A kormány közzétette Facebook oldalán a március 15-ei központi ünnepi programot.

Sem Orbán beszéd, sem Békemenet nem lesz március 15-én Budapesten
Kép: Propeller 

A szokásos Kossuth téri 9 órás zászlófelvonás után 9:20-kor ünnepi huszármenet indul a Nemzeti Múzeumhoz.

10:30-kor kezdődik a díszünnepség a Múzeumkertben, ahol nem Orbán Viktor, hanem Csák Jánoskulturális és innovációs miniszter mond beszédet.

A miniszterelnök nem a fővárosban ünnepel, hanem Kiskőrösön:

Petőfi Sándor szülőházánál mondja el ünnepi beszédét 15 órától.

Forrás: ATV

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Gondolom,,a napidíjas lengyel tesók is már hánynak Putyler ,, magyar csicskásától...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
Gondolom,,a napidíjas lengyel tesók is már hánynak Putyler ,, magyar csicskásától...
colibri
A fővárosiaknak egyik sem hiányzik, sem orbán, pláne nem a békamenet.
Nessy
@colibri: Megpróbáljuk majd túlélni mindkettő hiányát! Nincs elég "támogatás" a békamenet híveinek az utaztatásához? Igy könnyű nagy tömeget összehozni!.
Aki Én
@Clavigo: ...meg a szlovákok is.
Már csak itthon talál néhány agyhalott balfaszt, meg néhány fizetett csicskát, ez az elmebeteg hazaáruló ge-ci.
colibri
@Nessy: Az utóbbi időben több változás is történt. A hatalmas infláció mellett kiürült a kassza. És nem csak az államé, de a cégeké is, akik buszaikkal fuvarozták a sok hívőt. A V-4-ből orbán kigolyózta magát, az ottaniak sem vágynak már Budapestre. Éppen ideje, hogy beszüntessék ezt az erőfitogtatást. Különben is: veszélyhelyzet van.
gina
Borzasztóan fog hiányozni ez az elmebeteg magalica...
drrotf
Szerintem nagyon helyes hogy Orbán március 15.-én meg sem mukkan a fővárosban, de vidéken sem kellene beszédet mondani.Mit mondana most Petőfi szülőházánál?Azt hogy "Sándor kár volt szabadságharcra kell buzdítani a népet.Nekünk nem szabadság kell és főleg nem harcra van szükségünk , hanem olcsó olajra, és ha Te itt lázítod a magyarokat az oroszok megharagudnak ránk, és csak ötszörös árér tudunk tőlük olajat venni .Inkább küldjél mindenkit haza , mert itt magyarok fognak meghalni, s itt harcra semmi szükség. Nekünk magyaroknak jó így ahogy van, az osztrákok majd intézkednek helyettünk és irányítanak.Nekünk béke kell , még akkor is ha az oroszok bejönnek az osztrákokat segíteni s ha már itt vannak akkor ne küldjük őket haza, mert én Orbán Viktor úgy is egyezséget kötök velük és gazdaságilag oda láncolom az országot az orosz cár atyuska lábaihoz!A szabadságharcról meg egy szót se írjál, mert az csak bajt okoz a nemzetnek, és az nem áll érdekében az országnak és legfőképpen nekem nem!
VASTAGBŐR
Mert már lehet hogy a szervezésre szánt pénzt is ellopták, és a sok megérkezett számla nehéz ... lehet a netadó mentes havidij is gond a megvezetett oltássérültek havi plussz gyógyszer adagja mellé .. amire nincs túl sok állami tám ..
Juhász István
Akkor most nem fogják elfoglalni fél Budapestet a lengyel rendszámú buszok, meg a honi - vidéki önkormányzatok által szervezett egy napos utazások autóbuszai ? Ilyen üzemanyag árak mellett bizony már NEHÉZKESSÉ VÁLT a szervezés itthon, lengyelek meg kitörölték a CSIPÁT a szemükből. A maradék részére meg NEM LENNE ÉRTELME békamenetet tartani.
justhpeter
Menekül a kolostormalac vidékre, hátha még ők beveszik a mérhetetlenül gagyi dumáját. Európa egyetlen "vészhelyzeti vészmadara" fog károgni Kiskőrösön.
dr. prédikátor
NOCAK!!!
A FITYMASZ ZOMBI BIRKÁK A KARÁMBA FOGNAK BÉGETNI??? NUKU BIRKAMENET!!!
balos
Azon azért sírva röhögtem,hogy 1 emberszabásúú fán élő majom a gecit tetováltatta magára!Biztos a demeter adta a rávalót!Kiskőrösön fog "forradalmi" beszédet tartani a horti után legnagyobb magyar nép írtó!Az összes támogatója csorgó nyállal fogja élvezni a szájából ömlő nemzethy szart!
Béla333
Félnek a nép haragjától?
Csak a függöny mögött mernek forradalmiak lenni?
Péter2
Pedig most volna rá ok , mert a szomszédban háború van , a kordonokat karámként fel lehetne állítani a orosz nagykövetség elé, és birka módjára közösen, bégethetné a fideszes tábor, ruszkik haza Ukrajnából ! Állítólag béke pártiak , vagy megint szembe köpik magukat ? ez már a ner jobboldal jelképévé válik lepiszkítják magukat !
nezelodo
Istenem, nem áll meg a lejtőn lefelé a nemzet? Még békemenet sem lesz, és a vezér gyújtó beszédét is nélkülözni kell a bűnös város lakóinak! Így már nem is lesz olyan az ünnep mint régen, az egykor hónapokig tökig kokárdában járó ifjú, nyikhaj fideszesek tettek róla, hogy elkopjon március 15. méltósága és szelleme.
csipetke
Valakinek fog hiányozni orbán avas rizsája? a beszédet mondana,---amit egy ilyen ünnepen mégiscsak mondania kéne egy miniszterelnöknek---abban lenne háborúzás, Brüsszelezés,Gyurcsányozás,Sorosozás,stb. A szokásos. Érdekel ez valakit? Normális beszédet már rég nem tudott mondani,ami kimondottan az adott ünnepre vonatkozna.
drrotf
@Maccska: Az olyannak aki a szabadságukért harcolónak azt ajánlja hogy kössön inkább békét, és az is jobb ha a területük integritását nem védik meg és átadják az országuk 20%-át az ellenségnek, Petőfi szülőházánál inkább
csak fejet kellene hajtani ,csendben kellene maradni, mélyen hallgatnia kellene, mert az aki a szabadságharcot ma leszólja az nem egy 1848-as szabadság szerető harcos, hanem csak az imitátora, s ebből itthon ilyenekből már nincs szükség!Vannak már elegen!
Pálinkás Pál
szaros gatya menekül...és még birkamenet sem lesz...a legutóbbi is röhejes volt...
Terminátor
O1G nem akar háborús helyzetbe kerülni. A parlament is mög fogja szavazni.
Nem adhat alkalmat háborús helyzetre!
Főleg a felhördült lengyelekkel, nem jó találkozni.
Aki Én
@ómió: efftársias, efftársias, efftársias...
Hogy te mekkora unalmas balfasz vagy
Pálinkás Pál
@Shikari: mi a bajod büdöske..?..fura neked a sajtó,igaz..? ott a duna - deltában ti füstjelekkel, meg a fatörzsek kopogtatással üzentek egymásnak...esetleg kidobolja a román kisbíró...
ómió
@Aki Én: Látom, továbbra is becsavarodott állapotban vagy, bolsiék elmebetege! Talán, ha szedáltatnád magadat...! De szólj az ápolóidnak, hogy abból a melletted fekvő @csak húgy... efftársadat se hagyják ki!
csipetke
@Maccska: 07:57 Biztos lesz,akit érdekel, főleg az ilyen hobbi-nácikat, mint te is. Amúgy meg milyen fajtáról beszélsz? És kinek volt ünnep a nov.7,vagy ápr.4? Mert nekem ugyan nem. De a gazdádnak,és az ő fajtájának,akik egytől egyig komcsik voltak, orbán kisz titkár volt, az apja meg komcsi propagandista. De nem panaszkodhat a többi fidesznyikes se,mert szinte kivétel nélkül komcsik voltak. Úgyhogy ha valakiről nem tudsz valamit,arról ne állíts hülyeséget.
csipetke
@Aki Én: 09:35 Ez az alap szókincséhez tartozik,ami kb 50-60 szóból áll. Libsi,-libsibolsi,- bolsiék fajkreténje, bolsiék elmebetege, és még néhány,ami nem jut eszembe. Át kell görgetni rajta,mert nem a témához szól hozzá,hanem valakit izélget. Általában csak ezeket a szavakat váltogatja,nem érdemes elolvasni
Pálinkás Pál
@Shikari: hülye vagy, irigyelsz mi..? mert neked nincs anyád...egy lápi patkány odújábol kapartak ki a csigaszedők...!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.