Gyurcsányék nyolc év alatt csak 23.500 forinttal emelték a minimálbért – reagált a Fidesz Bodnár Zoltán (DK) nyilatkozatára, amelyben az ellenzéki politikus ismertette a magyar gazdaság gyengeségeit.

A Fidesz a magyar gazdaság kudarcairól: "Gyurcsányék!"

Azok a Gyurcsányék beszélnek, akik nyolcéves kormányzásuk alatt mindössze 23 ezer 500 forinttal emelték a minimálbért, a közszféra dolgozóitól elvettek egy havi bért és agyonadóztatták a fizetéseket.

A Fidesz közleménye szerint 2010 óta több mint háromszorosára emelkedett a minimálbér, emelkednek a bérek, béremeléseket hajtunk végre a közszférában is, háborús időkben is megvédjük a munkahelyeket, a családi adórendszert és benne Európa egyik legalacsonyabb személyi jövedelem adóját.

A dollárbaloldal ezek egyikét sem támogatta, a tavalyi kampányukban még a minimálbér eltörlését akarták

- közölte a kormánypárt.

Forrás: MTI

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Nem is duplázódtak meg az árak egy év alatt...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rakitics41
Azt gondolja ez a nagyon agyas fideszes bagázs ,hogy azzal ki lehet menteni a nagyon gyenge , rossz gazdasági eredményeinket, hogy azt mondják, hogy "Na de a Gyurcsány is rosszul csinálta!"Azt gondolják a nem normális vezetőink, hogy ez mentség lehet a gyenge teljesítményre!A politikai váltógazdaságnak pont az lenne a nagy előnye hogy a választó leváltja azokat akik nem jól dolgoztak, mert például szegényebbek lettünk mint annak előtte, nem fejlődtünk annyit mint a szomszédaink, és azzal a szervezettel amelybe azért léptünk be, hogy együttműködve fejlődjünk , rendre megint , megró bennünket mert nem tartjuk be a szabályokat, és ezért nem akar pénzügyi támogatásban részesíteni bennünket!Nem magyarázkodni kell, mert azzal nem megyünk semmire!Tenni kell , és sokat, hogy jobb életünk legyen mint volt, és úgy érezzük hogy itt biztosítva van a jövőnk, gyerekeink fejlődése ,élete.
rakitics41
@KisTehen: Úgy látom nem értetted meg mit írtam!Teljesen mindegy, hogy a Gyurcsány kormány hogy csinálta, itt nem lehet azzal védekezni mint az óvodában, hogy "Óvó néni miért büntet engem amikor a Pisti is rossz volt tegnap?"Nem lehet azzal kivédeni a mai rossz teljesítésünket azzal, hogy tegnap akik csinálták a dolgokat azok rosszabbul csinálták!Őket leváltotta a nép mert azt hitte hogy jobb lesz.Nem lett jobb , sőt rosszabb lett !Már négy negyed éve van recesszióban a gazdaság, azaz kevesebb a teljesítménye mint ez előtte levő negyed évben volt.Nem máshoz hasonlítják ilyenkor a teljesítményt hanem saját magához viszonyítják azt.Nem lehet itt senkire hivatkozni , csak a saját teljesítményre , ami nagyon gyenge, rossz!Ezt ha valaki nem látja és másban keresi a hibát, hogy magát kimentse az egy nagyon bátortalan ember és csaló, mert nem vallja be, lehet hogy még magának sem, az igazságot és ennek a magyar emberek isszák meg a levét!
Nyírfa
@izéke: 20.02

Nem tudom, a tetveknek van veséjük? :)
Na jó, biztosan, de a rovarokkal inkább sok lépés távolságot szeretnék tartani!
ómió
És nem, ám, az "efftársiasan mindent felszankcionálunk!!!
jáger laszló
Szerényem +jegyzem
A bért az infláció mértékével,vagy afölött illik emelni hogy reálbér ,életszínvonal emelkedés legyen
Hát ez nem mindig sikerül a valóságban!!
Csak ennyi
barátilag
J.L.
kereső
Nagyon unom a fideSS "baloldalazását, bolsizását, Gyurcsányozását". A rendszerváltástól eltelt 33 évből 21 azaz HUSZONEGY évben jobboldali kormány volt Magyarországon. A 21 évból 17 azaz TIZENHÉT év kormányfőjét orbán viktornak hivták. Gyurcsány Ferenc 4,5 azaz NÉGY ÉS FÉL évig volt az ország miniszterelnöke. Az "emmuttnyocévben "épült 700 km autópálya.
Akkor most lehet számolgatni, meg mutogatni- , hogy ki mit nem csinált meg ebben az országban-, hogy európai ország legyünk, és nem egy balkáni lókupec szintje legyen az etalon.Lehet itt mutogatni visszafelé, de ott is csak orbán viktor van és a fideSS.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.