Migrációs hullám indult az orvosok körében.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Gratulálok pintérnek. Csak sikerülni fog az a népirtás. Mert az intézkedéseit nézve, más nem lehet a cél. Az orvosok lobbiznak az egészségügyi szakdolgozók béremeléséért, merthogy nélkülük nem tudnak dolgozni. A kormány beígérte az emelést, de annyira nem szegények,hogy ígérgetni ne tudjanak. A még kitartó eü-s dolgozók akkor fogják ezt elhinni,ha már ott lesz a számlájukon.Ez van,ha nincs önálló egészségügyi minisztérium, és ugyanez vonatkozik az oktatásra is. Lássuk be,hogy pintér sokmindenhez nem ért, de ehhez a két ágazathoz baromira nem. Azt gondolta,hogy ---mint a rendőröknél---itt is erővel átviszi az akaratát. Hát,ez nem jött össze. De milyen érdekes,a tanárok béremelését Brüsszeltől várják,-- jogtalanul--de az elképesztően nagyra nőtt parlamenti vízfej nemkevés bérének az emelését megoldották Brüsszel nélkül. Pedig a nyócvannyócadik államtitkárra,és mezei nyulak módjára szaporodó miniszteri biztosokra nemigen van szükség, az orvosokkal ellentétben. Elképesztő,amit pintér össze bírt gányolni
szegfue
@csipetke: Mintha az e.ü-ben akarná Pintér bevezetni a "blokkolást" a be- és kilépéskor?
csipetke
@szegfue: 07:50 Persze. Azt mondja pintér,hogy az orvos töltse le a nyolc órát a munkahelyén. Itt csak az a gond,hogy ezek az idióta elmeroggyant intézkedések,---eü-ben, és oktatásban---mind kizárólag nekik --kormánynak-- kedvezőek, még véletlenül se a dolgozóknak. Itt egy tisztességes béremelés kellene,nem erőszakos intézkedések. De a béremelésben Brüsszelre mutogatnak,pedig semmi köze a béremelésekhez. Azt az állami bevételekből kell megoldani. Meg is oldották a nagyra dagadt parlamenti vízfej béremelését,akiknek a bére eddig se volt kevés.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.