A kormánykritikus humoristák egyik legaktívabbja, Somogyi András ismét kitett magáért.

Pusztító paródia készült egy átlag Fidesz-szavazóról: "Én jártam iskolába, életem legszebb öt éve voltt"

Autóban ülős paródiájába Somogyi beemelte a Medián friss felmérést, amely szerint a Fidesz mellett leginkább az alacsony iskolázottságúak és a szegényebb rétegek tartanak ki.

"Én szegény? Hát egy csomó krumplit kaptam tőlük, amikor mentem szavazni... Meg micsoda, hogy hogy én aluliskolázott? Hát én jártam iskolába! Sose felejtem el! Életem legszebb öt éve volt"

- figurázta ki Somogyi a Fidesz szavazótáborának gerincét képező kevésbé tájékozott embereket.

Forrás: Youtube

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
@Clavigo: Az első osztályos @KisTehen: boldogan megy haza. Képzeld apu, ma orvosi vizsgálat volt és a fiúk között nekem volt a legnagyobb farkam. Ez azért volt mert mi tehenek vagyunk? Nem kis fiam, neked azért volt olyan nagy a farkad, mert már 18 éves vagy.
(Átköltött vicc)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
verőce21
beteg aberrált lipsik provokálják a normálisokat...!
Security
@verőce21: Magadra ismertél buksi? :)))
Clavigo
@KisTehen: Nyóóóc év alatt,, ött ' áttalános '...?? Elkapkodod ,more...
jáger laszló
Az iskolázottabb fidexesekből akár államtitkár is lehet,ha L nem baxák a renomét!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
simmering73
@Clavigo: Az első osztályos @KisTehen: boldogan megy haza. Képzeld apu, ma orvosi vizsgálat volt és a fiúk között nekem volt a legnagyobb farkam. Ez azért volt mert mi tehenek vagyunk? Nem kis fiam, neked azért volt olyan nagy a farkad, mert már 18 éves vagy.
(Átköltött vicc)
troppauerhumer
Az a híres jobboldali "erkölcsi, mOrális fölény"
Csodálatosak ezek az orbánbaszerelmes hívők,akik különös szenvedélyt táplálnak az olyan következtetések iránt. ,amelyekre a vezérük goebbelsi propagandistái eszével(?) maszturbálnak -“A világ minden zsarnokai érzik a szoros összeköttetést, mely a míveltség és szabadság között létezik. Elbutítani a népet: ez volt a zsarnokság leghatalmasabb eszköze legrégibb időktől mostanig… A zsarnoknak… hatalma csak a nép tudatlanságán fekszik…” (Eötvös József: Népoktatás, köznevelés)
ezért nem kell az iskola,a tanult,kiművelt emberfő Orbánnak,
Ha nem lenne ennyi magát elhülyíteni hagyó aluliskolázott , buta ember Orbán se lenne hatalmon,de a FideSSmaffiája Azért, lássuk be, elég vakmerő dolog részükről így, fegyvertelenül, szellemi párbajba bocsájtkozni.Az ilyenek fel sem fognak nőni soha arra a szintre,szokjuk meg a NER-nemzetthy elhülyítés rendszerében mindennemű megnyilvánulás csak a nyájnak szól ,pont.
Bújjatok vissza szépen a jómeleg orbánakolba az való nektek ,még megvagytok sértődve ,hogy hülyének néz egész Európa titekeket orrotokban a fogyatékos orosz-fidesz propaganda karikával
troppauerhumer
@Maccska:A legélesebb kés a fiókban!
Ismét felcsökkent az a párt IQ szintje, nem is kicsit!Az a fránya megfelelési kényszer.Azt röhögöm bennetek mélymagyar birkalényekben, hogy ti is tudjátok, hogy szellemi képességek terén a társadalom legalacsonyabb rétegéhez tartoztok."Valamikor a '40-es évek elején Csortos Gyula épp hazafelé sétálgatott, egyszer csak egy nyilas egyenruhás suhanc jött vele szemben:
-Kitartás,művészet úr !
-Faszt. Tehetség ! - igazította helyre Csortos. "
.A FideSS hazafisága és a kdnp kereszténysége pont olyan mint az utcalányok szüzessége.
A templom és család duma a hülyéknek szolgál, pont úgy, mint a hazafiság, magyarságtudat és tsai.
A lopás meg a money - az a fontos, a többi csak maszlag.És iszonyatosan utáltok ezért mindenki aki nálatok csak egy fél fokkal műveltebb, tanultabb.Már azt nem képzeljétek magatokról, hogy ti vagytok a magyarok protípusai. Ti a debil irredenta nacionalisták protípusai vagytok, pont olyan büdös lábú tahók mint a szomszéd népek naconalista széljobber szavazói.
Megpróbáltam beleélni magam az átlag orbánszavazó bőrébe. Nem sikerült elsorvasztani az agyamat sajnos..gondolkodik...gondolkodik és gondolkodik tovább.
troppauerhumer
Ó, szent együgyűség. Ezek tényleg mind ennyire ostobák?A FideSSnél tilos, kiirtották a gondolkodást -a szakértelem csak ócska kommunista trükk ,ki ismerné be ,hogy a hülyék parancsára,propagandája kolompja után önként,dalolva be-ki -bebebee...a faserdőbe
Ezek? Tényleg.A méhecske hiába órákon át magyarázhatná a légynek-fidesz és hívői - ,hogy a méz jobb a sarnál ,úgyse értené meg.

A hitnek s a sötétségnek nincs határa!tanulságos, hogy amikor 1995 körül megjelent a világháló, meg voltunk győződve, hogy most végre igazán elterjedhet a tudás a világon, de láthatólag csak a hülyeség terjedt el.
a fény is lassabban terjed a sötétségnél. világosságot gyújtasz, mérhető idő neki terjedni.
eloltod, a sötétség azonnal ott van,rühejes .
ez olyan: nézegetem magam a tükörben … hm … nem nézek ki teljesen hülyének … és mégis … . (régen ezt úgy mondtuk, hogy tollas a hátam? Nem? Akkor nem nézzetek madárnak!) Dehát az evolúció .., nade ilyen gyorsan gyártja a takonynáci selejtet,nekem Lösimon “seggembe ragadt sok napos szaros vécépapirok” című keresztyényi eposza tetszett, jobban kifejezi a FideSS rezsim értékeit…
troppauerhumer
@KisTehen Orbánbarma te mindig önmagad lájkolod -szopod le -a net szerint aki önmagát lájkolja olyan mint leszopni-leoralizálni magát.
Sztem szórakoztató vagy,lehet ,hogy szadista disznó vagyok, de élvezem nézni a vergődésed,ha rádnézek tényleg egy illegális bevándorlót látok aki a Lipótról vándorolt ki a közéletbe épülésünkre
ha a hülye gondolatok teremtik a valóságot, akkor te már milliárdos vagy csak még nem mindenki látja...heheee..
Azért mindig jót lehet röhögni ezeken a hozzáértésmentes hozzászólásaidon .hehee.. gyönge vagy, fidessnyik, mint a hajnali rezgö harmat... nem tudsz semmi mást, mint visszaböfögni édesviktorod hülyeségeit,

a szellemi kiskorú
izéke
A kevésbé tájékozott lett az ostoba új szinonímája
koszpeko
@KisTehen: Marha!
Neked is meg van a 8 általános, tudom.
Négy első
Négy második
Peller Anikó
@koszpeko: Tyiha, esküszöm eddig azt hittem két elsője volt neki.

Meg 6 második.
jáger laszló
Ez nem humor!
Inkább merő gúny!!
Már csak m73 jelszava
k-----d hiányzik!!??
És totál lesz a kép
csak ennyi
barátilag
J_L.
pultosjocó
milyen igaza van, itt lenne az ideje tenni is ellene valamit-...
vacsi
Jól nézzétek meg ezt a képet! Az ilyesfajták akarnak hatalomra kerülni! Már, ha hagyjuk!
ómió
Ez a Somogyi efftárs ennyit "paródia nélkül is teljesít"!
izéke
@vacsi: szaladj a boltba míg van farhát,te ezt szavaztad meg,hát élvezd míg lehet.
vacsi
@izéke: Igen, ezt szavaztam meg, és legközelebb is ezt fogom. Egyszerűen azért, mert NINCS JOBB! Ez az "árnyékkormány", Gyurcsánynéval az élen, hát, több, mint szánalmas! Ígérgetnek, de szerencsére már van tapasztalatunk, hogyan tartanák be.
A far-hátnak nem tudom, mi köze ehhez? Gyerekkoromban, ha baromfit vágtunk, annak minden részét megettük, egyetlen porcikáját sem hagytuk veszendőbe menni. Ugyanígy volt a disznóvágásnál is - amiből már végképp semmit nem lehetett készíteni - na, abból lett a kocsonya. Isteni volt, ma is emlékszem az ízére...
Ami meg a megjegyzésed utolsó mondatát illeti: valóban, mindent addig kell élvezni, amíg lehet: ez vonatkozik mindenre, és mindenkire!Tudom, hogy hihetetlen, de én valóban élvezem az életet. Itthon, Magyarországon! Azonban azzal is tisztában vagyok, hogy annyi pénzből, amennyi havonta a mi kasszánkba nyugdíj címén befolyik, a legtöbben nem élnének meg.
Peller Anikó
@vakcsi: ezt szavaztad meg? Gratulálok igyot,

36 luxusingatlan-projekt sorolható az Orbán–Tiborcz-kör érdekeltségébe. Ehhez hozzáadódnak a lap által nem is listázott, nem eléggé prémium ingatlanok, mint a nemrég eladott Lifestyle Hotel Mátra vagy két ausztriai síszálloda.

- a budapesti Vörösmarty tér közelében lévő Hotel Dorothea 35 ezer négyzetméter alapterületű ingatlanegyüttese;

- a Dorotheával szinte szomszédos D8 Hotel;

- a Lánchídnál lévő Sofitel Budapest;

- a Szabadság tér sarkán álló 50 szobás, ötcsillagos szálló Verno House (volt Iberostar);

- ha a Belvárost elhagyjuk, akkor Zuglóban a Dürer Kert egykori helyén épülő Dürer Park;

- az Andrássy úti egykori MÁV-épületegyüttes;

- a Hotel Gellért;

- vidéken a Balaton-partot kisajátító szántódi BalaLand;

- a galyatetői Grand Hotel;

- de az Orbán–Tiborcz-kör tulajdonában található egy külföldi hotel is, a spanyolországi Costa del Solon lévő 84 szobás, négycsillagos Hotel Atrio del Mar.
Peller Anikó
@vakcsi: Felfogod te marhafelsál, hogy mekkora vagyont harácsoltak össze az eu támogatásokból és az adódból míg te a farhátadat zabálod?
vacsi
@Peller Anikó: Először is: azt egy szóval sem írtam, hogy far-hátat eszünk. Bár kevés a nyugdíjunk, de beosztással finom ételeket teszek az asztalra. Az meg, hogy ki, mennyit lop össze, és miből - nem nagyon érdekel. Én nem lopok, és erre tanítom a gyerekeket is. És, hogy miért nem lopok? Nagyon egyszerű: mert szeretek nyugodtan aludni. És ide tartozik az is, hogy nem gorombáskodom azokkal, akik esetleg más véleményen vannak, mint én. Elfogadom, nem vagyunk egyformák. De azt látom, hogy itt mindenki fröcsög a gyűlölettől - és azt gyanítom, ez a gyűlölet nem is nekem szól, hanem az ilyenek mindenkit gyűlölnek! Hát, lelked rajta!
Peller Anikó
@vacsi: Naszóval, ezt szavaztad meg? És erre vagy büszke, hogy ezek szarrá lopják magukat?

És azért mert nem találtál másikat aki többet lop? Én csak a gyengén iskolázott propagandistákat ki nem állhatom, mert ha kevés az eszed akkor legalább tartsd meg magadnak az ostoba véleményedet. Legalábbis ha nem fizetnek érte az irodából.

De ha igen akkor minek nyafogsz, ha ez a munkád.
Yoda69
Gondolom a fideSS birkakat szetveti az ideg egy-egy ilyen Somogyi-parodia utan.
Yoda69
@Peller Anikó: Szerintem hagyd ra. Vacsit nem az eszeert tartja a fideSS :)
vacsi
@m73: Először is, Rákosit nem éltethettem, mert amikor elment, én 3 éves voltam. Ami Kádárt illeti, őt valóban szerettem, bár nem voltam kommunista - azaz nem voltam tagja a kommunista pártnak. Ma már nyugdíjasként élvezem az életet, és, mint ahogy régen minden nap az újságokat, ma a híreket olvasom végig. Ami a legjobban elképeszt: ez a sok gyűlölködő ember, akik mind bedőlnek az un. ellenzék ígérgetéseinek. Hát, majd kíváncsi leszek...
Arra meg fenntartom a jogot, hogy a saját véleményemet én alakíthassam ki. Nekem ne akarják megmondani, hogy kit kell szeretni, kit kell gyűlölni, el tudom én is dönteni. Még akkor is, ha az nem egyezik a többiekével.
Pl. ez a Peller Anikó elképesztő ostobaságokat mond. Általában nem reagálok rá, mert felesleges. Látom, most is teljesen félreért (vagy félremagyaráz?) mindent. Szerencsétlen!
Clavigo
@vacsi: Orbán elvtárs kedvel téged...
balos
@Clavigo: a geci soha nem volt semmi,csak a percnek élt,ahogy ma is!A baj,hogy ami a csútkának 1 perc az nekünk 1év!Annyit lop el az életünkből!családi segítséggel!Mert köztudott,hogy a maffiúk így működnek!
Aki Én
@Pegero: @ómió: @Maccska: @vacsi: @verőce21: @KisTehen: igen, ez a remek ,,paródia" rólatok szól :)
Kár, hogy nem vicc.
vacsi
@Clavigo: Orbán "elvtárs"? Ezek szerint neked az elvtársad? Azonos elveket vallotok? Akkor meg mit kekeckedsz itt?!
vacsi
@m73: Igen, élveztem, hogy a szakmámban dolgozhatok, tisztességes fizetésért!
Aki Én
@Pegero: Szerinted van még ember, aki rákattint a gyermeteg butaságaidra? Szerintem már mindenki kiismert, nem vagy egy bonyolult alak.
Sakk Matt
@vacsi: Ha csak azért szavazol Orbánra, mert szerinted ő a kevésbé rossz választás, akkor a tényeket tekintve Fidesz szavazó vagy. A magyarázkodás nem árnyalja a helyzetedet...megszavaztad, ennyi!
Ha nem vagy elégedett a Fidesszel, de más pártban sem látod a megoldást, akkor az a korrekt, ha "tartózkodsz", vagyis nem voksolsz senkire.
Clavigo
@Pegero: Viselkedjël. Mahmoud ,nem otthon vagy .,,,allah rogyassza rád az eget.. vagy teve hágjon meg..
vacsi
@Sakk Matt: Alapvetően elégedett vagyok a Fidesszel, de néhány dolgot én - ha lenne rá lehetőségem - másképp intéznék. Egyébként a tartózkodást a szavazástól tartom a lehető legrosszabb dolognak.
Sakk Matt
@vacsi: Tehát életben tartod ezt a szart, amit pofátlanul NER-nek neveztek.
Nincs miről beszélnünk.
Dr. Proktor
@Sakk Matt: vacsinak valamiben azért igaza vcan, a fidesznek, véletlenül vagy készakarva de voltak/vannak jó intézkedései!
A szoci kormányoknak viszont több, de azoknak kevesebb rossz intézkedésük volt mint a fidesznek!
A választások tétje a kevesebb rossz vagy a több jó lehetne...
Aki Én
@Pegero: És még te csodálkozol, hogy Somogyi pontos kórképet alkot rólatok... :)
Sakk Matt
@Dr. Proktor: Ha egy tanuló b@szik tanulni egy vizsgára, de minden tesztkérdésnél az A választ jelöli meg, akkor is lesz pár pontja. De ettől még lusta és tanulatlan diák!
szegfue
@vacsi: Elhiszem, hogy mindig "takarékoskodtál", megelégedtél azzal, amire mentél... sőt a nyugdijadat is sikerül beosztanod a mai napig is. Azt is elhiszem, hogy soha sem loptál. Azt viszont egyáltalán nem értem: miért "nem ráz meg", ha valaki szemmel láthatóan lop és ráadásul a közpénzből?! Nekem ugy tünik, mintha pártolnád a lopás, a becsapást, akár az élet elleni cselekményeket is, hiszen Téged nem érdekel... elég az, hogy Te ilyeneket nem csinálsz. Pedig ugy szól a mondás is "vétkesek közt cinkos, aki néma marad".
Valahogy ugy vagyok azzal is, hogy "nincs jobb" miatt szavazol O.V-re és a Fideszre, mint amikor mondjuk baromi kosz van a lakásomban, de nem takaritok, mert ugysem lesz jobb. Vagyis, ha nem próbálunk mást ki miniszterelnökként, akkor soha sem fogjuk megtudni: jobb, vagy rosszabb lenne. A legrosszabb ebben mégis az, hogy szimpátia alapján gondolod, hogy O.V.-nál nincs jobb... még elméletileg sem próbálsz mást elképzelni... Beletörődtél abba, ami ma van az országban, Te elégedett vagy a sorsoddal és más sorsa mintha nem is érdekelne.
Nekem szerencsére nincsenek megélhetési gondjaim, de a településünkön annyi szegény sorsu ember él, hogy e mellett nem vagyok képes csak ugy "elsétálni".
Néro2
figurázta ki Somogyi a Fidesz szavazótáborának gerincét képező kevésbé tájékozott embereket.
Kevésbé tájékozott.
Az M1-M15 meg a többin Kesmán át a redióig.lobotómizált lényeknek ez a meghatározása tényleg finom.
Hogyrohadnamegmind.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.