Gyurcsányék most sem támogatták a családtámogatások, a nyugdíjak, a rezsicsökkentés védelmét – kommentálta hétfőn a Fidesz Ráczné Földi Judit aznapi szavait, miután a DK-s politikus azzal vádolta a kormányt, hogy megszorításokra készül.

Frappáns választ adott a Fidesz a pártot megszorításokkal vádoló ellenzéki képviselőnek
Fotó: Facebook/Gyurcsány Ferenc

A Fidesz a közleményében azt írta: "Gyurcsányék" azok, akik megszorításokat akarnak, ez a költségvetés mostani szavazásakor is kiderült.

"Nem támogatták, hogy a mostani háborús időkben megvédjük" a családtámogatásokat, a nyugdíjakat, a rezsicsökkentést

- fogalmazott a kormánypárt.

"A dollárbaloldal most is azt fújja, amit Brüsszel megrendelt tőlük": el akarják törölni a rezsicsökkentést, a családtámogatásokat, és háborúba akarják sodorni az országot – áll a közleményben.

Forrás: MTI

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Mi ebben a "frappáns"? Hiszen semmit sem mond- ezt hajtogatja 13 éve, a "baloldal" minden kritikájára. Talán, ha tényeket sorakoztatna fel a fideSS a "baloldal" megszólalására- és igazolná, hogy a jövedéki adó emelése, a egészségügyi "megreformálás", a gyógyszergyártók különadójának duplázása, a kisker +adó, a csok és egyéb családtámogatások szükitése...etc NEM"megszoritás", amelyek közvetlenül érintik a családokat, a nyugdijasokat, az ország állampolgárait. Akkor lehetne akár "frappáns" is a válasz- igy meg csak hablaty!, a és a valóság elhajlitása.
Aki meg még ezt sem látja- az eszetlen majom.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@Aki Én: Akkor, az új donor kutyaagyad - hogy legalább az efftársaidat felismerhesd - már megint késik!?
Aki Én
@ómió: Akkor, az új donor birkaagyad - hogy legalább az efftársaidat felismerhesd - már megint késik, te agyhalott bolsi-csicska!?
ómió
@Aki Én: Má' a lopóvénád is felébredt, bolsiék elmebajosa!? Nem elég az agybajod meg önnön tetves bolsiságotok másrahazudási szindrómája!? Sürgősen szedáltasd magadat!
Aki Én
@ómió: Akkor, az új donor birkaagyad - hogy legalább az efftársaidat felismerhesd - már megint késik, te agyhalott bolsi-csicska!?
ómió
@Aki Én:A bolsi elmebajod mellé már az efftársi lopóvénád is kiújult, bekakukkolt donor kutyaagy!? Neked Kaili efftársnőd mellett lenne a helyed Brüsszelben!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.