őrnagy
@Dr. Proktor: Tévedsz. Egész Ukrajna ősi magyar terület, az Etelköz. (Kijev területén is tártak fel ősi magyar sírokat az ukrán-magyar közös régészeti feltárócsoportok) Csak az a baj, hogy amikor még Etelköz volt a magyarság hazája, akkor még nem volt ENSZ, ezért sajnos a akkori magyar határok nem lettek az ENSZ dokumentumiokban bejegyeztetve!
Dr. Proktor
@Őrnagy: Az egész világ ősi magyar föld... igaz Napoleonom? Mikor leszel végre tábornok?
FLETÓ
7 ellenszavazat! Ők legalább őszinték!!!
Dr. Proktor
@balos: Biztos apukája volt aki behívta a ruszkikat 56 után "baráti segítségnyújtásra"
Ezek ilyenek, a nagypapi meg Hitlernek örvendhetett!
Őrnagy
@Dr. Proktor a gyagyás doktor: Csak egy olyan államalakulat van, amely a világ minden pontját a magáénak tekint és az egyetlen igazság őrzőjének, az nem Magyarország, hanem az USA.
Pálinkás Pál
@Őrnagy: te magadtól vagy ilyen hülye, vagy felmondod amit eléd tesznek?
Őrnagy
@Pálinkás Pál: Csak a hozzád hasonló agyatlan USA faszszopó libsi gyagyások kapnak a guruló dollárok fejében kötelezően kötelezően megjelölt áligazságok szorgalmas terjesztését önálló gondolatok betiltása közben!
kereső
@Őrnagy: 04:41 Na mutasd meg azt a "nemzetközi jog" szerinti jogszabályt- azután beszélgethetünk. Eddig a legerősebb nemzetközi jog szerinti jogszabály az 1994-es Budapesti Memorandum néven ismert egyezmény. Az egy nemzetközi "jogszabály". Te jössz...
human
@Őrnagy: Hazudsz patkány!
(és ezen a kamu profilotok lájkjai sem változtatnak)

Az ENSZ által elismert országok listája:
hu.wikipedia.org/wiki/Nemzetk%C3%B6zileg_elismert_f%C3%BCggetlen_orsz%C3%A1gok_list%C3%A1ja
Őrnagy
@kereső: ma, 07.30

Ne nálam reklamálj gyagyás ENSZ jogi kérdésekben, hanem Ban Ki-Moon egykori ENSZ-főtitkárnál! Beszéld meg vele amit a jogi kérdésekről állít!
Őrnagy
@human: Ne nálam reklamálj gyagyás ENSZ jogi kérdésekben, hanem Ban Ki-Moon egykori ENSZ-főtitkárnál! Beszéld meg vele amit a jogi kérdésekről állít!
Pálinkás Pál
@Őrnagy: azért a guruló dollár jobb mint a júdás rubel, igaz ,komcsi disznó...?
m73
@Őrnagy: látom hascsikari hogy egész éjjel folyik ki belőled a szar és a fos, hogy száradnál már ki a kurvaanyádat!:-)
Csizmás Kond
A zorosz azért támadta ukrajnát mert az a natot az orosz határra akarta vinni...ott miért nem próbálkozik senki egyezségre jutni...pl a nato kijelentené nem lesz nato tagország ukrajna...és szerintem vége lenne mindennek.
Őrnagy
@m73: Rosszul látod húgyagyú gyagyás! Nem belőlem folyik a szar, hanem körülöttem az USA faszszopó libsi gyagyásokból. Érzem is a szönyű bűzötöket!
Őrnagy
@Pálinkás Pál: Ezt csak te tudhatod húgyagyú gyagyás, aki sűrűn váltogatod a két szaros köpönyegedet, és hol az USA faszt szopod, hol a Putyinod faszát, mikor melyik fizet többet.
2006-ban még a Putyin faszát szoptad, most a vén hugyos Joe USA faszát szopod!
kereső
@Őrnagy: Te hivatkozol itten "nemzetközi jogszabályokra"- ne beszélj mellé, amikor konkrétumokat kérek tőled. Na, milyen nemzetközi jogszabály van putyiinnak jogosultsága megtámadni egy független, szuverén államot??? Ha, volnál szives nem mellédumálni, hanem válaszolni- én nem minősitettelek téged(eddig), de nektek ez a mentsváratok, amikor tényeket kellene irni.
Őrnagy
@kereső: Mi van gyagyás? Már olvasni se tudsz? Én a volt ENSZ főtitkár kijelentésére hivatkoztam! Tanulj meg olvasni húgyagyú.
FLETÓ
@Őrnagy: Mondhatod neki ! Reménytelen LIBERNYÁK !
kereső
@Őrnagy: Idézd! Azt ami igazolja putyin gaztettét!
Őrnagy
@FLETÓ: Az nem volna baj, hogy libernyák, és másként értelmez dolgokat, de az ide küldött libernyák véleményterrorisa brigádot a puszta tények se érdeklik, csak lökik a süket dumát, amit elvárnak tőlük. Hangosan üvöltöznek, hogy többnek tűnjenek, ugyanakkor hiába tagadják, 2006-2010 között még mind hevesen szopta Putyin faszát! Ennek fényében szánalmas csürhe, hogy most azokra próbálják kenni, amit ők csináltak korábban akik a tények mentén alkotnak véleményt.
Pálinkás Pál
@Őrnagy: mit ugatsz te csíra...?...én 2006- ban végleg elintlztelek volna titeket ,nemzethy köcsögök...hálálkodhattok fletónak...
Őrnagy
@kereső: Én nem voltam ott gyagyás, így nem minősítem se a Viktoria Nuland által elismert tényt, hogy az USA több mint 5 milliárd $-t fektetett be a 2014 évi Kijev Majdani Puccsba, se azt, hogy hány oroszt gyilkoltak le az ukrán nácik az erőszakos ukránosítás keretében, de mesélj már nekem arról gyagyás, hogy a nagy igazságosztó, akinek a faszát szopod, az USA konkrétan milyen bizonyítékok alapján vonult is be 2003-ban Irakba iskolákat, kórházakat lerombolva végig pusztítani Irakot több mint 1 millió halottat hátrahagyva?
Őrnagy
@Pálinkás Pál: Kezeltesd magad húgyagyú gyagyás fasiszta köcsög, hátha van még egy ici pici remény! (Bár én nem hiszek benne)
Pálinkás Pál
@Őrnagy: majd titeket fognak kezelni a ravatalozón..
Őrnagy
@Pálinkás Pál: Én nem megyek arrafelé, ahol felravataloznak, miután gutaütést kaptál gyagyás!
Fenyöfa58
@Őrnagy: VEDD BE A GYOGYSZERED TE OPNIS MENEKŰLT !!! MERT AHOGY LÁTOM KLAVIATURA CSERÉRE LESSZ SZÜKSÉG RÖVID IDÖN BELÜL !!!
kereső
@Őrnagy: Arra válaszolj- melyik az nemzetközi jogszabály, amely szerint az oroszok orosz földön harcolnak -jogszuerúen!!! Ukrajnában. Mert ez volt az eredeti kérdés- te meg hablatyolsz itt m indenről, csak arról nem amit kérdeztem. Na még egyszer!!! Légy szives mutasd meg azt a nemzetközi jogszabályt, amely ezt a "jogszerúséget" igazolja- minden más hablatyot kéretik mellőzni.Mert nem releváns.
Őrnagy
@kereső: Már mondtam neked húgyagyú faszparaszt, hogy ez nem az én álláspontom (nekem nemzetközi jogi kérdésekben nincs álláspontom hiába szívózol) ezt a kérdést vitasd meg Ban Ki Mun egykori ENSZ főtitkárral!
Pálinkás Pál
@kereső: " releváns. " ne erőlködj, ezta szót @Őrnagy nem ismeri...
m73
@Őrnagy: szánalmas egy életed van hascsikari,de én örülök neki:-)
Namely
A gittegylet ENSZ-ben szavaztak a semmiről, aminek eredménye a nagy semmi, ugyanúgy, mint a többi hasonló szavazásnak.
A sok idióta pedig egymás anyját szidja a fenti kommentekben.
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Még 1-2 ilyen szavazást, ha lehet, pl:
"A meki ne áruljon többé egészségtelen ételeket" vagy "a kövérek ezentúl ne zabáljanak mint a disznók" esetleg "aki műveletlen, az tanuljon".
Toller Béla
Nagyon jó ! Kína meg bne akarja csempészni a kis 10 pontosával, hogy csak a Biztonsági Tanács által elfogadott szankciókat lehessen érvényesíteni. Hja, ott vannak az oroszok, meg ő is, India nincs ott ...
Aki Én
@Őrnagy: Szerinted ebben az esetben tényleg az dönti el az oroszok tettét, hogy hol vannak a határok?
Philip Marlowe
Addig szarakodnak, míg világháború lesz belőle...

Azonnal tárgyalásokat kezdeményezni a KREML-el! És tárgyalni, tárgyalni, tárgyalni, ...ha kell 1000 évig!
Nem létezik, hogy nincs kompromisszumos megoldás!
ómió
Mi történt? Bennünket nem lehetett az ellenszavazók közé hazudni, efftársak!?
kereső
@Őrnagy: Én is mondtam már neked, hogy IDÉZD!!, - hol és mikor hangzott ez igy el. Vagy adj egy linket- angol, és francia is lehet. És ne mis-másolj. Komolyan nehéz értelmezni egy egyszerúen leirt magyar mondatot?
Németh István
AZ ENSZ egy mosslék korrupt szervezet! '56-ban a nyugat nem érezte magát stabilnak - be voltak szarva a szovjetektől - pedig a szovjetek kivártak akkor is fenemód ferül, majd mikor a magyar kommunista csőcselék kormány >> cinegével az élen behívta őket akkor indúltak meg! Az EBSZ akkor is nagy szargeci csapat volt, ma is az! >> anyugattal együtt! Aljas szarok!
A Putyinnak egyetlen hibája van és az sajnos felelősség tekintetében egyre növekszik >>MÉGPEDIG, HOGY NEM RADÍROZTA LE HATÁROZOTT FELLÉPÉSSEL AZ UKRÁN ALJAS PUCCSISTA VEZETÉS által KIALKÍTOTT USA ÉRDEKELTSÉGEIT > talán várta az ukrán lakósság fellépését amit hiába, mert az ukrán ellenállókat kapásból kinyírták és kinyrják mais ezt igazolják a tömegsírok - az emberrablások stb.
Az Ensz egy korrupt szemétláda gyülekezet! Ne tessenek elfeledkezni a szerb-koszovó háboruról sem! Csak úgy >>> mit keresett ott a nató - miért nem az ENSZ lépett fel???
A lényeg >> az usa-nató takarodjon Európából az Eu vezetése a börtönbe! - akasztásilag!
jáger laszló
+szavazták!! Ennek LNÉre az oroszok nem vonják ki
Csak ennyi
barátilag
J.L.
Németh István
A moslék >ENSZ < pontosan olyan szvazást vezetet le mint amilyent adott esetben a magyar BÍRÓSÁG fog hozni a pedofil moslék tanának mondott szemét buzi geci ügyében - AKI SZABDON FLANGÁL ÉS MÉG ELŐZETESBEN SINCS!!! >> AZ ÁLDOZATOS ÖNMAGÁT FELÁLDOZÓ HŐSIES TEVÉKENYSÉGE OKÁN, HOGY MINDENÁRON MEG AKARTA ISMERTETNI A FELVILÁGOSODÁSRA SZORULÓ FIATALOKKAL >> A MELLESLEG - HELYTELENÜL A POLGÁROK RÉSZÉRŐL - ELLENSZENVESNEK TITULÁLT GENDERI BUZI PROGRAMOT >>EZÉRT A LEGMAGASABB ÁLLAMI KITÜNTETÉSRE JAVASOLJA a hülye buzti kretén MAGYAR moslék bíróság a BUZI PEDOFIOL GECIT! >> HA JÓL ÁTGONDOLOM, ÚGY 5 ÉV MÚLVA FOGLAKOZNAK AZ ÜGGYEL! mert a gyorsaság nem boszorkányság!
DE AZ MIND AZÉRT VAN MERT AZ USA-NATÓ ZÜLESZTI EURÓPÁT, EZÉRT AZONNAL TAKARODJANAK EURÓPÉBÓL AZ EU. VEZETÉSE TAKARODJON A BÖRTÖNBE! -AKSAZTÁSILAG!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.