A pártban most elemzés és elszámoltatás zajlik, és a kudarc felelőseit keresik. A lengyel Polityka nevű lap arról írt, hogy Tomasz Poreba lemondása után a kampány irányítását június közepén Joachim Brudzinski vette át – írta a Telex.

Orbán tanácsadói miatt bukhatott a lengyel kormánypárt – Már az elszámoltatás zajlik

A lap szerint ezzel a váltással nyílt meg az út a magyar miniszterelnök, Orbán Viktor tanácsadói előtt. A PiS elnöke, Jarosław Kaczyński határozottan hitt abban, hogy a kibővített stáb és a magyar ötletek vezetnek sikerre.

A lap nem nevezi meg, konkrétan kiktől kaptak információkat és tanácsokat, de úgy érveltek, hogy a Magyarországon bevált módszereket csak le kell fordítani és integrálni.

.Nem nyertünk új szavazókat, csak hisztériát keltettünk a PiS-ellenes szavazókban

– mondta a lapnak egy bennfentes.

A magyar receptet alkalmazták akkor is, amikor a rivális pártvezér, Donald Tusk elleni támadásokat elkezdték csúcsra járatni. A Tusk elleni lejáratás jobban felbőszítette az ellenzéki érzelmű szavazókat, őket jobban mozgósította.

Forrás: Telex

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Mindenki megérdemli aki Orbánékkal szóba áll.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Butus polyákok! Nem embereket, hanem programot kell venni! Az minden esetben 2/3-ra van beállitva!
Ha figyeltétek volna, ez a fideszprogram már négyszer bizonyított! Voksoljon a nép bárhogy, a gép majd összesít!
simmering73
Mindenki megérdemli aki Orbánékkal szóba áll.
Nessy
Nekik hiányzott a sok százezer ellenőrizetlen levelezőtagozatos is!
Clavigo
Xar ügy ...Akit ez félmajom eddig " támogatott" ,,az mind megbukott..Xar ügy..
verőce21
Hülyeség amit ez a cikk ír. A magyar modellt nem lehet lemásolni... Ez csak bónuszos szavazási rendszernél működik...!

Azt csak a románok, franciák, spanyolok tudnák másolni, de részben az angolszászoknál is működik...! :)
Peller Anikó
Ezt az átfogó cigány aljasságot ami nálunk zajlik nem lehet csak úgy lekoppintani. Erre a gazemberségre rendkívüli mértékben fordítanak pénzeszközöket csúcsrajáratott hazugságtengerrel, maffiakormányzással, abszolút médiafölény megteremtésével (lerablásával). És közbe szerzés, a hab a torkán. A bántortán.
jáger laszló
80 IQ alatt a modell igen hatékonyan működik!!
Garantáltan adoptálható!!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
szegény hazám
Kérem tisztelettel. Megy itt a sok-sok magyarázat meg szöveg, hogy "A Tusk elleni lejáratás jobban felbőszítette az ellenzéki érzelmű szavazókat, őket jobban mozgósította.", és ez természetesen igaz is. A Lengyel nép a legnagyobb fokú elismerésemet most vívta ki!!! Azonban nagy tisztelettel meg kell jegyeznem, hogy a malac modelljének működési feltételei a következők:
1,) Egy nagyon ostoba magyar nép, akiket a következők képviselnek: a.) a bégető nyáj;
b.) az impotens feltétel nélküli összefogásra képtelen ellenzék; c.) a Trianon után elszakított, de hazánk sorsába az anyagi javakért mégis beleszólni tudó területek gonosz emberei; d.) magas fokú választási csalásra képes kormánypárt.
2.) Pénz...Pénz...Pénz...Pénz...Pénz...Pénz...Pénz...Pénz...Pénz...
3.) Egy elborult, csak magára gondoló, kisstílű gazember, akit a sok egy bites tájékozódni képtelen, homályos agyú birka feltétel nélkül imád.
4.) Nyomasztó média fölény ami az előző három pontot magas fokon sugározza hazánkban.
Ami azonban a legfontosabb, hogy még egy ilyen hülye nép, mint a magyar nincs több a földön, mit a földön, a világegyetemben, akit a kisebbség irányít, hiszen a birkák komoly kisebbségben vannak. A többi meg ül a fotelben, és várja, hogy mikor döglik éhen, a helyet, hogy a malacot a híveivel zavarná az Antarktiszre napozni.
justhpeter
Ez lett volna Orbánék bosszúja, amiért Tusk elpártolt tőle. De ez az 1 bites csapat nem tudta még a birka szintet sem elérni.
Yoda69
Ezek szerint a lengyelek nem olyan 1 bitesek mint a magyarok, nem lehet oket olyan konnyen megvezetni hazug progandaval.
pultosjocó
no igen, de lengyelország nincs tele cigánnyal,meg félanalfabéta vidékivel, így ott nem jött be a parasztvakítás...
pultosjocó
@sgl: ez nem ellenzék,...ez megélhetési politikusok csürhéje,...már rég utcai megmozdulásokra kéne kérni az embereket, nem petíciókat firkálni, sipákolni...uram bocsá, toborozni párezer embert aki tenni is akar valamit,..de ez csak utópia, ez az ország egy langy birkanyájjá vált, amit a cigó a fajtársai, nyuggerek, meg a külhoni paraziták voksain keresztül ural...
Csak Norisz és senki más
Közel 36%-al a legtöbb szavazatot vitte! Csak a korrektség kedvéért írom ezt ide!
Más kérdés, hogy vetélytársa közel 31 %-al lett a második! Na, ő kivel fog majd össze? A kicsit több mint 14%-os harmadik helyezettel? Az még csak 45% ! Nyilván kell a 8 illetve 7%-os 4. illetve 5. helyezett is! Az már komoly egyeztetéseket igényel a következő ciklusban! Persze 2/3 négyüknek se lesz!
Dr. Proktor
Meg kell tartani ezeket a tanácsadókat a következő választásokra...
Peller Anikó
@Macska: Hogy mersz beleszólni te szarember. Neked az a jobb ha a hülyék döntik el az ország sorsát, te elmebeteg állat.
ómió
Ó, hogyne! "Csakis a Zorbán miatt"! Így píszí hazudnotok, efftársak!?
Csizmás Kond
Azért veszít aki veszít mert nincs vagy nem jól van felkészülve. Az hogy most a baloldal mindent Orbánékra akar kenni már túllépte az elmekórtani határt...és szerintem épp az ilyen agybajok vezetnek a veszteséghez.
lampa laz
A lengyelekből nem veszett ki a demokrácia iránti érzés. A kormányzó párt ott is sok magyar módszerrel bepróbálkozott, de a nép 100ezres tömeggel vonult utcára miden olyan esetben amikor veszélyeztetve látták a demokráciát. A gnóm kis pis(a) elnök ötleteivel szembe még a köztársasági elnök is a nép mellé állt.
Nálunk nem fordulhatna ilyen elő, katóka sohasem tenne ilyet.
Ditrich
Ahová a lábát beteszi rohadni kezd minden!
Pont ennek a nyomoréknak a tanácsait kellet
kikérniük?! Szegény lengyelek ezzel az erővel a Mein Kampfal is kampányolhattak volna!
Juhász István
Fidesz berkekben mindég azt hallani, hogy egy nép választásába beleszólni, külföldiként, bizony BŰNCSELEKMÉNY...Az, amennyiben a BALOLDAL követi el. Gondoljunk a Mari Le Pen esetére, a szerbeknek adott valagnyi lóvéra, most a DWA BRATANKI támogatásra. Most a TANÁCSADÓKAT adtuk nekik, jól bele is buktak. Végülis, gyöztek, csak mégis vesztesek lettek... Amibe a fidesz belenyúl, az ... válik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.