Monacóból Cannes-ba vette az irányt a Rose D'Or, az a szuperjacht, amelyen Mészáros Lőrinc és felesége, Várkonyi Andrea tölti a nyarat.

Folytatódik Mészárosék álomnyaralása – új városban kötöttek ki
Fotó: Youtube

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, 27 milliárd forintos szuperjachton vakációzik Mészáros Lőrinc, aki szerint őt „közszereplőként is megilleti, hogy a magán- és családi életét tiszteletben tartsák”. 

A máltai bejegyzésű, a cégadatok szerint a Mészáros tulajdonában levő MBH Bankhoz tartozó Euroleasing tulajdonában levő hajó pénteken érkezett a Cote d'Azur másik emblematikus helyére, amely leginkább filmfesztiváljáról híres, a Vesselfinder adatai szerint azóta ott horgonyoz a kikötőben – írja a hvg.hu.

Forrás: hvg.hu

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szegfue
Én, ha ránézek Mészárosra, akkor már ezt a luxusthajót is csak egy lavornak látom...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
vacsi
"Álomnyaralás" - de vajon mit álmodnak? Az az érzésem, hogy az én álmaim sokkal szebbek...
lampa laz
@Horizont: Ezzel csak az a baj, h ez a beszélni alig tudó, tíz újjal zabálló bunkó a bank tulajdonosa is.
justhpeter
@Horizont: 11:45: Álmodban biztos, ott a főnök hívja meg a beosztottakat személyesen, csládostól egy ingyen nyaralásra - míg fel nem ébrednek.
Nyírfa
@justhpeter: 16.10

Fogódzkodj meg, de van egy külföldi cég, amely 10-15 évvel ezelőtt megközelítette ezt az álmot. Náluk dolgozni olyan volt, mintha egy külön világba csöppentél volna bele. Az is volt. Nagyon liberális, nagyon demokratikus, nagyvonalú. Mondanom sem kell, hogy nyugati vállalatról van szó, s bár, sajnos ők is lejjebb adták, de még mindig fontosnak tartják a dolgozóik közérzetét.
Szóval, vannak valóra váló álmok.:)
szegfue
Én, ha ránézek Mészárosra, akkor már ezt a luxusthajót is csak egy lavornak látom...
justhpeter
@Nyírfa: Ez a munkakultúra a gengszterváltás utáni egyik kormány alatt sem jött át és a mostani - nemzeti-keresztény - kormány alatt remény sincs rá. Akkor sem, ha a nehéz pénzügyi helyzet és a gyenge fizetések mellett egy-egy empatikus, liberáélis vezetés könnyíthetne a terheken.
Nyírfa
@justhpeter: 18.00

Itthon az ellenkezője a cél, nem a boldog, elégedett , kreatív állampolgár. Janicsárok kellenek, piramist építő szolgahad, felügyelők és feljelentésre mindig kész, engedelmes aprónép, akik mint a zenészek a karmester intésére , mindig ugyanabban a szólamban játszanak. Amíg valaki meg nem únja közülük. És valaki mindig megúnja.
telegdilaci
@Horizont:Aki közszerepló te barom annak el kell viselni a negatív kritikát is,ha hangyányi eszetek lenne az aranyásó nejeddel,nem hergelnétek a kis Embereket a polgár pukkasztó nagyzolásotokkal,pökhendiségetekkel,remélem ennek a ladiknak köszönhetően a Tenger legalján köttök ki, minél előbb!
Clavigo
@telegdilaci: Gondolom,,,ezt nem @Horizont: - nak " címezted...
infinity
Heti abszurd: Ali baba és a 30-40 Mészáros Lőrinc

"Egyszer megpróbáltunk örülni neki, hogy van egy fénysebességgel gazdagodó milliárdosunk. Elképzeltük, hogy megveszekedett fideszesek vagyunk, akik bármely tetszőleges pillanatban máig harcoló kommunista alakulatok hideg leheletét érzik a tarkójukon, három műszakban védik késhegyig a békésen játszadozó kisdedeket az indiai atléták migránsattakjától, és örülnek az Európa-bajnok inflációnak, ami elvitte a megtakarításaikat, a nyaralásaikat és a konyhapénzüket."

nepszava.hu/3205101_heti-abszurd-ali-baba-es-a-30-40-meszaros-lorinc
Clavigo
@ómió: Te hogy lettél ilyen agyatlan..? Így születtél,,vagy képzed magadat ?
Clavigo
Vazzze,,... Nem lehet " betellni " ezzel az " über- furkó ", mélybuta arccal...
Lepényleső
A Mikszáth féle Lőcse,kerül majd előtérbe?
Béla333
Lölő az álomnyaralását a hülyemagyar maffiahívőknek köszönheti.
Ők ugyan itthon kushadnak a lakásukban (hiszen nincs pénzük elmenni nyaralni), de nekik annyi is elég, hogy Lölő a jachtján bejárja a nyugati luxus helyeket...
Nyírfa
@telegdilaci: 09.52

Te nem vagy normális! Elég volt belőled!
Nyírfa
@Clavigo: 10.48

Mutatkozni szégyellnék vele, nemhogy együtt élni. Nagyon rá fog fázni mind a kettő erre a látszatházasságra.
ómió
@Clavigo: Látom, gyagyás, te de genere születtél értelem nélkül!
kereső
Attól, még, hogy mészárosé a bank, amely az Eurolizing tulajdonosa- mészáros és andi adócsalást követ el, amennyiben nem téritik meg az "álomnyaralás" költségeit. Nem csak adócsalás, hanem sikkasztás is- mert a hajó nem az övé, hanem egy társaságé.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.