Harcias Facebook-poszttal reagált Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere arra a hírre, hogy a Fidesz már castingolja leendő ellenfelét a 2024-es önkormányzati választásra.

Karácsony Gergely: azt fogom legyőzni, akit Orbán rám küld
Fotó: Facebook/Karácsony Gergely

Karácsony azt írja, a Fidesznek semmi mondanivalója Budapest jövőjéről, kizárólag lejárató kampányokkal, propaganda hadjárattal készül a jövő évi választásra, nem meggyőzni, hanem becsapni akarja a budapestieket.

Sokfelől kaptam már fenyegető jelzéseket, hogy nem fognak válogatni az eszközökben. Ilyen a természetük. Látjuk, már próbálkoznak egy ideje, igaz, eddig inkább magukat lőtték lábon

- írja Karácsony, konkrét példaként említve a "full kamu" Városháza-ügyet, a piros lámpánál videózott "dugókat", a leleplezett állami gazt, az orosz álprofilokkal terjesztett Budapest-ellenes propagandát, a modern város jövőjével szemben a 80-as évek megoldásaihoz való naftalinszagú ragaszkodást, vagy legutóbb Kubatov pártigazgató, egyben kezdő várospolitikus nagyívű éleslátását, amikor rácsodálkozott, hogy a szirénázó mentőautó a piros lámpánál a másik sávban előzi az autókat, nyilván Karácsony hibájából.

Újra mondom: azt fogom legyőzni, akit Orbán rám küld. Mert nem a személlyel van bajom, hanem a rendszerrel, azzal a Budapest-ellenes rendszerrel, ami tagadja, pusztítja mindazt, ami Budapest számára érték: a szabadságot, a szolidaritást, a demokráciát, a sokszínűséget, a zöld elkötelezettséget. A jövőt. Megvédjük az értékeinket, megvédjük Budapestet

- olvasható Karácsony Gergely bejegyzésében.

Forrás: Facebook

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ezodabasz
@Pegero: Te meg egy furkó vagy, tudod? Belengették már egy éve hogy Debrecen lesz a főváros. Miért? Budapest nem eléggé fideszes? vagy a városvezető nem fideszes? Milyen alternatívák lehetnek: Észak Magyarország(Észak Korea mintájára). Dél Magyarország(mint Dél Korea). Nyugat Magyarország a Duna vonalától nyugatra, mint Magyar Szövetségi Köztársaság és Kelet felé a Magyar Demokratikus köztársaság. (Vagy fordítva?) NSZK-NDK. Magyarul: MDK-MSZK???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Ezodabasz
@Pegero: Te meg egy furkó vagy, tudod? Belengették már egy éve hogy Debrecen lesz a főváros. Miért? Budapest nem eléggé fideszes? vagy a városvezető nem fideszes? Milyen alternatívák lehetnek: Észak Magyarország(Észak Korea mintájára). Dél Magyarország(mint Dél Korea). Nyugat Magyarország a Duna vonalától nyugatra, mint Magyar Szövetségi Köztársaság és Kelet felé a Magyar Demokratikus köztársaság. (Vagy fordítva?) NSZK-NDK. Magyarul: MDK-MSZK???
pultosjocó
" Mert nem a személlyel van bajom, hanem a rendszerrel, azzal a Budapest-ellenes rendszerrel, ami tagadja, pusztítja mindazt, ami Budapest számára érték: a szabadságot, a szolidaritást, a demokráciát, a sokszínűséget, a zöld elkötelezettséget "...nekünk meg veled, buzzacs,...remélem tudod, az összes autós ellened fog szavazni...
simmering73
Szánalmas ez a vergődés, amit ez a mocskos kormány előad.
vacsi
Aztán felébredsz, és a bilibe lóg a kezed...
Aki Én
@pultosjocó: Minden autós???
Budapest mindig is a dugókról volt ismert. Évtizedek óta autózom a városban, tudom miről beszélek. Ezzel együtt a statisztikák azt mutatják, hogy nem nőtt a forgalom Budapesten, nincs több dugó, mint Tarlós idején. A felújítások alatt természetesen rosszabb a helyzet, de általánosan nem. Pedig telerakták ostoba, felesleges, kihasználatlan biciklisávokkal. Egyébként többen járnak az agglomerációból dolgozni és több százezer autóval több van a városban.
Az budapestiek túlnyomó többsége meg annyira rühelli a fideszt, hogy nincs az a dugó, ami ezt megváltoztatná.
pultosjocó
@Aki Én: no majd meglátjuk,én is rühellem a fideszt, de karácsonyra nem szavazok,...utálom aki nem emeli meg a seggét választáskor, de ha ez a biciklibuzi marad az ellenzéki jelölt, otthon maradok...no meg, hogy nem nőtt a dugó...,ezt azoknak mondd, akik a biciklisávok miatt kétszer annyi ideig araszolnak...
Aki Én
@pultosjocó: Én sem kedvelem, max egy közintézmény élére tudom elképzelni. De ha nincs más, rá kell szavazni. Aki nem szavaz, a fideszt erősíti. Lesznek más, sokkal komolyabb problémák.
Csizmás Kond
" Mert nem a személlyel van bajom, hanem a rendszerrel, azzal a Budapest-ellenes rendszerrel, ami tagadja, pusztítja mindazt, ami Budapest számára érték:"
...na, ma ez akárki szájából hangzik el hazugság. Addig amíg valaki bármilyen formában csak az ő tetteit, hozzáállását dicsőíti bármivel szemben, addig a saját érdekeiért harcol nem másért.
pultosjocó
@Aki Én: az emberek többségének az a komolyabb probléma, ami közvetlenül érinti...és nem az hogy ne legyen ennyi tehén, mert sok metánt eregetnek...ugye ez is egy zöld baromság...és ha marad karácsony, csúnyát fog bukni az ellenzék...nem felejtjük ám mennyire gerinctelen volt az előválasztásoknál...beállt a trójai faló, makimajom mögé...pedig akkor is megmondtam, makival biztos a bukás...,igazam lett?!
ómió
És ehhez ideiglenesen hányezer alibi nyugati tetvesbolsit "honosítotok Pesten", Mutyigeri efftárs!?
balos
@KisTehen: Mert az említett kisorbánból már van 1gecire való!
kakukkmadár
A fenti mélymagyar messziről jött sötétségeknek üzenem, hogy a budapestieket még nagyon is érdekli a szétlopott városuk, az ellopott adójuk, és nagy részük szimpatizál Karigerivel, mert kihozza a megnyomorított rendszerből amit lehet. Nem tesz minden nap "hatalmas bejelentéseket" , nem fényezi magát baltás gyilkosokkal, és nem árusítja ki a fővárost kínaiaknak meg oroszoknak. Csendes, nyugodt demokrata, főpolgármesternek való, nem egy vérbeképzelt Tarlós, így mindenkinek ajánlom.
Aki Én
@ómió: Egy ideje ezzel hülyíted magad, de nem hoztál bizonyítékot. Az sem melletted szól agyhalott balfasz, hogy maga a fidesz is kussol ezügyben. A választás után ezzel nyugtattak titeket, ne értsétek meg, hogy Budapesten nem tudott eleget csalni a fidesz.
Az I. kerület más, ott vannak bizonyítékok, hogy a fidelitász beköltözött.
Te, beteges elmebeteg hazudozó, te :)
verőce21
Méhlegelőket, kerékpársávokat, sokszínűséget, zöld elkötelezettséget, devianciát, stb. kínál a Budapestieknek Karigeri...! Elmebetegekkel támad az ellenzék minden fronton a Fideszre...!
Meglesz majd az eredménye...! :)
NKF
Ha ezt a seggfejet mégegyszer megválasztják,hát nem tudom.
Ezodabasz
A dugókat nem Karácsony csinálja hanem a sok balfasz aki egyedül ül vicsorogva a kocsijában. Nagyságrendekkel több autóst nem bír el a száz éve ugyanakkora városi úthálózat! A kerékpársávok megszüntetésével sem lehet olyan mértékben növelni a budapesti utak áteresztőképességét ahogy a járművek száma növekedett az utóbbi időben! Van jó példa autómentes városról! Csak azokat a járműveket engedik be (egyenlőre) ami feltétlenül szükséges!
Ezodabasz
@Csizmás Kond: ma, 08:49 Te kinek az érdekeiért harcolsz és miért? Azért pont tőled kérdezem mert te vagy a legokosabb és legszebb cica!
Ezodabasz
@Pegero: ma, 01:13 Úgy látom nem értetted meg...sebaj. Ennyire nem volt ez bonyolult. Egy pár mondat volt. Nem rakétatechnológia, nem atomfizika, hanem csak egy egyszerű relativitás-elmélet. A fideSS gondolkodásmódjának néhány alternatívája amit nem lehet előre megjósolni. 0rbán sem tudja, de a vi(k)torlák tudják honnan fúj a szél...A szélkakasunk beáll a szélirányba, de az nem viszi előre a hajót! Aki vitorlázott egyszer az már tudja hogy működik és akár széllel szemben is tud ELŐRE haladni és nem hátra! Érted seggfej?...Ja és hogy jön ide a kannás bor te fasz?
Aki Én
@verőce21: Méhlegelő? De hát a ,,díjnyertes" gazmezők mind állami területek, mint ahogy azt balfasz fideszesek nyilvánosságra hozták :)
Jesszus ember, legalább ne fokozd...
verőce21
@Aki Én: a díjnyertesek...!
De önkormányzati sokkal több van belőle...! :)
ómió
@Aki Én: Szóval, most még a "honosított" külföldi efftársaitok ezreit is lehazudnád, bolsiék vezérgyagyása!? Ha a csalást keresed, bolsiék elmebetege, a tetvesbolsi oldalatokat vizslassad, ne a saját agybajodat!
Aki Én
@verőce21: ...oh, ez nem derült ki. De a legdurvábbak államiak, ez kiderült. Hála a saját hülyéiteknek.
Aki Én
@ómió: ...na, még egyszer, hátha megérti tetvesbolsi fajtád. Nem fogod...
Egy ideje ezzel hülyíted magad, de nem hoztál bizonyítékot. Az sem melletted szól agyhalott balfasz, hogy maga a fidesz is kussol ezügyben. A választás után ezzel nyugtattak titeket, ne értsétek meg, hogy Budapesten nem tudott eleget csalni a fidesz.
Az I. kerület más, ott vannak bizonyítékok, hogy a fidelitász beköltözött.
Te, beteges elmebeteg hazudozó, te :)

Lassan megérthetnéd, hogy a beteges hazudozásodat még a sajátjaid sem értékelik. Még nekik is vállalhatatlanul buta és beteg vagy.
Ez van...
verőce21
@Aki Én: tegyél valamit gyorsan ellene te elmebeteg, mert már keresnek az ápolóid...!
Aki Én
@verőce21: :)
Buta vagy, vén buzeráns :)
Megint beleszaladtál a faszerdőbe. Ja te ezt imádod.
verőce21
@Aki Én: van egy régi dakota közmondás, hogy te egy Dickens-i figura...! :)
Aki Én
@verőce21: ...ismerem. Érvek helyett mindig ezt dobod be, te Dickens-i figura.
De a mondásaiddal együtt is egy vén hülye vagy, aki sok butaságot hord össze.
Mint például ,,méhlegelő", mint ütős érv :)
verőce21
@Aki Én: Elég ütős, mert mint kiderült..., mert nincsenek vele szemben érveid, te elmebeteg...!
Aki Én
@verőce21: Ez a mondat elég zavaros lett. Megint be vagy baszva?
Lehet arra gondolsz, hogy a sajátjaid érveltek amellett, hogy az állami területek a leggazosabbak? Ezt nem bírod feldolgozni, vén hülye?
Te tudod hova erőlködsz?
verőce21
@Aki Én: Igen elég ütős lett a "méhlegelő" nem tudsz mit kezdeni vele...! :)
Aki Én
@verőce21: ...húúú, de elkeserítően buta vén hülye vagy.
csak úgy....
@verőce21: örülök,hogy ma is megvoltak az apró bizonyítékocskáid a gyogyósságoddal kapcsolatban! :) azt viszont nem értem,hogy miért kell neked naponta bizonygatnod a nyilvánvalót,ha csak nem kényszeres gyogyós vagy !?
verőce21
@Aki Én: Jól megrészegített téged ez a "méhlegelő"...! Te vagy Karigeri embere...! Már nemhiába gazosította Budapestet...!
Csizmás Kond
@Ezodabasz: Én mindig a magam érdekeit néztem...úgy hogy azzal másét ne sértsem.
Ezodabasz
@Csizmás Kond: ma, 18:41 Te dolgod, de ez elég hülyén hangzik amit írtál már bocs. Mondjam miért vagy rájössz magadtól vakKond?
Akkor mondom: Aki csak a saját érdekeit nézi az egész biztos, hogy mások érdekeit sérti! Gondolj csak bele. Ahhoz hogy valaki nyerjen valakiknek veszíteniük kell...Emberekről van szó akik egymáson élősködnek, a másikból akarnak megélni.
Milyen szemét társadalom az ahol egy ország népe rabszolgaként dolgozik azért, hogy éppen hogy meg tudjon élni közben meg luxuséletet biztosít az uraknak akik ugye csak a saját érdekeiket nézik!? Ez egy embertelen világ így!
Egyre nagyobb a szakadék az emberek között nem látod?
ómió
@Aki Én: Már nem csak a tetvesbolsi fajtádat, de még a mocsokbolsi hazugságaitokat, csalásaitokat is másokra hazudnád, bolsiék agyhalottja!? Az se baj, ha egy-egy választás után arról összegzés, jegyzőkönyv szokott készülni, amiből kiderült, hogy hány ezer külföldi efftársatok "szavazta be" Mutyigeri efftársadat!? Ide szervezte őket az aljabolsi féregfajtád, nem egyszer, akár tucatszám is ugyanarra a lakcímre! Szarkupac efftárs! Ezt hazudnád másokra!?
Aki Én
@ómió: ...na, még egyszer, hátha megérti tetvesbolsi fajtád. Nem fogod...
Egy ideje ezzel hülyíted magad, de nem hoztál bizonyítékot. Az sem melletted szól agyhalott balfasz, hogy maga a fidesz is kussol ezügyben. A választás után ezzel nyugtattak titeket, ne értsétek meg, hogy Budapesten nem tudott eleget csalni a fidesz.
Az I. kerület más, ott vannak bizonyítékok, hogy a fidelitász beköltözött.
Te, beteges elmebeteg hazudozó, te :)

Lassan megérthetnéd, hogy a beteges hazudozásodat még a sajátjaid sem értékelik. Még nekik is vállalhatatlanul buta és beteg vagy.
Ez van...
Aki Én
@verőce21: Ehhez képest te rugózol a méhlegelőkön, álcázva az állami gaztelepeket.
Buta vagy, vén hülye!
ómió
@Aki Én: Szóval, megmaradtál a tetvesbolsi fajtád, a fekálhalom egód és a mocsokbolsi hazudozásaid másrahazudásánál, bolsiék agyhalottja!? Marad a "régi választékod"!? Legközelebb majd az új donor kutyaagyad birtokában próbálkozz!
Aki Én
@ómió: unom, hogy tetvesbolsi hazudozással próbálkozol. Ha még nem baszta ki szervezeted a donor birkaagyat, fuss neki mégegyszer, te elmebeteg bolsi csicska
...na, még egyszer, hátha megérti tetvesbolsi fajtád. Nem fogod...
Egy ideje ezzel hülyíted magad, de nem hoztál bizonyítékot. Az sem melletted szól agyhalott balfasz, hogy maga a fidesz is kussol ezügyben. A választás után ezzel nyugtattak titeket, ne értsétek meg, hogy Budapesten nem tudott eleget csalni a fidesz.
Az I. kerület más, ott vannak bizonyítékok, hogy a fidelitász beköltözött.
Te, beteges elmebeteg hazudozó, te :)

Lassan megérthetnéd, hogy a beteges hazudozásodat még a sajátjaid sem értékelik. Még nekik is vállalhatatlanul buta és beteg vagy.
Ez van...
ómió
@Aki Én: Fortyogod az elmebeteg tetvesbolsi hazudozásodat, szarkupac efftárs!? Ma te vagy az ügyeletes bolsi szarkupac!? Akkor, hajrá!
Aki Én
@ómió: Tetvesbolsiságod másrahazudási kényszere nem enyhül az időjárással arányban? Donor birkaagyad kezdi kivetni a tested, mert túl erősnek érzi, bolsiék szarkupac fajkreténje?
ómió
@Aki Én: Bolsiék szarkupaca! Az elmebeteg tetvesbolsi egód másrahazudása és a lopóvénád rád törése előtt, azért, legalább az "efftársi hitelességed" kedvéért, a napi Internacionálé kvótád elénekléséről meg ne feledkezz, ám! A donor kutyaagyad el ne felejtse!
Csizmás Kond
@Ezodabasz: Ha valaki nyer akkor a másik nem föltétlen veszít és erre ezer és egy példa van...ez csak a politikában és a kibaszott demokráciában meg mindenféle diktaturákban van. A saját érdekemet nézve úgy kell éljek viselkedjek és létezzek hogy az másnak is megfeleljen, aki másképp csinálja az önző vagy akarnok. Ha minden nyerés után vesztes lenne valaki akkor megszűnne a kereskedelem a munka a közösség és az anarchia venné kezdetét...csak ez szerintem neked fölfoghatatlan.
Ezodabasz
@Csizmás Kond: ma, 13:43 Egész jól haladsz a nagy "egész" megértésével! Le a kalappal! Sajnos el kell hogy keserítselek, a mai vadkapitalizmus alaptétele a sok vesztes és kevés nyertes. Nyilván azért nem érted ezt, mert alig-alig érint meg a professzionális módon finomhangolt integrált gyártmányok "vedd meg-használd-dobd ki "és vegyél újat stratégia. Egy ember dolgoztatja a másikat és azokból él? Egy ember dolgoztat sok embert éhbérért és belőlük él?
A nyeréshez kellenek a vesztesek! .Ez csak szerintem neked felfoghatatlan. Te látod a végleteket, hogy ez vadkapitalista embertelen társadalom hová vezet?
www.szeretlekmagyarorszag.hu/kozosseg/amit-talalok-azt-eszek-szedtem-mar-tyukhurt-is-havi-25-ezer-forintbol-elt-48-kilosan-halt-meg-a-hajlektalan-mateszalkan/
koszpeko
@ómió: miért nem takarodsz a fajtáddal együtt a büdös hazug kurva anyádba?
Te szemét aljas szardarab.
Azért írok szardarabot patkány helyett mert nem bántom szegény állatokat.
Szóval takarodj a hazug kurva anyádba.
ómió
@koszpeko: Szarkupac efftárs! Baszd inkább a triplabárcás kurva anyádat, semmint, hogy másokkal foglalkozz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.