A kormánykritikus humoristák egyik legaktívabbja, Somogyi András ismét kitett magáért.

Pusztító paródia készült egy átlag Fidesz-szavazóról: "Én jártam iskolába, életem legszebb öt éve voltt"

Autóban ülős paródiájába Somogyi beemelte a Medián friss felmérést, amely szerint a Fidesz mellett leginkább az alacsony iskolázottságúak és a szegényebb rétegek tartanak ki.

"Én szegény? Hát egy csomó krumplit kaptam tőlük, amikor mentem szavazni... Meg micsoda, hogy hogy én aluliskolázott? Hát én jártam iskolába! Sose felejtem el! Életem legszebb öt éve volt"

- figurázta ki Somogyi a Fidesz szavazótáborának gerincét képező kevésbé tájékozott embereket.

Forrás: Youtube

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
@Clavigo: Az első osztályos @KisTehen: boldogan megy haza. Képzeld apu, ma orvosi vizsgálat volt és a fiúk között nekem volt a legnagyobb farkam. Ez azért volt mert mi tehenek vagyunk? Nem kis fiam, neked azért volt olyan nagy a farkad, mert már 18 éves vagy.
(Átköltött vicc)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Proktor
@Sakk Matt: vacsinak valamiben azért igaza vcan, a fidesznek, véletlenül vagy készakarva de voltak/vannak jó intézkedései!
A szoci kormányoknak viszont több, de azoknak kevesebb rossz intézkedésük volt mint a fidesznek!
A választások tétje a kevesebb rossz vagy a több jó lehetne...
Aki Én
@Pegero: És még te csodálkozol, hogy Somogyi pontos kórképet alkot rólatok... :)
Sakk Matt
@Dr. Proktor: Ha egy tanuló b@szik tanulni egy vizsgára, de minden tesztkérdésnél az A választ jelöli meg, akkor is lesz pár pontja. De ettől még lusta és tanulatlan diák!
szegfue
@vacsi: Elhiszem, hogy mindig "takarékoskodtál", megelégedtél azzal, amire mentél... sőt a nyugdijadat is sikerül beosztanod a mai napig is. Azt is elhiszem, hogy soha sem loptál. Azt viszont egyáltalán nem értem: miért "nem ráz meg", ha valaki szemmel láthatóan lop és ráadásul a közpénzből?! Nekem ugy tünik, mintha pártolnád a lopás, a becsapást, akár az élet elleni cselekményeket is, hiszen Téged nem érdekel... elég az, hogy Te ilyeneket nem csinálsz. Pedig ugy szól a mondás is "vétkesek közt cinkos, aki néma marad".
Valahogy ugy vagyok azzal is, hogy "nincs jobb" miatt szavazol O.V-re és a Fideszre, mint amikor mondjuk baromi kosz van a lakásomban, de nem takaritok, mert ugysem lesz jobb. Vagyis, ha nem próbálunk mást ki miniszterelnökként, akkor soha sem fogjuk megtudni: jobb, vagy rosszabb lenne. A legrosszabb ebben mégis az, hogy szimpátia alapján gondolod, hogy O.V.-nál nincs jobb... még elméletileg sem próbálsz mást elképzelni... Beletörődtél abba, ami ma van az országban, Te elégedett vagy a sorsoddal és más sorsa mintha nem is érdekelne.
Nekem szerencsére nincsenek megélhetési gondjaim, de a településünkön annyi szegény sorsu ember él, hogy e mellett nem vagyok képes csak ugy "elsétálni".
Néro2
figurázta ki Somogyi a Fidesz szavazótáborának gerincét képező kevésbé tájékozott embereket.
Kevésbé tájékozott.
Az M1-M15 meg a többin Kesmán át a redióig.lobotómizált lényeknek ez a meghatározása tényleg finom.
Hogyrohadnamegmind.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.