A lap úgy számol: csak májusban közel 30 milliárdot spórolhattunk volna, ha nem az oroszoktól vásárolunk. A holland TTF tőzsde irányadó, két hónappal korábbi kurzusához képest májusban – forintban számolva – Oroszország 9 százalékkal drágábban mérte Magyarországnak a földgázt – ezt számította ki a KSH kedden frissített külkereskedelmi adatbázisa alapján a Népszava. Ez ugyan az áprilisi, 12 százalékos többlethez képest némi csökkenés, ám továbbra is felár – ennyivel drágább az orosz gáz az irányadó, tőzsdei árhoz képest.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
@kereső: Kihagytad az Atlétikai stadiont,amit utána milliárdókért kell fenntartani,a megpályázott B.L.döntőt és a tanároknak a béremelését ellopó csúti vajdát!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@balos: Minden nekem sem jut eszembe. De akkor már emlitsük meg az úszó világbajnokságot is- amelyre még most is fizetünk. A létesitmény meg elajándékoztatott!! Mint egy jól fésült hűbéri társadalomhoz illik. Jól beilleszkedik ebbe a sorba a felújitott kastélyok/műemlkek sora, rigó püspök foci arénája+létesitményei, az mkb-BB bank megvásárlása +feltőkitése , mej privatizálása -ig az orbán&Co gyarapitása., a kifosztásra meg élő példa a takarékszövetkezetek- amely immár teljes vagyonukkal szintén orbán tulajdona, a mátrai erőmű...aki tudja folytassa.
Aki Én
Így finanszírozzuk a háborút, az agresszort.

,,nem lehet a magyar családokkal megfizettetni a háború árát"
kereső
@Aki Én: "Ne a magyarok fizessék meg a háború árát"- ez volt a választás egyik szlogene, orbán szájából.
Havanagi
@kereső: Folyékonyan hazudik,mint mindig,közben finanszírozza az ruszkikat Ukrajna ellen.
Aki Én
@kereső: ...közvetlen finanszírozzuk a háborút. Az rendben van.
Dr. Proktor
@Maccska: Édes Istenem, te zseni vagy!
Apropó, a szerződést muszáj túlárazni? Vagy van titkos záradék, a jutalékra vonatkozóan?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.