Hadházy szerint divatba jött a pártalapítás az ellenzéki oldalon, legalább négy kezdeményezés jutott eszébe a közelmúltból.
Hadházy Ákos reagált Vona Gábor pártalapítására

Fotó: MTI/Mónus Márton

Van Jakab-, Márki-Zay- most pedig már Vona-párt is, de szerinte korlátozott jelentősége van Vona Gábor bejelentésének.

A független országgyűlési képviselő hozzátette, hogy sokan kérdezték a véleményét, ezért összefoglalta, mit gondol erről.

"Először is mindenkinek sok sikert kívánok! Lehet, hogy ha valódi demokrácia lenne Magyarországon és valódi, tisztességes választások, némelyik kezdeményezésnek lenne is helye a politika palettán. Sajnos azonban ez most nincs így, a játékszabályokat a Fidesz írja, annak jut hely a Nap alatt (és annak lesz plakátja az utcán), akinek a kormánypárt megengedi."

- írta Facebook-bejegyzésében a politikus.


"Azt látom, hogy a pártalapítási hullám egy válságtünet. A 2022-es vereség jól megmutatta, hogy mennyire tehetetlen és motiválatlan a létező ellenzék, egy része konkrétan a rendszer kiszolgálójává vált. Elhiszem, hogy ebben a helyzetben vannak, akik úgy gondolják, ők jobban tudnák csinálni. Azért felmerül a gyanú is, hogy egyes szereplők csak zavaró repülést végeznek. Láttunk már ilyet, a néhai Berki Krisztián főpolgármesteri indulása is hasonló volt, a pornómilliárdos kalandor próbálkozásáról ne is beszéljünk. Egyrészt azt a látszatot keltik, hogy van választási lehetőség, másrészt lehetőséget ad rá, hogy a sok szereplőt összemosva az egész ellenzéket komolytalannak tüntessék fel."

- tette hozzá Hadházy.

A teljes posztot itt lehet elolvasni!

Forrás: Facebook

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
@Philip Marlowe: @Maccska: A körme alatt a piszok többet ér, mint ti ketten együtt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
@Philip Marlowe: @Maccska: A körme alatt a piszok többet ér, mint ti ketten együtt.
kereső
Biztositani kell orbánnak 2026-nban a 4/5-öt, mert különben nem lesz meg a kért tiz év. Ami meg arra kell, hogy konszolidálja a rendszert, a nagy gazemberségek meg elévüljenek- igy biztositva a dinasztia számára a hatalmat.
Ezodabasz
@Philip Marlowe: Ennyi jött ki belőled napifilipke?
Ezodabasz
@Őrnagy: ma, 16:19 Miért te mit csinálsz te agyhalott gyagyás? Zavaró repülést végzel! Fingod sincs hol vagy, ne csodálkozz ha nagyot koppansz!...és végre elhallgatsz:))
NKF
Lódoki,csináljál te is egy pártot! Jól elférnél a többi szarpárt mellett!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.