A magyarok nézzenek farkasszemet a háborúpárti balliberális politikusokkal! – hangoztatta a Civil Összefogás Fórum (CÖF) alapítója, a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) kuratóriumi elnöke kedden Budapesten sajtótájékoztatón.

A Fidesz harcot hirdetett gyurcsányizmussal szemben, Karácsony pedig megdöntené Orbán hatalmát, hogy orosz drónok támadjanak Budapestre
Kép: YouTube

Ahol azt is bejelentette:

plakátkampányt indítanak az általuk háborúpártinak tartott magyar politikusokról.

Csizmadia László úgy fogalmazott, a CÖF-CÖKA szellemi honvédőinek kezdeményezésére indítják el országos kampányukat.

Kijelentette: a "gyurcsányizmus" súlyos teher Budapest számára, a főpolgármester pedig nem ismeri fel a valóságot. Nem ismeri fel, hogy nekünk, magyaroknak ki kell maradnunk az orosz-ukrán háborúból, és Magyarország legitim kormányának megdöntésére törekszik.

Reméljük, hogy az orosz drónok, szirénavijjogás közepette nem csapnak le ránk

- fűzte hozzá.

Karácsony Gergely az ellenzékieket Brüsszelben vezető "Gyurcsénynéval" együtt "saját hazájukra acsarkodva" árusítja ki az országot. Fel kell tennünk a kérdést (...), a hazugságok ismételgetésével zajló, a magyar emberek ellen irányuló "liberális fasiszta roham" eltűrhető-e – fogalmazott Csizmadia László.

Fricz Tamás politológus, a CÖKA kurátora hangsúlyozta: a 2024-es európai parlamenti választáson el kell érni, hogy az Európai Unió a nemzetek Európájává váljon. Így kerülhető el, hogy Magyarország számára a huxit, vagyis az EU elhagyása legyen a megfelelő megoldás – mondta.

Kitért arra is:

ma a vétó intézményének eltörlésére indult törekvéseknek az a célja, hogy Magyarországot elsöpörjék a liberálisok és a globalisták útjából.

Úgy vélekedett: ma az európai jogrendet folyamatosan megszegik.

Törvénytelen volt a Sargentini-jelentés elfogadása, az Európai Bizottság megtámadta a gyermekvédelmi törvényt, miközben az oktatás és a kultúra nemzeti hatáskör, az Európai Parlament pedig meg akarja akadályozni Magyarország soros EU-elnökségét

– sorolta Fricz Tamás.

Ifj. Lomnici Zoltán, a CÖF-CÖKA szóvivője arról számolt be, hogy a Európai Parlament Állampolgári Jogi, Bel- és Igazságügyi Bizottságának (LIBE) levelet küldtek, amiben Gwendoline Delbos-Corfield szakmai múltjáról, végzettségeiről érdeklődtek. Választ nem kaptak, ám az európai Zöldek honlapján az az információ szerepel, hogy a francia képviselő, aki jegyzi a Magyarországról szóló jogállamisági jelentést, korábban színésznő volt – jelezte.

Ezzel kapcsolatban úgy vélekedett: "nagyon szeretjük a színházat, de Magyarországon és fejlett jogállamokban nem szokás az, hogy valakivel eljátszatnak egy szerepet, amikor egy ország megbüntetéséről van szó".

A magyar embereknek joguk van tudni, hogy ki az, aki jogi területen véleményt alkot Magyarországról, ezért újból levelet írnak a bizottságnak

– mondta ifj. Lomnici Zoltán.

Forrás: MTI

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Uram Atyám! Ez a CÖF a jelek szerint az elmebetegek gyűjtőhelye...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Uram Atyám! Ez a CÖF a jelek szerint az elmebetegek gyűjtőhelye...
jesz
a főcímben a trónokat javítsa ki a propeller drónokra...
(aki akarja, az érti, de illene pontosan írni)
kereső
A fideSS alapitvány harcot hirdetett a "gyurcsányizmus=demokrácia ellen!"
szaboria1
Csizmadia megint sokat kortyolt a pálinkából.
szaboria1
Mennyi lovét kaptak megint, hogy plakátokat terjeszthessenek?
Havanagi
Ez a sok repedtsarkú,gombás,húgyagyú élen a törpével minden erejével ragaszkodik a hatalomhoz,amiből főúri módon él.Nem számít,hogy elvtelen,hazug tolvaj csúszómászó ,de ezt meg is akarja védeni ezért rugkapálóznak folyamatosan.A hatalom hínárjába fulladjon bele mind egy szálig.
Nyírfa
Édes Istenem, segíts megdönteni ezt a velejéig romlott rezsimet, mielőtt polgárháborút robbant ki, és pogromokra ösztönzi a támogatóit!
Pont mint 2006-ban! Tizenhat év alatt olyan morális szintre érkeztünk, amelyen már nem kapni levegőt, mindent eláraszt a csatornabűz, a patkányok, a gátlástalan erőszak.
Hol van az a nagy, az a melldöngetős szabadságszeretet?
Bődületes
Te jó ég! Azért ez már az elme bomlásának súlyos fázisa!
CsipkeRózsa
Ennyi jól fizetett hülyét egy rakáson!
Másoló
én úgy gondolom hogy itt orbanizmus van már tizenhárom éve mocsok cöf-röf baszd meg a plakátokat meg IQ meneteteket is
CsipkeRózsa
@Nyírfa: Elég nekik a saját szabadságuk.
Péter2
' magyar embereknek joguk van tudni, hogy ki az, aki jogi területen véleményt alkot Magyarországról " Na fideszes állatok , a valóság , nem alkot, hanem alkotnak , a többség , lásd a múltkori Eus parlamenti szavazás eredményét az orbán kormány soros tagságáról, nagy többséggel elítélték az orbán rezsimet ! '' Gwendoline Delbos-Corfield szakmai múltjáról, végzettségeiről érdeklődtek. Választ nem kaptak, ám az európai Zöldek honlapján az az információ szerepel, hogy a francia képviselő, aki jegyzi a Magyarországról szóló jogállamisági jelentést, korábban színésznő volt – jelezte. "" Legalább van szakmája , nem úgy minta fidesztes vezető söpredékek többségének maximum K.I.Sz titkári ! " Gwendoline Delbos-Corfield csak vezetője és előadója a csoportnak, rengeteg szakember dolgozik azért , hogy Gwendoline Delbos-Corfield pontosan tudja tájékoztatni a megfelelő helyzetről az uniós parlamentbe küldött eus országok vezetőit ! Ez az igazság, az aljas agitációs propagandával szemben , akik a fideszes söpredéknek nyomják a mantrát !
Nyírfa
Bezzeg nyugdíjemelés nincs! Az árak az egekben, már azt sem tudják, milyen adót találjanak ki, de erre van pénz! És folytatják a módszeres, végtelenített lopást, árulják az országot, a magyar pedig néz, bánja is ő, még van otthon kenyér, majd az asszony csinál piritóst, teával jó is az, a víz folyik a csapból - tiszta Majakovszkij - , áram is van, bekapcsolja a tévét, hadd szóljon az M1, elvégre az a közszolgálati, annak igazat kell mondani...
Már nem érdekelnek az okok, hogy mi vezetett idáig, egyébként is tudja, aki gondolkodásra is használja a fejét, csak az foglalkoztat, hogy ez, ami van, elfogadhatatlan!
Eladott Ország
A jogállamért a demokráciáért a korrupció ellen nem akartok harcolni?! Ezért nem kaptok egy eurócentetet sem az EU-tól, a qrva anyátokba, mocskos, szemét, gané' tolvajbanda!
Nyírfa
@Eladott Ország: 17.23

Most vesznek fel újabb kínai hitelt. És naná, hogy ad az ázsiai bank, nekik jó, ha eladósodunk, és , mivel nem lesz, aki visszafizesse a temérdek adósságot, majd tulajdonjogot szerez, beépül a magyar államba, és, ha nem segít az EU, örökre itt maradnak, megszűnik ez a nyomorult kis ország. Már így is kiskína, hát majd mi leszünk az új ujgurok, úgyis azt hiresztelik, hogy ujgur-földről származik a magyarság. Hú, de haragszom! Kimondhatatlanul!
lampa laz
Láttam tegnap a lengyelek tüntetését és arról álmodoztam , h nálunk is százezerek tüntetnek az orbán rendszer ellen... szar volt felébredni.
Havanagi
Na mi van köcsögök? Eddig tartott a "BÉKE himnusz?"Seggberugtátok magatokat???
Eladott Ország
@Nyírfa: ma, 17:30 ♦ Orbán már a kínaiak pénzére ácsingózik. Jin Liqun bankvezérrel találkozott Orbán. Orbán a kínaiak pénzére számít. A várba költöztetett Miniszterelnöki Hivatalában Jin Liqun bankvezérrel, az Ázsiai Infrastrukturális Beruházási Bank (AIIB) vezetőjével találkozott. Ez a felcsúti f@szparaszt esetleg tájékozódhatna, mi történt azokkal az országokkal, amelyek kínai hitelt vettek fel. Zambia, Montenegro, Sri Lanka, csak néhány ország a végzetesen eladósodottak közül. A kínaiak a jól bevált "lassú víz partot mos" stratégiájukkal gyarmattá teszik Mo.-ot, az önálló gondolkodásra / életre képtelen idióta barmok meg tapsikolnak is hozzá. Mo.-nak kellene olyan helyzetben lennie, hogy ne billegjen folyamatosan a csőd szélén és hitelt adjon másoknak. Még csak hagyján, hogy kéreget. De kiárusítja hozzá az országot. Csak egyetlen példa: az akkumulátorgyárak és a vízkészlet. Árulja az országot, de mivel nemzeti rongyokba van csavarva az árulás, ezért a teljes szekta csápol neki: Ügyes gyerek a mi Viktorunk, fineszes magyar, mindenkit kijátszik mindenki ellen. Bizony fineszes, mivel nem a saját bőrét árulja. mindenáron : NEM az EU-val , NEM az USA-val összetartani , de Putler valagát nyalni , a kínai gyarmatosítást kiszolgálni. Ilyen mocskos gazember talán Szálasi volt. ÁLLAMCSŐD elkerülése érdekében mindenre is hajlandó a dagadt. Felvesz megint több ezer milliárd hitelt , mi meg majd kifizetjük , amit az tolvaj cigánygeci elherdál,ellop, ideje lenne már földalá juttati. De Zelenszkij-t koldusozzák, ha a háborúra kér pénzt. Ez a dagadt cigány tróger meg azért a pénzért kalapozik, amit ő és a ronda lányáék ellopnak utána.
➡️ Szegény orbán nem tud lopni, de inkább kéreget, mint a jogállami feltételeket megteremtse.
twitter.com/tamas_tamas/status/1665760076718538754/photo/1
kereső
Nagy x@rban a "haza nem lehet ellenzékben", ha már mozgósitani kellett a vén trógereket.Nagyon el kell terelni a figyelmet :
librarius.hu/2015/12/06/heti-ady-ez-magyarorszag-volt-de-elsikkasztottak/
Kaltenbach Jenő: " ha már hozzányúlnak a megtakaritásokhoz, akkor közel az államcsőd",
Bojár Gábor: "Megkezdődött a végjáték- huxit"

"Gyurcsányizmus"- minden ami NEM a NER!!! - de főleg "gyurcsányné", és az Eu.
Eladott Ország
@Nyírfa: ma, 17:30 ♦ Az EU már levette a kezét Magyarországról, amíg Orbán van hatalmon, ezt Orbán nagyon jól tudja. Már Nagy Márton is megmondta fel kell készülni az EU pénzügyi támogatása nélküli életre. Ha nem zavarjuk el őket az az ország tragédiája lesz, már most is az.
drrotf
Ez a béke harc egyik módja, hogy plakát kampányon mocskolja be a hatalmon levők elmebeteg csapata azokat akinek más a véleménye a hatalom gyakorlásáról!Ez a gyűlölet cunami azután hogy hová fajul ki tudja megmondani,Korábban ezek a minden elfelejtők azt hirdették, hogy akinek más a véleménye az nem szenvedhet bántódást, mindenki elmondhatja a véleményét, mert azt hazudták hogy a vélemény szabad.Gyurcsányizmusról hazudnak ott ahol már 12 éve a FIDESZ van kétharmaddal hatalmon, és több mint két éve Orbán már az Országgyűlés szerepét is betölti , miniszterelnöki rendelettel törvényeket módosíthat, helyezhet hatályon kívül, minden intézményben az ő embere ülnek ami még egy rendszerváltás esetén a sikeres kormányzást akadályozhatja.Az állam elnökének kellene felszólalni ilyen esetben ,hogy az Alaptörvényben foglalt minden embert megillető jogok gyakorlása nem indokolja a kitartott civilek ilyen irányú fellépését, és a rendvédelmi szervezeteknek pedig uszítás, gyűlölet keltés miatt eljárást kellene kilátásba helyezni egy ilyen fellépés miatt.Szerintem a CÖF és a KÁJÁNAK ilyen irányú politikai fellépése törvény ellenes is mert az amire készülnek az politikai tevékenység amit a civil törvény tilt, és a törvénytelen megmozdulást, tevékenységet az államnak meg kellene akadályozni!
justhpeter
Kis Tehén és Durbincs meg a többi Orbán-isten hívő ma nem érnek rá, készülnek Csizmadiával az újabb birkamenetre.
Nyírfa
@Eladott Ország: 17.48

Hogy megvethetik a kínaiak. Ha közülük való lenne, kivégeznék.
Jó a Szálasi-hasonlat. Nem különb nála.
Nyírfa
@Eladott Ország: 18.26

Egy biztos, pénz addig nem jön, amíg a fidesz van hatalmon. De, szerintem csak a központi költségvetésbe nem utalnak , mert az EB már meghozta a döntést, hogy az önkormányzatok és a civil szervezetek pályázhassanak uniós forrásokra. Ez politikailag is nagyon fontos lépés, hiszen nemcsak a civil társadalom és az önkormányzatiság felét tett, a gesztuson túlmutató határozat, amely által sok-sok emberhez jutnak el, de gyengítik is a rezsim erejét, mivel alternatívát adnak és erőt , anyagi eszközöket a társadalmi változásokhoz.
Ezzel ki is vehetik Orbán vitorlájából a szelet.
Nyírfa
@CsipkeRózsa: 17.11

Nagyon tetszik! :))
terlasz
Valószínűleg termékeny talajra hullik ez az arcpirító hablaty.
Nyilván tisztában vannak azzal, hogy ilyen szellemi mocsárban dagonyázik a nép jelentős része.
drrotf
Felhívom mindenki figyelmét arra hogy Németországban amikor Hitler 1933.-ban hatalomra jutott az első intézkedéseinek egyike votl a saját oldalán harcolók megöletése volt, / ez volt a hosszú kések éjszakája/, majd uszítás a zsidó boltosok ellen és azután ezeknek az embereknek a fizikai bántalmazása és a kommunisták üldözése, munkatáborba zárása.Most a magyar CÖF szervezkedik a másképp gondolkodókkal szemben, aminek könnyen lehet a következménye az, hogy megfélemlítik és fizikailag bántalmazzák ezeket az embereket, ahogy ezt már a frissen szabadult "szabadságharcos" korábban már megtette, és azután jöhetnek az elzárások, nevelő táborok, úgy ahogy a történelemben ez már többször több helyen is előfordult!Az ilyen megmozdulásokat a rendvédelemnek meg kell akadályozni, mert ez a fajta megmozdulás Alaptörvény ellenes, ugyanis a vélemény szabad és annak megnyilvánulását erőszakkal megtiltani nem lehet!
Aki Én
@Béla333: pontosabban a hazaáruló elmebetegek gyűjtőhelye.
nemkati
"az oktatás és a kultúra nemzeti hatáskör" ordibálja felháborodva ez a Fricz, azt állítva, hogy az Európai Bizottság megtámadta a gyermekvédelmi törvényt. Ugyanakkor a pedagógusok nemzeti hatáskörbe tartozó fizetéséhez Brüsszel adjon pénzt!
Sajnos, a rágalmazás és a hazudozás ilyen ellentmondásokhoz vezet.
kereső
@NKF: Na, akkor élvezz el erre:
"Rónai Egon: Két önt is érintő belpolitikai kérdés, elég frissek. Őszintén szólva az egyiket én el sem hiszem, de majd megmondja, hogy megtörtént-e. Tényleg ledarálták a külügyben a lélegeztetőgép-beszerzések dokumentumait?

Szijjártó Péter MINISZTER: Hát erről megmondom őszintén fogalmam sincs.

Rónai: Tehát gyakorlatilag eltüntették a dokumentumokat a külügyben?

Szijjártó: Fogalmam sincs róla, nem hiszem, hogy ilyen történt. Nem tudok róla, én biztosan nem adtam ilyenre utasítást.

Rónai: A Transparency International igényelte és azt a választ kapta hivatalosan a külügytől, hogy ezek a dokumentumok nem elérhetők.

Szijjártó: Nem tudom, hogy mi ennek az oka. Majd utánanézek, mer’ hozzám az ügy nem jutott el. Az kicsit bánt, megmondom őszintén, ahogy bíráltak meg bántottak meg kritizáltak minket a lélegeztetőgépek beszerzése miatt. (…) Nemtom pontosan megmondani önnek, hogy mi az a 7000 maláj, amiről beszélnek, én azt tudom önnek megmondani, hogy amikor elkezdődött a beszerzés, akkor ez nem egy normál piaci beszerzés volt.

Rónai: Lehet, hogy átlettünk verve a kapkodás miatt? (…) Ugye 176 milliárd fizettünk a maláj vállalkozónak, és zsebbe kvázi (…) a magánszámlájára.

Szijjártó: Ez egy kicsit túlzás.

Rónai: Itt igazából megint a tisztánlátás hiányzik. Itt van ez a maláj ügylet, az lehetséges, hogy nincsenek meg a dokumentumai egy 176 milliárdos ügyletnek?

Szijjártó: Ne, ne, ne, nyilván minden dokumentum megvan, nem ismerem az ügy konkrétumait, meg nemtom mit kértek, meg mi nincs meg, meg mi van meg, de az biztos, hogy minden az állami forintokkal történő gondos hozzáállás keretében…

Rónai: Megteszi, hogy utánanéz? Azért ez egy furcsa ügy.

Szijjártó: Peeeeeeeeeersze, hogyne, hogyne. Hát meg ugye méltatlan, mer’ még egyszer mondom, emberek életének mentéséért tettük, ami a feladatunk volt a legjobb tudásunk szerint akkor (…) vadnyugati állapotok uralkodtak.

A minden szempontból kortörténeti interjút ITT lehet...
kereső
@Horizont: Az. És ez a x@rházi a magyar kül-és külgazdasági miniszter. Még a szemetes lapátomat sem biznám rá. És, azt rebesgetik, hogy ez !!! orbán kiszemelt utódja.
kereső
@Horizont: A kolozsvaros.com-on van az ITT hivatkozás, ott meg lehet nézni a teljes interjút. És, után lehet sirni!!...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.