A Karácsony Gergely 99 Mozgalom nevű szervezetéhez érkezett néhány száz milliós támogatáson igyekezett ismét rugózni a Fidelitas, de kicsit elkapkodták.

Beégett a Fidelitas a friss plakátjával, magyarázatuk mindent visz
Fotó: Facebook/Fidelitas

Az történt ugyanis, hogy Karácsony Gergely portréja alá Gyurcsány neve került, és viszont.

A Fidelitas nem esett kétségbe, javította a hibát, és a Facebook-posztjuk alatt így próbálták magyarázni a bakit:

Igazából már nehéz eldönteni, ki játssza a főpolgármester szerepét a Gyurcsány-Show-ban! Szerinted?

A bejegyzés alatti kommentek arról árulkodnak, hogy a Fidesz ifjúsági szervezetének magyarázatát nem igazán vette be a nép:

Forrás: Facebook

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
A fidelitas viszont a mi pénzünkből működik, ráadásul bután, tehetségtelenül.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
CsipkeRózsa
A fidelitas viszont a mi pénzünkből működik, ráadásul bután, tehetségtelenül.
namihami
Felcserélték a két nevet--személyt? Érthető, hiszen hasonlítanak egymásra?!?! Mint a Fidelitasnál két tojás!
CsipkeRózsa
@m73: , és s polgármestetek az uniós pályázati pénzekkel.
Nessy
Ennyit az ifjú fideszesek értelmi színvonaláról.
jáger laszló
Hát ez a plakát nem guruló $-okból készült az már rogán biztos!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
percsi
Néhány száz milliós támogatáson rugóznak, ami helyén is lenne, ha az ellopott Euró és forint milliárdokon is rugóznának! Szerencsés utánpótlás a magyar népnek!
balos
A fidel-ittaSS kultúrhák már a napon is a nemzethy sötétségükkel próbálnak okosnak látszani!Hát kicsit olyan klikkesre sikerült!
kereső
Nem igen emlékszik már erre a jó nép. A Karácsony féle 99 mozgalom, Gyurcsányék ellen IS!!! jött léttre- egy plakátra rakni a mozgalom pénzügyeit - HAZUGSÁG cunami!!! , a magyarázat meg még inkább,

MOLYLEPKÉKNEK!:"A 99 Mozgalom egy pártokon átívelő magyarországi politikai mozgalom, amelynek megalapítását 2021. május 15-én jelentette be Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere. A bejelentés ahhoz kapcsolódott, hogy kiderült, ő lesz a Magyar Szocialista Párt (MSZP), a Párbeszéd Magyarországért (Párbeszéd) és az LMP – Magyarország Zöld Pártja (LMP) miniszterelnök-jelöltje a 2021-es magyarországi ellenzéki előválasztáson.""

Értitek ellenzéki előválasztás!!!- ahol egymás ellen indult Karácsony, és DK jelöltje Dr Dobrev Klára.
drrotf
Olyan fiatalok a FIDELITÁS tagjai,hogy már nem ismerik fel még az ős ellenfeleket sem!Hátul csak nem Orbán Viktort vélik felfedezni, amikor Sorosra néznek?
izéke
@Maccska: ha ennyire jelentéktelen figurák,ugyan miért zavarnak titeket kis pondrócskák? Tedd vissza a bolhanyakörvedet mert megesznek tetvek
kereső
@Maccska: Nem ez a lényeg!! A lényeg az, hogy a mozgalomnak semmi köze nem volt, és nincs Gyurcsányhoz. Sőt...És ez senkinek eszébe sem jutott!! A plakát miatt GYF jogosan perelhetné a fidelitaSS-t!
izéke
Ez pont emlékeztet a nemzetiszínű szalagot fordítva tartó polgármekkmesterre,vagy az átműtött nő melleit reklámozó origóra,buták és nem tudnak elegánsan beismerni egy bakit sem mert ők tévedhetetlenek és ezt a mítoszt fenn kell tartani bármi áron is!
kulabombaafityiszre
@KisTehen: ma, 19:16
És?Mit akarsz ezzel mondani?
Mi van a mmm mozgalom pénzével,mert csokis máté bekussolt rendesen.
Semmi büntetőeljárás,a nagy szájkarate után egy nagy kuss.Még a végén kiderül,hogy szabályosan kapták a pénzt.Ugyanez lesz karácsony féle 99 mozgalommal is.
Ez a sok duma a semmiről,nektek szól birkák.
Nessy
Nem unják még ezeket a primitív, egy hangú, csak a fotókat cserélgető plakátokat? A felirat csere, már egy kis változatosság! És mindezt milliárdokért. Egy unatkozó 10 éves jobbat tervezne! Vagy ez a célközönség szintje?
Yoda69
A fidelitasnak honnan van tobb szaz millio forintja ezekre a plakatokra?
Gurulo rubel milliardok az ifju kommunista moszkovitaknak?
teuton
@Pegero: Szerintem meg kellett volna mar reg tanulnod olvasni kepnezegetö analfabeta! A fövaros penztarkönyve nyilvanos, abban nincs semmifele 200 milliard többlet az atadaskor!!!
jáger laszló
Fidelitas !!
Már összekeveri Gyurcsányt a Karácsonnyal!!
Nem korai még ez a debilis zavar!!?
Csak kérdezem
barátilag
J.L.
teuton
@Pegero: Szerintem meg te egy ritka primitiv pege-rovar vagy... De mit csodalkozom, ilyenek a fitymaszbirkak, analfabeta suttyok...
ómió
Pedig, hát, "bolsi milliárdosok ezrei" hajigálták fontjaikat, euróikat Budapestet csődbevitetni! Mutyigeri így hazudja!
lampa laz
Még sosem sikerült ezeknek a méhlegelő írtóknak első nekifutásra semmi. Amúgy sikeresen hozzák azt a szintet ami a fidesz lényege, minél hülyébb, annál jobb.
csipetke
Végtelenül dühítő,hogy ilyen véglényekre,és az idióta plakátjaikra is rengeteg közpénz folyik el. Sok helyre lehetne ezt a pénzt hasznosan elkölteni,nem ilyen debil seggarcokra
Nessy
@Őrnagy: Az egyik hátsó "seggarc" megbocsáthatatlan bűne, hogy annó Orbán és barátai ösztöndíjat kaptak nyugati egyetemre, pl. Londonba. Ennel is nagyobb, hogy nem kevés dollárral támogatta az alakuló fideszt. Akkoriban Orbán a Liberális Internaciónálé alelnöke volt.
vitriol
Akik látták ezt az ominózus plakátot, azokban semmi kétség nem maradhatott az iránt, hogy a plakát elkövetői nagymértékű szellemi szegénységi bizonyítvány tulajdonosai. Ez azonban fenyegető jövőképet ígér a mai kisiskolás gyermekeink szellemi fejlődésének torzulásairól. Mert miben bízhatunk, ha a fidesz által kinevelt ifjúság a fidelitász már több alkalommal bizonyította korlátolt gondolkozását, ostobaságát? Aggódom!
Nessy
@Őrnagy: Bármi is a véleménye más emberekről, a modora minden csak nem kulturált! A stílus az ember!
Aki Én
Buta, tájékozatlan, ártalmas korcsok.
Ennyi.
csipetke
@Őrnagy: 20:27 tegnap Nem volt teljesen egyértelmű,hogy nem a plakáton lévő emberekre,hanem a fidesznyik-tanuló kis izékre gondoltam. Lehet Sorost átkozni, szerintem is van egy óriási bűne,amit nehéz megbocsátani, hogy anyagilag támogatta a fidesz vezérkar tanulmányait. Lehet Sorost átkozni,de az kétségtelen,hogy több pénzt adományozott szerte a világban,mint a 100 leggazdagabb magyar összvagyona,és ezen felül tart fenn rengeteg intézményt,egyetemet,és ösztöndíjat ad tehetséges fiataloknak,stb. A vörösiszap károsultaknak adott 1 millió dollárt, de akkor még nem tudta,hogy nem szabad a fideszre bíznia pénzt,mert eltűnik az enyves kezek között. A vörösiszap károsultak két forintot se láttak ebből a rengeteg pénzből,mind ellopták. A kovid alatt adott Soros 1 millió eurót,de már Budapestnek utalta,az előzőekből okulva. Nem mellesleg a plakáton szereplő emberek a fidesz maffiához képest kismiskák.
Sámannus
Ilyem az, ahová a mocskos ruszkik beavatkoznak. fingjuk sincs, hogy ki kicsoda ebben az országbam, Aminz a magyarázkodásból kitűnik nem is fontos nekik .
Lendkerék
Ez is egy szemléletes példa, mekkora gyökér tahókból áll a Fidesz hadserege. Jelen esetben a hivatásos rész, nem egyszerűen a mezítlábas rajongó zombik, hiszen ez egy szervezett hadseregcsoport. Csak gondoljunk bele, hogy egy ilyen, a legszélesebb nyilvánosság elé kikerülő propagandaüzenet hány kézen megy át az ötlet kifundálásától a tervezésen, nyomdai kivitelezésen át a kiragasztásig. És senkinek, de senkiek nem tűnik fel (vagy ha igen, nem mer szólni), mekkora baromságot írnak a plakátra.

Emlékezzünk a hét évvel ezelőtti "Sam in Eglish" beégésre (pl. itt, de tele volt vele és hangosan röhögött mindenki a nemfideszes médiában: www.szeretlekmagyarorszag.hu/kekhirek/az-ev-vicce-lett-a-karmelita-kolostor-oriasplakatjabol/). Még sok ilyennek lesz szerencsénk örülni.
Lendkerék
@Lendkerék: Bocs, ráz a busz: természetesen Same in English

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.