A Karácsony Gergely 99 Mozgalom nevű szervezetéhez érkezett néhány száz milliós támogatáson igyekezett ismét rugózni a Fidelitas, de kicsit elkapkodták.

Beégett a Fidelitas a friss plakátjával, magyarázatuk mindent visz
Fotó: Facebook/Fidelitas

Az történt ugyanis, hogy Karácsony Gergely portréja alá Gyurcsány neve került, és viszont.

A Fidelitas nem esett kétségbe, javította a hibát, és a Facebook-posztjuk alatt így próbálták magyarázni a bakit:

Igazából már nehéz eldönteni, ki játssza a főpolgármester szerepét a Gyurcsány-Show-ban! Szerinted?

A bejegyzés alatti kommentek arról árulkodnak, hogy a Fidesz ifjúsági szervezetének magyarázatát nem igazán vette be a nép:

Forrás: Facebook

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
A fidelitas viszont a mi pénzünkből működik, ráadásul bután, tehetségtelenül.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@Őrnagy: Bármi is a véleménye más emberekről, a modora minden csak nem kulturált! A stílus az ember!
Aki Én
Buta, tájékozatlan, ártalmas korcsok.
Ennyi.
csipetke
@Őrnagy: 20:27 tegnap Nem volt teljesen egyértelmű,hogy nem a plakáton lévő emberekre,hanem a fidesznyik-tanuló kis izékre gondoltam. Lehet Sorost átkozni, szerintem is van egy óriási bűne,amit nehéz megbocsátani, hogy anyagilag támogatta a fidesz vezérkar tanulmányait. Lehet Sorost átkozni,de az kétségtelen,hogy több pénzt adományozott szerte a világban,mint a 100 leggazdagabb magyar összvagyona,és ezen felül tart fenn rengeteg intézményt,egyetemet,és ösztöndíjat ad tehetséges fiataloknak,stb. A vörösiszap károsultaknak adott 1 millió dollárt, de akkor még nem tudta,hogy nem szabad a fideszre bíznia pénzt,mert eltűnik az enyves kezek között. A vörösiszap károsultak két forintot se láttak ebből a rengeteg pénzből,mind ellopták. A kovid alatt adott Soros 1 millió eurót,de már Budapestnek utalta,az előzőekből okulva. Nem mellesleg a plakáton szereplő emberek a fidesz maffiához képest kismiskák.
Sámannus
Ilyem az, ahová a mocskos ruszkik beavatkoznak. fingjuk sincs, hogy ki kicsoda ebben az országbam, Aminz a magyarázkodásból kitűnik nem is fontos nekik .
Lendkerék
Ez is egy szemléletes példa, mekkora gyökér tahókból áll a Fidesz hadserege. Jelen esetben a hivatásos rész, nem egyszerűen a mezítlábas rajongó zombik, hiszen ez egy szervezett hadseregcsoport. Csak gondoljunk bele, hogy egy ilyen, a legszélesebb nyilvánosság elé kikerülő propagandaüzenet hány kézen megy át az ötlet kifundálásától a tervezésen, nyomdai kivitelezésen át a kiragasztásig. És senkinek, de senkiek nem tűnik fel (vagy ha igen, nem mer szólni), mekkora baromságot írnak a plakátra.

Emlékezzünk a hét évvel ezelőtti "Sam in Eglish" beégésre (pl. itt, de tele volt vele és hangosan röhögött mindenki a nemfideszes médiában: www.szeretlekmagyarorszag.hu/kekhirek/az-ev-vicce-lett-a-karmelita-kolostor-oriasplakatjabol/). Még sok ilyennek lesz szerencsénk örülni.
Lendkerék
@Lendkerék: Bocs, ráz a busz: természetesen Same in English

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.