Újbuda polgármesterét felbőszítette az, hogy  egy kormányrendelet rozsdaövezeti akcióterületté nyilvánítja a Fehérvári út–Galvani út–Szerémi út–Barázda utca közötti területet.

Nekiment Orbán Viktornak Újbuda polgármestere – Szerinte a kormányfő kizárólag a beruházók érdekeit képviseli

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

"Orbán Viktor ismét figyelmen kívül hagyta az újbudaiak érdekeit és akaratát. Ezúttal személyesen, Ő maga jegyzi azt a kormányrendeletet, amely rozsdaövezeti akcióterületté nyilvánítja a Fehérvári út–Galvani út–Szerémi út–Barázda utca közötti területet, AHOL JELENLEG IS VÁLTOZTATÁSI TILALOM VAN ÉLETBEN!" – írta közösségi oldalán László Imre, Újbuda polgármestere

"Újabb lakóparkot, mintegy 800 lakást és 70 ezer négyzetméternyi irodát építhet egy kormányközeli cég, a lehetséges zöldterületek kárára. A kormány semmibe vette, hogy a területen változtatási tilalom van érvényben, nem érdekelték a szakértők által megfogalmazott aggályok és észérvek, amelyek szerint ennyi új beköltözőt már nem bír el a kerület. A döntéshozók tesznek arra, hogy a beépíteni kívánt terület a főváros legnagyobb átszellőző légcsatornájának közelében fekszik, ahol nagyobb, egybefüggő zöldterületet kellene létrehozni, hogy ne okozzunk visszafordíthatatlan környezeti károkat.

A kormány kizárólag a beruházók érdekeit képviseli a lakosság helyett.

Újbuda Önkormányzata nem hagyja magát – minden lehetséges eszközzel a túlépítés ellen és a zöldítés mellett fogunk harcolni" – tette hozzá a polgármester.

Forrás: 24.hu

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
A 3 millió nemzethy matyar gyapjas még ennek ellenére sem veszi észre a nagy nyírást.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toller Béla
@jesz: No, nem minden rozsda, ami már hatvan éve ugyanolyan ! Balfaszkám !
CsipkeRózsa
Orbáné az ország, azt csinál vele, amit akar!

Szégyen, hogy mindent megtehet, a jónép pedig kussol!
Eladott Ország
Nem véletlenül szüntette meg az önkormányzat alá tartoző építési hatóságot Orbán, a diktátor! Mint ismeretes 2020. március 1. napjától a jegyzők építésügyi hatósági hatásköre megszűnt, az építésügyi hatósági feladatokat a kormányhivatalok látják el. Amit a diktáror saját hatáskörben akar eldönteni, ( leszarva az összes szakhatóságot ) kiemelt beruházássá nyilvánítja és mindenkinek kuss van! Így a helyi vezetőség és lakosság mindent csak utólag tud meg mehetnek a felcsúti jóistenhez panaszra, de meg se hallgatja őket! A kleptokrata kolostorgeci maga az állam, neki van kétharmada, ő képviseli egymaga az államot az idióta, pszichopta agyával, ezért mielőbb el kell zavarni a francba és bíróság elé kel állítani a hazaárulót és köztörvényes bűnözőt a sleppjével együtt!
Lepényleső
...ebben vélhetően téved a polgármester úr,- eddig csak és kizárólag a saját érdekét képviselte,
most másképp miért is lenne,- még ha a sleppnek jut nem kis morzsa is belőle?
jáger laszló
Újbudám a ME mondja + mi a rozsdás és mi nem!!
Itt a polgi szava semmit sem ér többet 2 fillérnél
Itt nem lesz méhlegelő!!
Punk-tum Vita nix!!
csak ennyi
barátilag
J.L.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.