A Gulyáságyú Média nemrég egy olvasói videófelvételt kapott, amelyen Orbán Viktor kormányfő látható, amint kiszáll az Adriai-tengerből, majd – egy törülközővel körbetekerve magát – bemegy egy tengerparti villába, a bejutáshoz saját kapukódot használva. A lap szerint a felvétel augusztus 11-én dél körül készült a horvátországi Opatijában. Hozzáteszik, hogy csobbanás után Orbán egy olyan 350 négyzetméteres villába sétált vissza, ami az LMP-s Ungár Péter testvérének kizárólagos tulajdonában áll.  Ő vezető tisztségviselője a BIF Nyrt.-nek is, ami az állammal is szokott üzletelni. A BIF főrészvényese Pió-21 Kft., aminek tulajdonosa Schmidt Mária és gyerekei: Ungár Péter és Ungár Anna.

A Gulyáságyú Média videójának tanúsága szerint a kormányfő ismét az Adrián nyaralt, mégpedig egy bérelt villában. Orbán Viktort egy időjárás-figyelő kamera vette fel. 

Orbán Viktor az ellenzéki pártelnök testvérének luxusvillájában nyaralt az Adrián – térfigyelő kamera vette fel, ahogy kilibben a tenger habjaiból strandolás után – videó

Orbán Viktor az Adrián nyaralt. Fotó: Gulyáságyú Média 

A videót a laphoz eljuttató olvasó azt írta, a felvétel 2023. augusztus 11-én dél körül készült Abbáziában egy olyan eszköz segítségével, amely egyes települések időjárásának adatait hivatott őrizni, tehát nem kimondottan annak a rögzítésére van, amit végül rögzített.

A miniszterelnök tehát épp csak hazaérhetett az Adriáról, amikor arról beszélt a Kossuth rádióban, hogy a nehéz gazdasági helyzetben a nyaralás nem engedhető meg a kulcsminiszterek számára.

Az olvasó még a kérdéses ingatlan pontos címét is elküldte a lapnak, amely segítségével a Google Street View-n keresztül beazonosították a házat, így egyértelművé vált, hogy valóban

egy luxusnyaralókkal teli abbáziai tengerparti villáról van szó.

A lap körbenézett Horvátország ingatlan-nyilvántartásában, ennek eredménye szerint a közel 350 négyzetméteres villa az LMP frakcióvezetője-társelnöke, Ungár Péter testvérének kizárólagos tulajdonában áll. Az ügyben megszólalt Ungár Péter, az LMP frakcióvezetője-társelnöke is.

A lapnak Ungár Péter elismerte, hogy az ingatlan a nővére tulajdonában áll.

Ungár Péter azt írta: „a nővérem valóban tulajdonosa a kérdésben szereplő horvátországi ingatlannak, de abba, hogy kit lát ott vendégül, nincs beleszólásom.”

A magyar politika egyik elég részletesen kitárgyalt mozzanata, hogy édesanyám és a miniszterelnök szoros viszonyt ápolnak egymással, a miniszterelnök ennek keretében például édesanyám budapesti házában is viszonylag gyakran megfordul

- tette hozzá az LMP társelnöke.

Mégis nyaralt az idén Orbán Viktor

A hvg.hu hozzáteszi, hogy a felvétel több szempontból is érdekes. Egyrészt azért, mert bár augusztus 8-15 között Orbán eltűnt a nyilvánosság elől és még a Facebookra sem posztolt, eddig arról szólt a hivatalos narratíva, hogy a miniszterelnök idén nem nyaralt. Gulyás Gergely újságírói kérdésre trükkösen válaszolva ugyan, de lényegében azt állította az augusztus 24-i kormányinfón, hogy Orbán Viktor nem volt augusztus 20-a előtt nyaralni.

Orbán maga is posztolt arról a Facebookon augusztus 17-én, hogy a „munka nyáron sem áll meg”. Sőt egy nappal később, a Kossuth Rádió műsorában már úgy fogalmazott, hogy

ilyen nehéz gazdasági helyzetben a nyaralás nem engedhető meg néhány kulcsminiszter számára, úgyhogy dolgozunk.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro2
ilyen nehéz gazdasági helyzetben a nyaralás nem engedhető meg néhány kulcsminiszter számára, úgyhogy dolgozunk.
Kivéve a gyevi bírót ugyi te várbeli desznyó.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Néro2
ilyen nehéz gazdasági helyzetben a nyaralás nem engedhető meg néhány kulcsminiszter számára, úgyhogy dolgozunk.
Kivéve a gyevi bírót ugyi te várbeli desznyó.
Pálinkás Pál
ungár egy fideszcsicska..azzal a családdal is el kell számolni...az lmp meg a fidesz fiókszervezete...
Béla333
Csak a hülyemagyar maffiahívők hisznek ennek a mániákus hazudozónak.
Ungár Péter meg ezzel eláshatja magát a pártjával együtt!!!
Havanagi
Milyen szemérmes.Csak a feje látszik ki,a nagy potrohát kellett volna mutatni.
Nyírfa
Nem öntött ki az Adria?
Tudom, övön aluli a kérdés.
Helyénvalóbb azon töprengeni, van-e értelme még Magyarországban gondolkodni.
Yoda69
@Béla333: En evvel ezelott is azt mondtam az LMP a fifeSS titkos szekertoloja. Nem veletlen, hogy miattuk as a jobbik miatt lett orbannak ismet 2/3-a
Yeromos
Ezzel a gusztustalan kövér testel jobb is ha nem megy nyilvános strandra.
Béla333
@Yoda69: 08.43
Szerintem 2018-ban Szél Bernadett és Hadházy vezetésével más volt a helyzet, de ezt most már hagyjuk!
Ungár Péternek meg azt üzenem: nem elég ellenzékinek lenni, annak is kell látszani.
Ha a fotóról nem derül ki, hogy O1G a családi villában nyaralgat, akkor azt sohasem tudjuk meg az ellenzék egyik pártvezetőjétől? Hitelesség-hiteltelenség?!?!
szegény hazám
A hazug embert előbb utolérni mint a sánta kutyát.
Miért takar takargatja zsíros "habtestét"?
Biztos van alatta mellény, hogy ne fázzon.
Sakk Matt
Orbán nem kulcs, ő a zár.

"Egy brancs maguk mind..."
/A tanu/
Peller Anikó
@Béla333: Nem Béla, nem volt más a helyzet. Az LMP már eleve azért jött létre, hogy így tolja a fidesz szekerét. A Szél Berni és a Hadházy elhitte azt amit te is, de az LMP maga egy kullancs párt, egy a sok közül. A Hadházyt én magam is simán jelölném valamilyen gazdasági miniszternek, de ő nem az LMP. Az LMP a siffer alkotása, a cél semmi más csak a gyurcsányék lejáratása.
frank
@sgl: Idióta kis jelentéktelen senkiházi hülyegyerek vagy.
Nincstelen kis lángosos vörösboros proli.
Az tűnik ki a szövegeidből.
frank
@Peller Anikó: Bizony azért, de tolja már is.Mert a kipufogó gázra is rákötné magát,hogy el ne tűnjön.
Van még olyan párt másik is. S nem Toroczkai.
Menőmanó
Ungár Péter csak egy unatkozó gazdag ficsúr volt az apja öröksége által.
Unaloműzés képpen elkezdett politizálni, (ez bejött az anyjának is) ráadásul a képviselőség jól jövedelmez, és ezért csak pofázni kell időnként, ami nem is esik nehezére, mert szeret szerepelni. Kb ennyi ez az ember.
jáger laszló
Így kell a dolgokat intézni a politikában
Kellemest a hasznossal bevállalni...
Gondolom ezt Mariska néni intézte L Viktornak!!??
csak ennyi
barátilag
J.L...
Nyírfa
@sgl: 09.11

Igen, hittek valami újban, de ezt az újat nem a tudatilag fejletlen társadalmak fogják megvalósítani. A polgárosodást nem lehet megúszni, evolúciós szükségszerűség, egy lépcsőfok a felvilágosultabb világlátás felé. Az nem véletlen, hogy az erős feudális gyökerekkel kapaszkodó magyar ugaron már alma sem terem, nemhogy polgár.
Van azonban az országnak néhány egysége, amely alkalmas lenne a fejlődésre, ha ki tudna szakadni az állami fennhatóság alól. Ennek a módját kellene megtalálni.
Nyírfa
Az országnak olyan ellenzéke és vezetése van, amilyen maga a nép, tekintve, hogy csak a hozott anyagból tud meríteni.
A kivételek, sajnos, csak a szabályt erősítik.
Nyírfa
@sgl: 10.04

Ha az ellenzéknek lenne esze, akarata, akkor ezeket tenné plakátra, hangosbemondóval járná az országot, és mondaná, mondaná, amíg az emberek el nem kezdenének gondolkozni.
Ha lenne. De nincs.
Pénzhiányra pedig ne panaszkodjanak, mert még adnánk is, ha ez valós akadályt jelentene.
A nemakarásnak nyögés a vége, és ebben az a legbosszantóbb és kiábrándítóbb, hogy nyögni csak a lakosság fog, nem a "politikusok".
Nyírfa
Jut eszembe: nem volt rajta golyóálló. És egyedül úszkált? Nem tart Putyintól?
Nyírfa
@Horizont: 10.18

Ezt kiemelem: " Ungár egy többre érdemes fiatalember lenne de hiteltelenné vált "

Én is így gondolom.
kereső
"kilibben a tenger habjaiból"...mint egy túlhizott , magát hableánynak álmodó varacskos .
Macskaszem
@Philip Marlowe: Kilibben?
Ne röhögtessenek már, azzal a testtel legfeljebb cammogni lehet.
Béla333
Egyébként ha a maffiózók képesek azt írni a plakátokra, hogy: "Nekünk Magyarország az első!", akkor miért az Adrián úszkál suttyomban, miért nem a Balatonon?
Peller Anikó
@Nyírfa: Rosszul gondolod. Mindenki többre érdemes. Amikor megszületik.
Nyírfa
@Peller Anikó: 11.02

Anikó, most éppen Ungárról van szó. Egyébként egyetértünk.
lampa laz
amikor a víziló kiemelkedik a habokból
szaboria1
Orbán mindig is szerette a potya dolgokat, Csak azt felejti el egy miniszterelnöknek már meg kell gondolni mit cselekszik.
csak úgy....
ORBÁN UNGÁR PÉTER NŐVÉRÉNÉL NYARALT, VONA GÁBOR PÁRTOT ALAPÍT
www.youtube.com/watch?v=cdb0RiH-DnA
rücsü41
Ha az ember hirtelen ránéz a képre azt kérdezi hogy ki ez az ázott, kertek alatt bujkáló ürge?Csak nem Orbán Viktor az személyesen?Hogy került oda ez a mókus?
rohács1926
@Béla333: @Peller Anikó: @Yoda69: Jaj, te Béla, hát miket mondasz te arra a „szegény” lmp-re.
rohács1926
@Yoda69: @Peller Anikó: @Béla333: 2018-ban az volt a helyzet, hogy az lmp-t ténylegesen Schiffer és a „verőember” Sallai Róbert Benedek befolyásolta. Ennek megfelelően ráindultak a választáson az összefogás jelöltjeire Budapesten. Ezzel kétharmadot adtak a fidesznek, és ezzel együtt a lehető legnagyobb ajándékot egy diktátor számára. Ez volt Béla kedvenc pártja. Ott az egyetlen egyenes ember Hadházy volt (aki Sallait a fidesz beépített emberének nevezte). Akkor még Széll inkább megalkudott pártjával, azt állítva Hadházyról, hogy nem tartotta magát a párt bürokratikus előírásaihoz, ennek következménye az ellene indult fegyelmi eljárás. Később Széll is szélnek eredt, mert a párt már számára is vállalhatatlanná vált. De ekkor Béla még mindig kitartott. De most rájött mi is az az lmp. Későn érő típus. Van ilyen. Meg jobb későn, mint soha. Nagyobb baj, hogy már az országnak is késő.
rohács1926
@Peller Anikó: @Yoda69: @Béla333: Emlékeztek még karma1 hozzászólóra? Egy alkalommal ezt írta válaszképpen grincss hozzászólónak, 2018. április 19., 23:20, (A cikk címe: Kemény megtorlások az LMP-ben: Egyesével állítják a szőnyeg szélére a visszalépőket).
karma1
@grincss: Bela a kardjaba dolt, es kivandorol,... Engem elkuldott a k..va anyam pi...jaba, csak azert, mert megprobaltam neki elmagyarazni, hogy ez igy nem jo, amit szeltyuk csinal, es hogy a matekot nem lehet megeroszakolni: ha 40 % folott van a fidesz tamogatottsaga, akkor az 5-6 %-os lmp tamogatottsaghoz par honap alatt meg legalabb 8 x annyit kell osszeszedni, hogy legalabb elerje a 40 %-ot, ami elmeletileg is es fizikailag is lehetetlen.
Emlexem szelike elso nyilatkozatara, amikor gyorsan leszogezte, hogy o egyaltalan nem figyeli a kozvelemenykutatok szamait, mert majd o megmutatja...
Ha most szeltyuk meg schiffer kepes megbuntetni egyenkent a 12 ismertebb lmp-st, akkor nem csinal mast, csak szepen kivegzi a sajat partjat - de tegye meg, mert ez a formacio igy teljesen leszerepelt, szart sem er.
Belat sajnalom, mert egy volt a megvezetett hulyek kozul, akikre bazirozhatott szeltyuk.
Yoda69
@rohács1926: Ez igy van ahogy leirtad. Az LMP megbizhatatlan, es szerintem most is arra jatszana hogy a fideSS nyerjen. Detto a jobbik es a mi hazank is.
infinity
Vona azért érdekes, mert felkavarja az állóvizet a jobboldalon - MZP pártjával ellentétben, amelyik a kutyát sem érdekli!
A Jobbiknak véget vethet és a Mi hazánktól és a Fidesztől is elszipkázhat szavazókat...
Yoda69
@infinity: vonat orban hozta letre es tartja eletben a mai napig
Dr. Proktor
@durbincs: 1 bites az agyad - ezt sűrün bizonyítod...
Sajnos ez a nulla és nem az egy!
gina
Az ördöggel is paltálna ha abból elönye van,, retkes alja ember...
gina
@durbincs: Te buzi román én csak 1 nevet irok a tiéd te retkes alja szemét hahahahahhaha

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.