Úgy tűnik, hogy Budapest korábbi főpolgármesterének az sem elég, ha valakitől kikap a választáson. 

Tarlós István nem tartja ellenfelének Karácsony GergelytMTI/Balogh Zoltán

Tarlós István a Pesti Srácoknak adott interjúban úgy fogalmazott: 

Én a mai napig az igazi ellenfelemnek Demszky Gábort tartom, mert azért ő egy önálló entitás volt, akire nem lehet azt mondani, hogy nem voltak olyan önálló kezdeményezései, amelyek a megvalósítás valamely stádiumáig – olykor a befejezésig – is eljutottak. Én ilyet Karácsony esetében nemigen látok.

A telex.hu a szemléjében arra is emlékeztet, hogy Tarlós még 2006-ban kikapott Demszky Gábortól a főpolgármester-választáson, négy évvel később azonban le tudta győzni. 2019-ben aztán Karácsony Gergelytől kapott ki ismét.

Azt is elmondta, szerinte Karácsony szelíd, kissé „szerencsétlen” stílusa is segíti a felszínen maradásban, és ő úgy látja, az ellenzéki politikusnak 2024-ben esélye lehet az újrázásra is. De azért egy kis gyurcsányozástól sem riadt el:

Én azok közé tartozom, akik nem tartják esélytelennek Karácsony Gergelyt, mert amennyiben Gyurcsány Ferenc be fog végül állni mögé, ami legalábbis várható, akkor Budapesten a jelenlegi budapesti lelkületet figyelembe véve egyáltalán nem esélytelen.

Karácsony esélyeit latolgatva hozzátette:

Ha Karácsony Gergő egyedül marad, a kormányhoz képest ellenzéki jelöltként jövőre, akkor a kormányoldalnak nem lesz könnyű dolga.

Forrás: telex.hu

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rokker33
Szerintem 2024 ben semmi esélye sem lesz karácsonynak Tarlós ellen. 1.000.000 x jobb főpolgármester volt mint ez a ripacs...Remélem erre a budapesti emberek is rájöttek.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Miért? Ki a xxx-m ez a Tarlós?
Egy mocskos maffiózó, egy, a hülyemagyar maffiahívők közül!
rokker33
Szerintem 2024 ben semmi esélye sem lesz karácsonynak Tarlós ellen. 1.000.000 x jobb főpolgármester volt mint ez a ripacs...Remélem erre a budapesti emberek is rájöttek.
Péter2
@rokker33: Tarlós beveheti a , ... Mutyiztak a metrókocsikkal , amit még ő rendelt meg ,a hiányosságait , meg Karácsonyra akarta fogni , de nem jött össze , a másik könnyen ugrált a vén fószer , mert a fideszcsürhe tarlós idején évente 5 milliárd forintot vont el a fővárostól , adó formájában , most 58 milliárdot , és jövőre emelni akarja 30% az meg 70 milliárd már , azt nem értem, miért nem tarlós alatt tették , a magas pénzbeli elvonásokat? Talán kommunista húzás ? Szándékosan ártani annak a közösségek , aki nem a fideszcsürhét támogatja ? Evvel csak Karácsonynak tettek jót, még jobban összezárnak mögötte , milyen szégyen egy kormánynak , ha annak lehet egyáltalán nevezni a jelenlegit , hogy a főváros ellenzékben van !
Nessy
@rokker33: Ha ez a véleményed, akkor nem ismered 30 éve!
csak úgy....
@rokker33: te hüle, tarlós 75 évesen nyugalomba vonult , most csak puffog még kicsit a hozzád hasonló buta majmainak ! :)
colibri
A vén Tarlós azért ugat, mert orbánc még mindig tömi bele a milliókat és úgy érzi ezzel tartozik orbáncnak. Minden megnyilvánulása azt bizonyítja, hogy ocsmány egy természete van! Én vidékiként ezerrel szurkolok Karácsonynak, mint 2019-ben is tettem.
simmering73
@rokker33: Egy szinten vagy kis kreténnel. És ez nem dicséret.
Nyírfa
Én azt nem értem, hogy Tarlós hogyan került anno a főpolgármesteri székbe, mivel erre sem a tudása, sem az intellektuális felkészültsége, sem az intelligenciája nem tette alkalmassá. Egy beszűkült, otromba ember, portaszolgálaton sem alkalmaznám.
csak úgy....
@Nyírfa: talán akkoriban 0rbán még szerette a szökéket...
gina
Vén sz@r ..nem is vagy ellenfél, egy nulla emberi senki vagy OV seggnyaló pedofilja
namihami
A BUKOTT(!!!) Tarlós?
Mert, ugye fidesz szóhasználatban ez is bukott!
Nessy
@Nyírfa: Viszont modortalan, arrogáns, nagyképű, simlis hapsi!
verőce21
T. István mindent elért életében, ami képességeiből telt, még sokkal többet is...
75 éves. Igazán lenyugodhatna már, arra a kis időre...! nem tudom, mit akar még bizonygatni? Persze, a Római-parti gát...!

Érdemei elismerésével már pihenhetne...! Sokat épült a Főváros a vezetése alatt.
justhpeter
Nincs változás. Senki volt és Senki is maradt. Most, hogy ráér, minden nap igazolja.
balos
Hát a szarból ilyenek adják a nemzethy fideSSes tömeggyilkosaink lényegét!
Béla333
Mondtam amikor nyert a Karácsony, hogy a Tarlós időszak korrupciós ügyeit szisztematikusan végig kell vinni.
Nem tette, a politikusi "elit" szokásához híven elmaszatolták az ügyeket!
Most jönne vissza Tarlós, ő lesz szerintem a maffia jelöltje. Ha börtönben ülne, akkor nem lenne újra jelölt!
Nyírfa
@Nessy: tegnap, 23.03

Ráadásul nincs mire nagyképűnek lennie. Óbuda polgármestereként csak területeladásból tudott pénzt szerezni, így lett a befektetőké a komplett domboldal a Bécsi úton. De te ezt óbudaiként jobban tudod.
Nyírfa
Sajnálom, hogy Gergely politikusként nem rátermettebb, mert jó ember, amit a közélet szereplőiről többnyire nem mondhatunk el. A ritka kivételek nem javítják a mérleg emberiességoldalát.
Bástya Béla Elvtárs
@Horizont: Sokat dumálni se! Nem te vagyok ÉN!
human
@rokker33: Hát ha te Karácsonyt ripacsnak tartod Tarlóshoz képest akkor nem sok fővárosi közgyűlést láttál Tarlós vezetésével. Tarlós olyan bunkó stílust szokott elővenni amiért egy vidéki kocsmában is orrbavernék.
Szerintem neked pont ez a bunkóság hiányzik Karácsonyból. Tud viselkedni, az a baj
jáger laszló
Tarkós úr maga már a múlt ködébe vész!!!
L van felejtve Budapesten!!
Fölöslegesen szponzorálja magát!!
Javaslom
Inkább metrózzon,mert az úgy is a szíve csücske!!??csak ennyi
barátilag
J.L.
csagyi
Tarlós világosan elmondta többször is nincs szándékában ismét főpolginakl lenni!
Amikor ő volt sajnos valóban átvette a "felső" vezetés stílusát,mert ezt várták el tőle.Azóta már csak higgadt a mondanivalója és láthatóan nem akar K.G. pofozógépe lenni. Bár nagyon igyekeznek összeugrasztani őket de világosan látható ők nem hajlandók a szerepre. Karácsony feltűnően tisztelettel szokott beszélni Tarlósról hiszen most láthatja milyen a feladat úgy igazán belülről.Régi mondás szél ellen nem lehet,orkánban még úgy sem amit Tarlós tökéletesen átélt anno.Ha belekényszerítik mégis a jelöltek közé annak csak az a célja amit a Gattyán és a többszáz soha nem hallott pártocskáknak szántak,a bukkanók és akadályok sorozatával ne legyen sík a pálya..A nagy sómenünk is próbálkozott a napokban. Langyos sikerrel,nem is tudott hangosan szuszogni és nem sikerült felröhögnie sem,mert nem volt eredménye az idomításnak.Gyenge sompolygással döcögött végig a nagy produkciója.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.