Orbán Viktor miniszterelnök szombaton Belgrádba utazik, ahol tárgyalást folytat a szerb államfővel és hadi bemutatón vesz részt – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Orbán Viktor megérkezett, a reggeli is lement – fotó
Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (b) és Aleksandar Vucic szerb köztársasági elnök Belgrádban, ahol munkareggeli keretében tárgyaltak 2023. április 22-én. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Mint írtuk,

a miniszterelnök – Szalay-Borovniczky Kristóf honvédelmi miniszter kíséretében - munkareggeli keretében tárgyal Aleksandar Vucic szerb köztársasági elnökkel.

Orbán Viktor megérkezett, a reggeli is lement – fotó
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (j3) és Aleksandar Vucic szerb köztársasági elnök (b) munkareggeli keretében tárgyal Belgrádban 2023. április 22-én. A kormányfő mellett Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter (takarásban j4). MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Ezt követően közösen látogatnak el a batajnicai légibázisra, ahol a Szerb Fegyveres Erők Napja alkalmából megrendezett "Gránit 2023" nyilvános katonai képességbemutató eseményt tekintik meg.

Forrás: MTI

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
@Horizont: A repülőn már megtömték,nehogy a szerb szar megfeküdja a "kényes" gyomrát!
namihami
""A reggeli megvolt...""
Hál'istennek! A végén még elfogyna a mi drágadoktorminiszterelnökünk a sok repkedésbe és koplalásba! Már így is oldalt kell állnia, hogy lássuk!
NKF
Mi a baj buznyák balos,balfaszok? Orbán igyekszik jó kapcsolatokat építeni a szomszédos
országokkal! Ez így van rendjén!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.