Gyurcsányék most sem támogatták a családtámogatások, a nyugdíjak, a rezsicsökkentés védelmét – kommentálta hétfőn a Fidesz Ráczné Földi Judit aznapi szavait, miután a DK-s politikus azzal vádolta a kormányt, hogy megszorításokra készül.

Frappáns választ adott a Fidesz a pártot megszorításokkal vádoló ellenzéki képviselőnek
Fotó: Facebook/Gyurcsány Ferenc

A Fidesz a közleményében azt írta: "Gyurcsányék" azok, akik megszorításokat akarnak, ez a költségvetés mostani szavazásakor is kiderült.

"Nem támogatták, hogy a mostani háborús időkben megvédjük" a családtámogatásokat, a nyugdíjakat, a rezsicsökkentést

- fogalmazott a kormánypárt.

"A dollárbaloldal most is azt fújja, amit Brüsszel megrendelt tőlük": el akarják törölni a rezsicsökkentést, a családtámogatásokat, és háborúba akarják sodorni az országot – áll a közleményben.

Forrás: MTI

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Mi ebben a "frappáns"? Hiszen semmit sem mond- ezt hajtogatja 13 éve, a "baloldal" minden kritikájára. Talán, ha tényeket sorakoztatna fel a fideSS a "baloldal" megszólalására- és igazolná, hogy a jövedéki adó emelése, a egészségügyi "megreformálás", a gyógyszergyártók különadójának duplázása, a kisker +adó, a csok és egyéb családtámogatások szükitése...etc NEM"megszoritás", amelyek közvetlenül érintik a családokat, a nyugdijasokat, az ország állampolgárait. Akkor lehetne akár "frappáns" is a válasz- igy meg csak hablaty!, a és a valóság elhajlitása.
Aki meg még ezt sem látja- az eszetlen majom.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
@Philip Marlowe: közben fideszék mást sem csinálnak mint szorongatnak ,de te majmok fattya észre sem veszed romániából ! :)
anyáddal nem hempergett anno a niku vagy ,hogy a tökömbe hívták a csaubácsitok kölkét,aki éppen olyan seggfej lehetett mint te!?
szaboria1
Nagyon sok ember szemellenzőt hordhat, mert még most sem veszi észre, hogy a szakadék felé rohan a kormány.
izéke
Kicsit orbános maradt a szája széle a ribinek...
izéke
@szaboria1: a kormányért nem lenne kár,zuhanjon csak... de mások is vannak akiket magukkal rántanak
izéke
@Philip Marlowe: te nagyon halmozottan hátrányos helyzetű... Gyurcsányék ugyan hogyan akarnának megszorításokat bevezetni meg minden egyebet amit állítottok? Vagy olyan fifikás,hogy stikában ő vezeti az országot már 13 éve?
izéke
@Shikari: olyan szánalmas vagy vaze,döntsd már el,hogy tel-avivi vagy német,vagy marslakó,vagy hottentotta,legyen már kicsit bővebb a választék,mindig ugyanazt a két városnevet ismétled,legalább nézz meg egy térképet és tanulj
kereső
Mi ebben a "frappáns"? Hiszen semmit sem mond- ezt hajtogatja 13 éve, a "baloldal" minden kritikájára. Talán, ha tényeket sorakoztatna fel a fideSS a "baloldal" megszólalására- és igazolná, hogy a jövedéki adó emelése, a egészségügyi "megreformálás", a gyógyszergyártók különadójának duplázása, a kisker +adó, a csok és egyéb családtámogatások szükitése...etc NEM"megszoritás", amelyek közvetlenül érintik a családokat, a nyugdijasokat, az ország állampolgárait. Akkor lehetne akár "frappáns" is a válasz- igy meg csak hablaty!, a és a valóság elhajlitása.
Aki meg még ezt sem látja- az eszetlen majom.
Yoda69
@kereső: Nekem is ez jott le egybol. Ez nem frappans valasz, hanem hazugsag cunami.
Az orban-inflacio miatt kellenek a megszoritasok. Az MNB 3000 milliardos veszteseget, amibol tobbek kozott matolcsi fia meregdraga ingatlant vett New Yorkban, es legalabb 10 sportkocsit tart fenn, most a magyar adofizetoknek kell megfizetnie.
Péter2
Rendes uniós fizetés kell , infláció követő nyugdíj mint 2010 előtt " svájci index elszámolással " áfacsökkentés mivel Európa legmagasabb áfájával sarcolja a fidesz a lakosságot , az hogy segélyek , támogatások kellenek , ez a fidesz elhibázott gazdaságpolitikájának az egyenes kö9vetkezménye , hab a tortán , hogy a segélyeket , támogatások anyagi részét , honnét teremtik elő ? Talán újabb sarc árán ? ,Hogy egy pár csoportnak jobb legyen , ez ám az igazi kommun !
jesz
ezt a Gyurcsányt kellene már kivezetni a politikából...csak ámítja a szavazóit, mindenfélét ígér, csak mandátuma legyen...ami egészen jól jövedemez, és védelmet nyújt...ha ez a politikája, akkor bravo
Ezodabasz
@Philip Marlowe: ma, 18:10 Pont így működik O1G és a fideszmaffia te köcsög! Vittóriót és a bűnszervezetét sittre de gyorsan! Meddig tűr még a nép?
namihami
A frappáns szó a találó és egyben ÚJDONSÁGot is hordozó hírre vonatkozó kifejezés! Mutassa már meg nekem valaki, hogy ebben a ""frappáns"" válaszban mi volt a találó, de főleg az újdonság?
Kb a milliomodik egykaptafára készült ""frappáns"" válasz volt ez! Az MTI, a jelek szerint, csak írja a híreket, de se nem olvassa, se nem kiséri figyelemmmel!
Sámannus
A családok védelmében lopnak hazudnak szétvernek mindent ami még működik. Bizony szar van a palancsintában magyarok süketek vakok vagytok nem frappánsok.
drrotf
A "frappáns" válasz az hol található, mert hogy a cikkben leírtak azokat az agyon ismételt válaszok, amiket már kívülről fújunk, csak nem hiszük el mert a többi európai állam gazdasága nem olyan gyenge mint a miénk."kereső" felsorolta miért nem frappáns a FIDESZ válasza, csak ismétlés és a felelősség elutasítása az amit lát az ember fideszes válaszban.Annak aki hatalmon van annak felelősséget is vállalni kel azért ,hogy már harmadik ciklusban kétharmados kormányzással miért vagyunk az EU-ban az utolsó előtti helyen szegénységi rangsorban.Amikor átvették a kormányzást nem itt tartott az ország!Ezt a gyenge teljesítményt nem lehet másra terelni, ezért csak a FIDESZ a felelős!
Ezodabasz
A cigányvajda a koleszos társaival felépített egy bürokráciával és korrupcióval átszőtt kompozit piramist...
NKF
Miért nyer mindig Orbán 2010 óta zsinórban?
A komcsi-libsi kormányok elvettek,eladtak mindent! Eladták volna még az anyjukat is!
telegdilaci
@kereső:A Fidesznél a megszorítás az szitok szó nem is lehet kimondani, Néztem az Este Dömötör Államtitkárnak a hablatyolását,bicska nyitogató ahogy mellé beszél a hozzá intézett kérdésekre,amikor nyomatják hogy a Háborús infláció és a Brüsszeli szankciók miatt van nehézség,még véletlenül sem ejtette ki a száján hogy nagy bajban vagyunk,és még képes volt azt mondani hogy 80%-kos államadósságot örököltünk,kitól is? mivel 13-éve Ők kormányoznak csak nem értenek a kormányzáshoz! a folyamatos hazugságokhoz mellé beszéléshez és a minden bajunkért a másokat hibáztatáshoz mivel ők nem tehetnek az Ország rossz gazdasági állapotáról,amiért megszorításokat kell,bevezetni!
Aki Én
@Philip Marlowe: Igazad van. A fidesz megszorításokkal, adóemelésekkel támadta az ellenzéket, erre tessék.
Tényleg komcsi tempó.
Nem véletlen több köztük a volt komcsi, mint a baloldalon összesen.
ómió
Az efftársak, bizony, maradnak a népzsebinél! Az az ő "formájuk"!
szegény hazám
@izéke: Az a baja, hogy nem ismer több várost, ennyi a tudása. Neki ez elég is.
Ezodabasz
@Pegero: ma, 13:17 Tévedsz! Az ilyen barom birkáknak köszönhető mit pl Te...
Ezodabasz
@Pegero: Nem volt túl nagy, csak igaz...Ne pofázz inkább. Mantrázz otthon inkább kussban
Aki Én
@ómió: ,,Az efftársak, bizony, maradnak a népzsebinél! Az az ő "formájuk"!"

igazad van! Az efftársaid megint a népet nyúzzák.
Edebácsi
Nem?!
Azt támogatták, hogy a rászorulókat támogassák. zn en, hogy milliárdosékat is.
ómió
@Aki Én: Agybajod megint gátolja a magadéi felismerését!? Nem semmi nyavalyád van!
Aki Én
@ómió: igazad van! Az efftársaid megint a népet nyúzzák.
ómió
@Aki Én: Akkor, az új donor kutyaagyad - hogy legalább az efftársaidat felismerhesd - már megint késik!?
Aki Én
@ómió: Akkor, az új donor birkaagyad - hogy legalább az efftársaidat felismerhesd - már megint késik, te agyhalott bolsi-csicska!?
ómió
@Aki Én: Má' a lopóvénád is felébredt, bolsiék elmebajosa!? Nem elég az agybajod meg önnön tetves bolsiságotok másrahazudási szindrómája!? Sürgősen szedáltasd magadat!
Aki Én
@ómió: Akkor, az új donor birkaagyad - hogy legalább az efftársaidat felismerhesd - már megint késik, te agyhalott bolsi-csicska!?
ómió
@Aki Én:A bolsi elmebajod mellé már az efftársi lopóvénád is kiújult, bekakukkolt donor kutyaagy!? Neked Kaili efftársnőd mellett lenne a helyed Brüsszelben!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.