A náci munkatárs kapucniban nyert felvételt a biztonsági céghez.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szegfue
@Shikari: Nem a "politikai nézete miatt üldözik", hanem az önkényuralmi jelkép használata miatt... ezt Te pontosan tudod, csak most megjátszod Magad:((
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szegfue
@Shikari: Nem a "politikai nézete miatt üldözik", hanem az önkényuralmi jelkép használata miatt... ezt Te pontosan tudod, csak most megjátszod Magad:((
csak úgy....
@Shikari: tibim, a te butaságod sokkal fölháborítóbb! -szegénykém, te hülyén fogsz elpatkolni...
CsipkeRózsa
@Shikari: Valóban felháborító, illik felvételre kapucnival jelentkezni?
csak úgy....
@Horizont: tibink fölfogásán ragad a kézifék,állítólag fideszes szerelöhöz hordja a buksiját!
csak úgy....
@Shikari: neked több sulid lehet mint a lölönek! :) - akkor hol az andid és a jahtod te szeleburdi pötsch?
Menőmanó
@Őrnagy: Szélsőjobbok azaz nácik mindenütt vannak. Gecisztánban is.
De normális ember nem veszi védelmébe az ilyen alja, ember alatti népséget.
Clavigo
@Shikari: Veled nem lehet vitázni,,,mert funkcionális analfabéta vagy..
csak úgy....
@Shikari: veled vitázni mint galabal sakkozni, te ökör! :)
Clavigo
@Őrnagy: Te is könnyen kiismerhető dilis vagy,,őrnagyom.
csak úgy....
@Őrnagy: akkor kérdezd a kezelö orvosodat!
csak úgy....
@Őrnagy: igen,ez a probléma veled,hogy te egy képzelt mindenki ... :)
Peller Anikó
@Horizont: 17:49, Jól vanna, a faszi szerencsétlenségére így született. Talán villámlott amikor összedugták. Meg az is lehet, hogy kettőt.
csak úgy....
@Peller Anikó: szerintem sütött a nap, - ettöl jancsi és juliska a két tesó a mézkalács házikóban összeragad!
csak úgy....
@Horizont: ne az én verziómat meséld, hiszen úgy sem hinnék el.. ;)
Peller Anikó
@csak úgy...: Lehet, de tegnap szakadt az eső, ezért kelletet a kupacsni. Így aztán nem volt idejük szemrevételezni egy nap alatt a nyomorult sikari állatját. De nyilván bárki mehet őrzeni most, mert ez egy tejjel mézzel folyó kánaán zsíros állás csak most csak buziknak.

Az se igaz, hogy nem tudták.
Nyírfa
@Őrnagy: 17.16

" (nem e orosz ügynök), " Helyesen: nem orosz ügynök-e.
Nyírfa
@Horizont: 17.49

Hidd el, nem tehet róla szegény valtonos fiú. Ő így született, a tetoválást genetikusan örökölte, ez már a testének a része, eltávolíthatatlanul. Most mondd, hogy miket produkál a természet!
Nyírfa
@Peller Anikó: 19.26

Egyet gondoltunk. Bocs', csak most olvastam el a kommenteket. :)
nemkati
@Nyírfa: Egy őrnagynak nem kell tudni helyesen írni.
Nyírfa
@Horizont: 20.22

Végül is, abban az országban, ahol a miniszterelnök utasítására a kereszténydemokrata frakcióvezető kitüntetéssel ismeri el egy eddig is államilag támogatott, nyíltan SS katonai szervezet tevékenységét, ott egy náci jelképet magán viselő biztonsági őr már természetes.
Ami itthon folyik, az a vészterhes harmincas évekre hajaz. De azért elvagyunk, mint a befőtt. A zsidók is elvoltak, aztán kizárták őket a közszereplésből, majd bezárták a gettókba, végül felterelték a vagonokba vagy kikísérték a Duna-partra.
Kádár után egy fasiszta-náci állam...ezt tudtuk produkálni a rendszerváltással.
Nyírfa
@nemkati: 20.25

Őrnagy? :D:D

Ha őrnagy, ha takarító, az anyanyelv ismerete a kultúra origója.
nemkati
@Nyírfa: Inkább az, mint az Origo kultúrája. :)
Nyírfa
@nemkati: 20.41

Kösz', jót nevettem! :)
csak úgy....
@nemkati: köszönöm az elöléptetésem! :) sose voltam egy nyelvtani zseni, engem már zsenge kölök korom óta fontosabb dolgok foglalkoztattak !
nemkati
@csak úgy...: Te írtad, hogy " (nem e orosz ügynök), " ???
Nyírfa
@csak úgy...: @nemkati: Megállapítom, hogy félreértés esete forog fenn. :)
szegfue
@Shikari: tegnap 17:21 Ujra megkérdezem: ha én a tartómra tetováltatok egy ötágu vöröscsillagot, akkor az szerinted rendben van? Vagy engem is "üldözni" fognak a "politikai nézetem" miatt? Igen, vagy nem?
szegfue
@Shikari: Tegnap 17:44 Tök igazad van! Tényleg olyan, mint egy vakbélmütét utáni heg... a testének egy része:)))
szegfue
@Shikari: Tudod ugy általában, ha meg szeretnénk tudni valamiről: törvényes, vagy sem, akkor nem elég egyetlen törvényt megnézni, hanem a kapcsolódó törvényekre is szükség van. Tehát rendkivül "érdekes" kérdés: az egyik törvény az önkényuralmi jelképek használatát tiltja, u. akkor mintegy "önrendelkezés" jogod van a testedre tetováltatni bármit is.
Ezen tulmenően az a baj, hogy ha valaki cigánynak születik, akkor a "kopaszok" szétverhetik, szétlőhetik a családját, vagy ha hajléktalan, akkor télviz idején leöntheti 1 vödör hideg vizzel, vagy ha fiu fiut szeret, vagy ha a "migráncsnak" vélt embert összeverik a kocsmában... ezt mind-mind "önbiráskodásként" elfogadja a társadalom egy része... u.akkor a náci jelképes tetkós embert nem verik meg, sőt biztonsági őr lehet(!)... pedig ez talán a legveszélyesebb "politikai nézetre" vall. Végső soron nem is a tetkó a baj, hanem a viselője.:((
szegfue
@Shikari: Húúú a mindenit! Hogy az ördögben maradtak ki Salamon király Példabeszédeiből ezek az igazán magvas gondolataid?!
Egyébként a Te " nagymagyarhüségesbecsületeshőelkötelezettnemzetiöntudatu" felhivásodra -- "feketében, mert az elegáns, bakancsban, mert az strapabiró" -- innen hányan jelentkeztek? Tényleg nem akarom elhinni, hogy létezik olyan ember a mai M.o-n, akinek ennyire kirekesztő, de ugy is mondhatnám gyalázatos gondolatai vannak!:((
Én befejeztem az eszmefuttatásomat... legyen vidám napod.
szegfue
@Shikari: 10:03 Azért ne legyél ennyire öntelt, hogy azt gondolod másnak, vagy éppen nekem " kifulladt az érvrendszerem"... Az eszedbe sem jut, hogy én tovább nem vitázom, ha azt érzem: teljesen felesleges bármit is irnom, amikor Te u.azokat a mantrákat irod, max. felcseréled a mondatokat, vagy a mondaton belüli szavakat?
Sőt! Tarthatnál egy kis "önvizsgálatot", pl. olvasd vissza a bejegyzéseidet: szinte u.azt irod minden cikkhez és egyáltalán nem érezni benne bármi érvet, vagy érvrendszert. Minden alkalommal hangsulyozod a "magyarságodat", ami azért már kezd "büdös lenni"...:( Ez a fajta "kifele élés" nekem azt jelenti -- ez a tapasztalatom --, hogy olyan mint egy kirakat: kivül akár szép is lehet, de belül talán egy lepusztult kóceráj:(
Meg azt is megfontolhatnád: "A bölcs fiu örül, ha megintik, az elbizakodott meg sem hallgatja a feddést".
Szóval számomra "menthetetlen" vagy... nem látsz, nem érzel semmi empátiát mások szomorusága, vagy nyomorult sorsa miatt, de Te vagy a "nemzetmegmentőnagymagyar"... legalábbis ezt gondolod Magadról.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.