Hiába fizetnek mindenért sokkal többet, a választók bizalma nem rendült meg a kormányban.

Így hatott az infláció a kormánypártokra: Még mindig a Fidesz-KDNP a legnépszerűbb

MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Még júliusban is átlag 17,6 százalékkal drágul minden tavalyhoz képest – írtuk meg mi is. Ám, mint a Telex által ismertetett Republikon-felmérésből kiderül, a Fidesz-KDNP népszerűségét sem az nem törte meg, hogy nemrég még 25 százalék feletti volt az infláció, sem az, hogy az uniós átlag az ötöde a magyarországi drágulásnak:

A teljes népesség közel harmada (31 százalék) a Fideszre szavazna, míg a biztos pártválasztók körében 46 százalékon állnak a kormánypártok.

Azt írják ugyan, hogy júniushoz kpest 2 százalékot csökkent a kormánypártok népszerűsége, ám a felmérés – mely egyébként reprezentatív – +/- 3,2 százalékos hibahatárral számol. A Fidesz-KDNP népszerűsége egyébként tavaly .óta kitartóan 30 százalék felett van.

Az ellenzéki pártok eközben így állnak a teljes népesség körében:

DK: 13 százalék (+1 százalék);

Momentum: 6 százalék (0);

Mi Hazánk: 6 százalék (+1 százalék);

Magyar Kétfarkú Kutya Párt: 4 százalék (-1 százalék);

LMP: 3 százalék (0);

Jobbik: 3 százalék (0);

Párbeszéd: 2 százalék (0).

A bizonytalanok aránya júliusban 28 százalék, ami 1 százalékkal magasabb a júmiusinál.

Forrás: Telex.hu

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kulabombaafityiszre
Ez volt a náciknál is,aztán meg lett az eredménye.Itt is meg lesz.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kulabombaafityiszre
Ez volt a náciknál is,aztán meg lett az eredménye.Itt is meg lesz.
nemkati
31 százalék a Fideszre szavazna. Mi ez, ha nem 2/3 ? :))))
csak úgy....
csak jó sok krumpli legyen...,mert az egy meggyözö érv az elbutultaknak!
Péter2
A fideszest nem érdekli , hogy él, csak a fidesz legyen hatalmon , az a 31% a népesség körében nem is sok , mert ha az ellenzéket összeadjuk , úgy , hogy kihagyjuk a mi hazánkat akkor is 31% az ellenzék meg közösen kell , hogy induljanak , mert így van esély , viszont rengeteg nem szavazó van elégedetlen , akiket az ellenzékiek össze tudnak szedni a választásokig ! Nyerni nem szabad , de a 2/3 most kényelmesen meg lehet szüntetni , és akkor megszűnik a fidesz öntörvénye , " satuba kerülnek " vissza lehet nekik adni amit ők tettek ellenzékből !
csak úgy....
@Philip Marlowe: az analfabéta, fideszre szavazó cigányokat miért engedik, te elbutult fax? :) szőrnyű "mennysire" tudatlan vagy! es mégis okoskodsz...pedig csak hülyét csinálsz magadból!:)))
jancsipapa
@Horizont: Persze,ha így számolod a dolgokat ,az ellenzéki egyharmad is kb. 10-12 %...
jáger laszló
Fidexnek rendületlenül légy híve,
óh magyar
Orbán Viktor
Úgy tűnik 1s-ek tartják a fogadalmat
csak ennyi
barátilag
J.L.
szaboria1
Az MTI nem is mer mást közölni. A megkérdezett 1000 ember nem tudja tükrözni a valóságot. Ráadásul a fidesz Kubatov forgató könyvéből 500 tuti a fideszes családtagból áll.
szaboria1
Szerintem már rég nem valós ez az adat közlés. Mert emlékszem régen kérdezőbiztosként nyugdíjasként az utcán kellett megkérdezni az embereket de annak sem volt értelme. Mert mint kiderült a főnökség úgy állította össze az eredményt, hogy a megrendelőnek kedvezzen. Ezért is abba hagytam, minek ácsorogni az utcán ha nem a valóságot közlik.
verőce21
Nem az infláció megítélésétől népszerű a Fidesz...! Már megint fordítva ült a lóra a lipsi ellenzék...!
csak úgy....
@Philip Marlowe: www.facebook.com/reel/1065001028205797
ö itt az anyukád? :) - vagy a @KisTehen: anyucija? ;)
Eladott Ország
Popper Péter: „Orbán Viktor számomra a mini duce. Az ember aki kitart elvei mellett. A 2010 óta hatalomban töltött évek alatt a felcsúti Napóleon negatív jellemvonásai csak erősödtek, gátlástalansága, hatalomhoz való görcsös ragaszkodása már betegesnek is mondható. A kisgömböc bukása azonban elkerülhetetlen, csak idő kérdése. A Fidesz-vezetők egyik baja, hogy a semmiből kerültek a hatalomba, nincs hátterük, nincs hova visszavonulniuk. Nem mindegy, hogy valaki az élete során bizonyít, és úgy kerül a politikába, vagy az iskolapadból. Mert utána aztán valóban a semmibe hullik. Kell lenni emberi, szakmai tartaléknak, visszavonulási területnek. Higgadtabb, biztosabb, hitelesebb az ember személyisége, mert a második vonal biztonságot ad."
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/61594111_877613079251416_4115491775320162304_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=9lyojF3AHoIAX_Y2mo3&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfD11Un_OSTqhv1UnbAhhtvAUYKU1wG_3s0lLTCOx-TnQQ&oe=64F96FF2
A félkegyelmű! Ezt a drámát az élet írta, nem Dosztojevszkij... Ez kimaradt a mini duce jellemzéséböl...
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/62022843_895606244126441_739848171601002496_n.jpg?_nc_cat=108&ccb=1-7&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=gUV92luLAMYAX8SlKpg&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfCiL7y2YLr2y715TR4_hyPzsnQBdlA_Nc4Lbj6UzpqS4w&oe=64F95BBA
Menőmanó
Mert az agymosott, sötétben tartott gombák elhiszik, hogy minden rosszról mások tehetnek, úgy mint Soros, Brüsszel, szankciók, Gyurcsány, de ha valami bolhafasznyi jó történik, az csakis Orbánnak köszönhető.
Pedig az összes sz@rnak az az okozója, aki 13 éve rabolja egyre gátlástalanabbul ezt a hülye országot.
csak úgy....
@Philip Marlowe: te buta fidesz zombi, egy "rakás" légyszarban több az értelem mint a te megüresedett buksidban! :) végül is ez jó hír neked,... nem?:)))
csak úgy....
@Nyírfa: ülj közénk , attól csak fiatalodsz! :)
vitriol
Ezért volt bűn megszüntetni az OPNI-t. orbán szavazóit most odabent ápolnák, s az egészséges gondolkozók megnyernék a választásokat!
csak úgy....
@Philip Marlowe: a te anyád nem nö, te csak egy mesterséges ,elfuserált 1/2 intelligencia! :)
Eladott Ország
@Philip Marlowe: - Nem baj, hogy már Romániában is jobban élnek, mint itt?!
- Nem baj, mert ott a gyerekeket viszik átműtetni és egyébként is.
Igen, most rosszul megy a sorunk, de ha az ellenzék lenne, akkor már ország sem lenne. Jolika 56 , fidzse keménymag és Jolika már János lenne. Egy normális országban már szabadlábon sem lennének, nemhogy kormányon. Akármekkora előnye is lenne a fidesznek, akkor is csalnának, ezek ilyenek.
Nyírfa
@verőce21: 10.55

Kár a lipsiző körítésért, mert van igazságod, de könnyen meglehet, hogy elvonja róla a figyelmet. A fidesz szavazóit is megrendíti az infláció, tehát, ettől eshet a szavazói ráta. Ami miatt még tartja magát, az a mentális bezárkózás, a védelem iránti igény, a felülről jövő irányítás elvárása. Ez a társadalmi attitűd szinte lehetetlenné teszi a fejlődést. Ezért aktuálisak még ma is Ady nagyon kritikus szavai a magyar ugarról.
Nyírfa
@csak úgy...: 11.27

Így nem akarok! :) Jó nekem ez a hetven év.
Egyébként te mondod? :)
rücsü41
Ilyenkor a gondolkodó embert is kiakad, mert azt gondolj hogy bár azt írja az újság hogy mi polgári társadalomban élünk ahol a polgárok szabadon gondolkodnak és döntenek, de amikor azt olvassa mindenütt, hogy a világbajnoki inflációnak egy apró csökkenése után , mely még mindig torony magasan nálunk a legnagyobb régen szabadság szertőnek titulált , vagy csak hitt nép még mindig azokat támogatja akik ezt a vészt a nyakunkba akasztottak, akkor azt kell hinnem hogy mi mégis csak helóták vagyunk, akik az értelmező szótár egyik magyarázta szerin az állam tulajdonában álló , akarttal nem rendelkező nép, amely megfogalmazás jój illik a mi magyar társadalmunkra.Mi akkor is azokat támogatjuk akiket az állam kijelöl, szabadon már nem tudunk gondolkodni és dönteni arról, hogy olyan rendszerben akarunk-e élni, ahol mindenről a fejünk felett dönt a hatalmon levő , vagy nem vannak dolgok amit mi magunk is eltudunk dönteni akkor amikor arra szükség van.Ezt a megállapítást, hogy mi már régen nem szabdságharcos magyarok vagyunk hanem helotál már régen megállapíthatták rólunk, amkikikor kiderült hogy az EU első harmadából lecsúsztunk az utolsó előtti helyr, csak a bolgárok előztak me szegénységben, és mi ezt szó nélkül hagytuk és tűrjük még mindig, hogy zok vezetsség az országot egyre mélyebbre akik ebben az utóbbi években kíválón produkáltak!Olyan apátiába estünk, hogy már senkit nem érdekel hogy a tényleges gazdasági helyzetünk milyen, hogy Európai templomainak egerei lettünk, és annak és azért gazsulál a mi vajdánk, hogy az ő kehes lovát vegye már meg valaki és az ő nótáját hallgassa már meg a Tisztel EU, ne pedig azokét akik messzebbről ugyan de sokkal tisztábban látják, hogy milyenek is vagyunk!Erre , az idei és múlt évi teljesítményre nem lehet büszke a magyar ember, és ha valami nem megy akkor vagy a lovakat cseréli le a cigány vagy a hajtót!A lovakat ebben a versenyben nem lehet cserélni, mert akkor elvész a nemzet, mert a csere lehetősége elveszett ,s ezért marad a másik...
jancsipapa
@Horizont: Végül is csak a leadott szavazatokat lehet összeszámolni ,. Az ad ki egy végeredményt és abból lesz a kétharmad is és az egyharmad is ,vagy bármilyen végeredmény .Ez van kivetítve az egészre ...
csak úgy....
@Philip Marlowe: "Még mindig a Fidesz-KDNP a legnépszerűbb"
ez attól van,hogy magyarországon az 1 före esö hülyék száma 5! :)
nemkati
@rücsü41: „A magyar genetikusan alattvaló!" mondta Kertész. És igaza van. Valamikor egy zseniális (gondoljunk csak egyedülállóan logikus nyelvünkre), és igazán szabdságszerető nép voltunk. Mátmint hogy a mi szabadságunkat szerettük, az általunk leigázottakét semmibe vettük. Most ez visszaüt, a sok elmaradott népet beolvasztottuk, és így elkorcsosoltunk, elbutultunk. Az kell a magyarnak, hogy valaki megmondja neki, mit csináljon, mert magától nem jön rá. És ezért mindenét odaadja a kifosztójának. Jó lenne, ha valaki megcáfolna, de szerintem nem fog sikerülni.
jáger laszló
2/3
Ezt igazán a vidéken az egyéni körzetekben leadott szavazatok befolyásolták!!!
Itt elsöprő fidex győzelem született!!
Az LNZki egyéni jelöltek alig arattak győzelmet
Ezért alakult ki a 2/3!!
Azon lehet vitatkozni,hogy ez igazságos-e,de ez a tény!!
A 2026s választásokon is ezen fog múlni a győzelem!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
lampa laz
@Horizont: Tudod, ismerjük a fideszre szavazókat, azért választják a fideszt, mert az orbánt utálják. Ennyit a megkérdezettekről, a baj az, h ilyen húgyagyúak miatt nyernek.
csak úgy....
@KisTehen: és hogyan hatott a fideszre? - persze nekik könnyü,mert van 1 millió hozzád hasonló elmebetegük! :)
húzd rá fidesz csak azért is ,ha mindjárt az ingemért is...
Clavigo
@KisTehen: Te " genetikusan alattvaló " vagy ... Úgyhogy ne fogazzál,,mikor a Zsírcigány hasa alá térdelsz ..( aztán csak szorgosan,,kis Böccém ! )
csak úgy....
@KisTehen: se eszed se humorod se semmid, mi a faxnak vergödik még ,egy ilyen eszetlen,buta szopósmalac?
csak úgy....
@Philip Marlowe: ugye neked a lánykori neved proletár diktatúrha ?
"az anyád büdös picsájába "...
Sziszifusz
@KisTehen: 12:53

A 2010-es Fidesz és a mostani Fidesz közt, hatalmas a különbség .
Akkor még kevés volt köztük a gátlástalan zabráló, mostanra pedig kevés köztük a hazát és népet szolgáló potentát.
Clavigo
@Philip Marlowe: Napifülöpke...DDD.. Tudod,,mikor a Cigó Istened kezében van a választási szoftver...( ami leáll választás közben..??? ) Hogy az " anyád büdös picsájában " van ez,,,te holdkóros muzsik ? ( idéztelek,,napifülöp )...
csak úgy....
@KisTehen: az origo kért föl,hogy korrigáljam a még náluk is nagyobb baromságaidat! :)
csak úgy....
@Philip Marlowe: te valóban nem vagy normális!:((((((
te egy buta fóliás beteg vagy!
ez van!
Eladott Ország
@Philip Marlowe: Amikor egy jejölt van, de az fényes győzelmet arat – „Tudjad, hogy mi vagyunk a fidesz, bennünk a szavazóink hite, mi leszünk a kormány, ezt majd kimondja az Orbán...”
twitter.com/i/status/1597216261192450048
kereső
Uborkaszezon van? Egy olyan cikknél estek egymásnak a semmiért, aminek semmiféle jelentősége nincs, azon túl, hogy lehet gereblyézni a vizet. Vezet a "keresztény-konzervativ fasiszta" koalició. És???Attól még nem lesz olcsóbb a kenyér.És, ha ez a m intavétel alapján- ja ott van, hogy a hibahatár plusz/minusz 3,2% - azaz kicsi volt a merités a valós méréshez- azt mutatja, hogy a lakosság nagyobb részének ez igy tökéletesen megfelel, az oktatással, az eü-vel, a még júliusban is 23,1%-os élelmiszer inflációval (pedig a 2022 júliusi bázis is magas volt!!!-és ez ahhoz képest ennyi)- akkor nincs mit tenni. Tudomásul vesszük- ez van, "orbán viktor alavju"!!!-és ugorgyunk.
Havanagi
Kedves 2/3 ! Észak-Koreát testközelbe hoztátok Magyarországon.Köszönjük az ország tönkretételét,elsősorban nektek,akik 13 éve életben tartjátok ezt a rendszert.
Eladott Ország
@KisTehen: @Pegero: Igazi Úriember vagyok.
Arany a kezemen, kalap a fejemen,
Irigyek rám a többi rajok.
Fő a sukár öltözék, ...
www.tiktok.com/@its.hunique/video/7115740994984758534?is_copy_url=1&is_from_webapp=v1
kereső
Dobálóznak a számokkal: na akkor én is. A 92 egyéni képviselőhely az elnyerhető össz. mandátumnak 46%-a. A többi meg az választási törvény anomáliája- amely a "győztest" preferálja azon módon, hogy a töredék szavazatok- az ellenzékre leadott is!! odavándorol a győzteshez, jelen esetben a fideSS-kdnp-hez. Erre a legkirivóbb példa- a 2018-as választás, ahol is a kormánykoalicióra leadott szavazatok száma, 51% volt, az ellenzéké meg 49%. A jobbik volt a nagy vesztes, hiszen a töredékszavazatok "átcsoportositása" miatt a rá leadott szavazatokból több mint egy millió szavazat a fideSS-kdnp parlamenti mandátaumainak megállapitásánál landolt. Az a helyzet, ha a fideSS-kdnp csak egyetlen szavazattal is többet kap, mint az ellenzék- abból a választási törvény tud!! 2/3-ot csinálni a fideSS javára. Szóval kár itten mellett veregetni, meg "nőstényezni"- ja, javasolom, hogy korrekciózzák az alaptörvényt, az legyen benne: "az anya nőstény, az apa meg him". Az aki igy fogalmazott azt nem "anya" szülte, hanem valamelyik csipkebokor. És egy primitiv, buta, korlátolt aljas dög lett belőle.
Béla333
Nem kell külön klub a hülyemagyar maffiahívőknek, hiszen ott van nekik a Fidesz...
Clavigo
@Pegero: Allah rogyassza rád az eget,,Mahmoud..! ( legalább unalmában..:):). )
jancsipapa
@Horizont: Ezért is mondom mindig,hogy ez az ellenzék (?) így nem ütőképes.Levitézlett fazonok árnyékboxolása ,hogy még húzhassk egy darabig . ( kevés kivétellel ,azokat meg zsigerből elutasítják...)
csak úgy....
ezerkilencszáztizenegyben
Edison átjött Európába
s Fodor István kíséretével
ellátogatott Magyarországra

Úgy vélte:
Kár, hogy a magyar nyelvet
rajtunk kívül nem érti senki
Nem érti senki, nem érti senki
és nem is akarja megtanulni

A hazai munkás viszonyaink
Edisont komolyan érdekelték
S miért a tömeges kivándorlás
Fodor úrral ezt is megbeszélték
Edison úgy vélte nagy veszteség
hogy ilyen szép és haladó ország
nem biztosítja mindenkinek
a társadalmilag hasznos munkát

Úgy vélte:
Kár, hogy a magyar nyelvet
rajtunk kívül nem érti senki
Nem érti senki, nem érti senki
és nem is akarja megtanulni
kulabombaafityiszre
@Philip Marlowe: tegnap, 10:24
A jelenlegi választási rendszert most,mivel háborus inflációsszankciósgyúcsányosbrüsszelessorosos migráncsos vészhelyzet van,úgy is módosíthatja a dagadt,hogy hajnal kettőkor felébredve azt a rendelkezést hozza,amennyiben 2 fő szavaz a fideszre az 4/5-s győzelmet jelent nekik.Szóval ennyit a választási rendszeretekről.Már most úgy csalás ahogy van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.