Az ukránoknak korábban tettek olyan ígéretet, hogy nem lesznek orosz meghívottak.

Vidnyánszkyék színházi olimpiájára háborúpárti oroszokat is meghívtak, az ukránok válaszlépést tettekMTI/Soós Lajos

Lemondta a budapesti szereplést a kijevi Ivan Franko Színház, miután kiderült, hogy a szervezők ígérete ellenére lesznek orosz résztvevők a 2023-ban Magyarországon zajló 10. Nemzetközi Színházi Olimpián – adta hírül a hvg.hu.

A közel 7 milliárdos, Vidnyánszky Attila által Magyarországra hozott rendezvénysorozatban helyet kapott a szentpétervári Alekszandrinszkij Színház művészeti igazgatójának, Valerij Fokinnak a REX című darabját és egy általa rendezett Perszepolisz című filmet is.

Ez azért nagyon visszás – amellett, hogy alapvetően orosz meghívottakról van szó –, mert a film egyik szereplője Anton Sagin, aki nyíltan támogatja az Ukrajna elleni háborút.

A kijevi színház két darabbal – a Brecht-féle 1941-es Állítsátok meg Arturo Uit!, illetve a Caligula – jött volna Budapestre. Ugyanakkor négy hónapja levélben jelezték a magyarországi szervezőknek, hogy nem kívánnak közösséget vállalni orosz előadókkal.

Forrás: hvg.hu

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
@Horizont: Mintha Dörner György felfalta volna Schmuck Andort :)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Emmersson71
Hogy néz ki ez az ősember? És főleg, merre néz???
Emmersson71
@Horizont: Mintha Dörner György felfalta volna Schmuck Andort :)
kereső
@sgl: Út jogosamn mondják "bozgor"-nak, hazátlannak. Neki Magyarország nem a szülőföldje, a saját szülőföldjét meg megtagadta, elárulja.
Béla333
Kárpátaljai magyarként az oroszok seggét nyalja ez a Vidnyánszky... Aljas egy népség! De pont ezért jó maffiózónak!
jáger laszló
Mem vált igazán magyar művésszé...
Inkább olyan kallódó fajta aki nem is találja a helyét a világban...
csak ennyi
barátilag
J.L.
Péter2
Balga Ukránok ,még nem tudják a NER-hez tartozó személyek ígéretét , nem szabad komolyan venni , ők Háry Jánosok !
kereső
@Péter2: Háry ezeknek csak kérhet, és jelenthet...ja, és mostanság hiányzik a "tüsszentő" is.
Béla333
A hülyemagyar maffiahívők a beírások szerint szívesen nézegetnek orosz színházat most, hogy az országuk háborús bűnöket követ el Ukrajna ellen. Hát nézzék.
Az meg, hogy ez a Vidnyánszky megígéri az Ukránoknak, hogy nem lesznek oroszok, aztán meg mégis... Nos erre az aljasságra csak azt lehet mondani, hogy ez a maffiózók erkölcstelensége.
Aljas mocskos hazaárulók azok, akik elmennek megnézni az oroszokat...
Béla333
A hülyemagyar maffiahívőknek semmiféle erkölcsi érzékük nincs. Nekik teljesen elfogadható, hogy most gyönyörködjenek az orosz színházművészetben, amikor az oroszok éppen gyerekeket és civileket ölnek Ukrajnában.
Akinek magyarázni kell, hogy ez miért aljasság, miért nem fogadható ma és most el, azok a maffiaállam erkölcstelen szavazói. Akiknek minden elfogadható, amit a maffia vezérük eléjük tesz. Akiknek semmiféle erkölcsi aggályuk nincs.
Ezek mocskos, hazaáruló, erkölcstelen, gátlástalan senkik!
Béla333
Nap mint nap látni pl. az Euronews tv csatornán, amit az orosz rakéták által szétlőtt lakóházak romjai alól nőket, időseket, gyerekeket hoznak ki - sokszor már halottakat.
Erre nem lehet mentség. Még a hülyemagyar maffiahívők elvakult orosz rajongása sem teheti ezt semmissé!
Béla333
A hülyemagyar maffiahívek légből kapott hazugságait az USA korábbi háborúiról le kell szarni, mert most az oroszok agressziója az amit nap mint nap látunk. Az oroszok agressziójára, barbarizmusára nem lehet mentség senki semmilyen korábbi háborúja, pláne nem, hogy azokat csak a hülyemagyar maffiahívők hazudják ide nekünk, semmi nem támasztja azt alá.
Az Euronews híradóit meg mindennap látni az oroszok aljasságáról.
A szart nem kell hagyni szétkenni! Az azé, aki a mai napon is gyilkolássza az ukrán civileket!
Aki ezt nem érti, az egy erkölcsi hulla!
Toller Béla
Nos, 7 milliárdból nem egy, hanem 10 szinházi olimpiát kell rendezni és nem itt, hanem Kaliforniában ! Rázzátok már meg fejjel lefelé az a vidnyánszkit, hadd hulljon ki belőle a sok pénz ! És hagyjátok is úgy, lógva ! Aki megígéri az ukránoknak, hogy nem hív oroszokat, majd becsapja őket, és a mi nevünkkel takarózik - nos azt éppen minden létező tisztségéből felmenteném és valami messzi bolygóra száműzném ! Még, hogy a Nemzeti igazgatója ...
justhpeter
@kereső: 17:24: Erről van szó. Vidnyánszky egy hazaáruló.
csipetke
Ez is csak azt buzonyítja,hogy orbán csahos kutyái, mint ez a migráncs vidnyánszki is putyinisták. Hogy a gazdi parancsára teszik egzisztenciális okokból, vagy maguktól idióták,az mindegy is...
kereső
@Maccska: 18:06 Ja, olyan mélymagyar mint ti, azzal a különbséggel, hogy ő nem baksisért teszi amit tesz, hanem jó pénzért.Persze az is lehet, hogy ingyér vagy primitiv narancsos mosztkovita.
Béla333
Hülyemagyar maffiahívővel teljesen felesleges megpróbálni vitázni. Képtelen érdemben vitázni! Terel, csúsztat, hazudozik, a saját aljasságát próbálja a másikra kenni. Nem sötétek, mint az éjszaka, inkább úgy mondom - aljasok!
Ha szóba állsz ezekkel, akkor úgy jársz, ahogy Woody Allen is mondta:
"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
Hát inkább köpni rájuk...
csipetke
@Emmersson71: 17:09 Képzeld el,ha böllér lenne ez a seggfej. Életveszélyes lenne a disznó mellé állni. De vele nem az a legnagyobb baj, hogy olyan a szeme,amilyen, hanem mert pl segédkezett orbánnak az SZFE szétverésében
csak úgy....
@Maccska: tibim, elmebeteget mint te,nem lehet cáfolni! :)
justhpeter
@Maccska: Másik válasz, hogy hülye. Nem kicsit, nagyon. Ukrán szülőhazával Ukrajnát leromboló oroszokat támogatni mi más lenne.
kereső
Aszongya az "oktató" , hogy vidnyanszky "nagy magyar". MItől lett az? Mit adott Magyarországnak ez a kolonc nyalonc, hogy kiérdemelte a "nagy magyar" jelzőt- degradálva ezzel Széchenyi Istvánt- a Széchenyi családot, Petőfit, Deák Ferencet, ...
A fideSS új szótárában mindenki "nagy magyar", aki orbán nyalonca, mindenki aki segédkezik szétverni mindazt amelyet az őseink megteremtettek, és mindenki aki eltörli azt orbán parancsára.

"És, ha eltúnnek a kommunisták, jönnek majd a fél múvelt, buta parasztok"-és nyaloncok hada( ezt már én tettem hozzá, Márai soraihoz.
ómió
Pedig az efftársaknál a legújabb divat a "nemzeti rasszizmus"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.