A miniszter szerint számottevően csökkenteni kell az energiafüggőséget.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pacal
Lantos Csaba, buta zsidó-e vagy?
(azokat hívom buta zsidóknak, akik nem fogadják el Jézust Isten fiaként és közben nem tartják be a Tízparancsolatot sem - ennél nagyobb butaság nem létezik a Föld nevű bolygón!)
pacal
Azt írtam, hogy "Baszd meg"? Néha elfelejtek fontos információkat közölni.
kereső
Szavak, szavak, szavak--------szajkózni, pofázni, azt igen, de egyéb?? Ja, szorosabbra fúzni az energia függőséget az oroszokkal, a megújuló energiaforrásokat meg eladni az araboknak, törököknek( a magyar adófizetők pénzén megépült napelem parkokat), kinának. ( a hév vizeket felhasználni az akkumlátor gyártáshoz)...és a haza fényre derül. Vagy nem.
balos
@kereső: Az "uraink"(férgeink)az ország fennállása alatt sikeresen voltak hűek a megszállóinkhoz,a kivételek hamar "nyugdíjba vagy bolondokházába" mentettek!Amit reggel megettek,azt ebédre kiszarták a cselédeknek!Ma is folyik a szar etetése a kitartóiknak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.