A magyar miniszterelnök Twitteren biztatja a korábbi amerikai elnököt.

Orbán Viktor biztató szavakkal üzent Trumpnak, akit törvényszegéssel vádolnakMTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Orbán Viktor támogatásáról biztosította Donald Trumpot, akit azzal vádolnak, hogy törvényt szegett, amikor titkos iratokat vitt haza a Fehér Házból, majd pedig akadályozta az igazságügyi minisztériumot és az FBI-t ezek visszaszerzésében – tudatta a telex.hu. Orbán a jobboldali Newsmax cikkét osztotta meg Twitteren a Trump elleni vádemelésről, és üzent is a republikánus exelnöknek. Azt írta, hogy Trump egy „nemes harcot vív”.

„Soha ne adja fel!”

– üzeni a magyar miniszterelnök.

Forrás: telex.hu

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tothjani
Trump pedig azt sem tudja ki az a "paraszt", hiszen Magyarországnak olaja nincs, a gazdasága romokban, Európában politikai befolyása nincs hiszen mindenki utál bennünket.
Vagyis onnan nézve egy jelentéktelen kis ország vagyunk, egy messiás szindrómában szenvedő vezetővel.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tothjani
Trump pedig azt sem tudja ki az a "paraszt", hiszen Magyarországnak olaja nincs, a gazdasága romokban, Európában politikai befolyása nincs hiszen mindenki utál bennünket.
Vagyis onnan nézve egy jelentéktelen kis ország vagyunk, egy messiás szindrómában szenvedő vezetővel.
kereső
Majd kilopjuk ezt is . És utána befogadjuk- mert itt összegyúlhet a pártállam jóvoltából, a világ szemete.
Béla333
A mocskos maffiózónak nem szabadna az ország nevében megszólalnia sem ebben az ügyben.
Szurkoljon Trumpnak a saját maga nevében, de ne mint magyar miniszterelnök!
Ennyit sem ért a politikához ez az ember?
kereső
Trumpot azért vádolják törvényszegéssel, mert a háza fürdőszobájának zuhanyozójában az USA atomtitkait tartalmazó dokumentumokat találtak a házkutatás során, amelyeket még elnöksége idején lopott ki a Fehér házból. Nem sima "törvényszegés" lesz az...
human
Orbán is csak egy bűnöző. Persze, hogy azzal szimpatizál aki szintén csak vagy lop. A francot sem érdekelné, ha ezt mint magánember tenné. A viszont történelmi bűn, hogy Magyrországot egy táborba tette olyan országokkal ahol szintén diktatúra van és az állami korrupció a hétköznapok része.
Orbán magával rántotta Magyarországot a mélybe :(
Eladott Ország
Orbán a magyar történelem szörnyetege. Nem tudom volt- e valaha olyan vezetőnk aki mindenkivel, még a szövetségeseivel, annak vezetőivel összerúgta volna a port. Csak a Goebbelsi propaganda tartja felszínen itthon. Minden létező lényeges média, igazságszolgáltatás legyűrve, az ő hazugságának szolgálatába állítva. Hazaáruló bűnöző! Magyarországon nyomor van, elhülyülés és egyre betegebb társadalom.
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/278711474_2066528683551855_1431904166715912205_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=_EqO9vJob0AAX-02-OK&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfD5vuAbmAgRYiILTGNZ62eQvoQF3ZHPEf7uxR2YfrPrKw&oe=64895AB4
Az enyves kezű felcsúti. Nagy ember akart lenni, de csak egy pattanás lett az EU seggén.
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/285794007_708334677102928_3218604063476630238_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-7&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=YJYmfNJBp2sAX_ITKAV&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfDIL81CVq2HeviVnWPvfUWeNuDGGU2Bg3Y2ejoc7NWJNA&oe=6489789C
justhpeter
Orbán egypárti elődje is belebolondult már akkor, amikor a bukás jelei elkezdtek mutatkozni, ő sem lesz kivétel, már most vannak jelek arra, hogy nem fogja ép elmével túlélni.
jáger laszló
O1G 2 vasat is a tűzben tart más más hőfokon!
azzal számol,hogy az 1,vagy a másik csak bejön
Ergo a veszteségszaldója 0 lesz!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Béla333
Hogy mondhat valaki olyat, hogy O1G az amerikaiaknál 2 vasat tart a tűzben?
A jelenlegi elnökkel és annak magyarországi nagykövetével kimondottan bunkó módon viselkedik és harcol ellenük.
A Trumppal meg próbál nagyon jóban lenni, a jelenlegi elnökkel való kapcsolat rovására is.
Ez nem 2 vas, ez egyirányú elkötelezettség, ráadásul az egész ország nevében.
Ez szégyen, gyalázat és a diplomáciai érzék teljes hiányát mutatja!
barátilag...
kereső
@justhpeter: 09:57 Orbán "elődje" a lelkiismerret furdalásba "bolondult " bele. Orbán nem bolond- aki ezt mondja, az gyakorlatilag felmenti orbánt a tudatos, aljas, gonosz politikai károkozás alól. Orbán egyetlen dologba "bolondulna bele"- és az a hatalom elvesztése,, az, hogy lássa annak az "új államnak" a megsemmisülését, amelyet létrehozott.
teuton
Bünözö tolvaj tamogatja a bünözö adocsalot...
izéke
"" te trámp,ha van sok gurulódollárod,szivesen látunk. Rubelt is elfogadok ha más nincs. Gruevszki melletti lakást már lefoglaltattam a shandával,szóval gyühecc. Megdughatod a kiccsaládom is ha nem bísz a víreddel,a ráhel jányomnak annyi sajátlábaköze van amennyit csak akarsz,csak virízsd a lóvét tezsvír. Üdvözöl a te vajdád,de szólíts nyugodtan nagyvezírnek! ""
jesz
- Elnök úr! Én Magyarország ön mögött állunk! Szívesen segítünk a szavazatok meg(össze)számlálásában(is)...aztán egyszer, valamikor talán kérünk valamit...semmiséget..
drrotf
Orbán biztos azzal biztatta Trumpot hogy "Ne törődj vele Elnök úr!Én is mindig megszegem a törvényt amely esetekről bírósági ítéleteim is vannak mégis vitathatatlanul én vagyok már több mint 12 éve Magyarország doktorminiszterelnöke!Nálunk semmi következményei nincsenek az én törvénytelen magatartásomnak, csak nálatok olyan nagy probléma hogy valaki törvényt szeg, vagy nem mond igazat és félrevezeti a népet!Az én népem már az ilyenekre oda sem figyel, sőt elvárja , mert csak így van kétharmadom, hogy én sz..rjam a spanyol viaszt , én mondjam meg a törvény ellenében hogy mit hogyan kell csinálni, és mi a jó a magyaroknak!Ha ha elítélnének és megbüntetnének Tumpom ,akkor menekülj Magyarországra ,én biztosítalak arról hogy az én Katyinkám, bocs Te nem orosz vagy,kegyelembe részesít!
Emmersson71
@Béla333: Lehet, hogy Orbánnál a "másik vas" Putyin elvtársa...
Yoda69
Ez eleg rossz omen trumplinak. Akiket eddig O1G a tamogatasarol biztositott azok tobbnyire megbuktak, vagy bortonben vegeztek.
Aki Én
Már látom, ahogy a Budapestre ,,menekített" Trump sétál a belvárosban...
namihami
Ha már úgyis a honvédségi magánrepülőjével utazgat, akkor (szériatartozékként) leltári tételként lehetne benne egy hokedli!
Akkor nem készülhetne ilyen kép, ahol a másik félnek a tökéig ér fel! Persze, jelen esetben nem is kell több!
justhpeter
@kereső: Amiről írtál az a végkifejlet lesz, ami függ a bukása milyenségétől. Ha a hatalmas nyomor közepette bukik meg bolond lesz-e vagy sem a menkülés lesz a legnagyobb gondja.
teuton
@KisTehen: Meselj mar Nagy Marha, milyen vadak vannak Biden ellen, ki emelt vadat? Trump ellen mar közel 30 vadpontot ismertetett az ügyeszseg! Ja, te nem tudhatod, mert analfabeta vagy, Marha letedre csak birkanyelven ertesz...
kereső
@justhpeter: Diktátorok ritkán halnak, ágyban párnák között- főleg, ha egy erkölcs nélküli, bosszúálló, gonosz sátáni fajzat, amilyen orbán. Csak azt nem foghatom fel, hogy miért gyúlöli ennyire ezt az országot?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.