Kósa Lajos a parlament hétfői ülésén arról beszélt, hogy a teljes ellenzék migránspárti állaspontot képvisel és ha rajtuk múlna, Magyarország ugyanolyan helyzetben lenne, mint Belgium, Franciaország vagy Németország.

Kósa Lajos: ha az ellenzéken múlna, az lenne itt, ami Belgiumban, Franciaországban vagy Németországban
Fotó: MTI/Máthé Zoltán

A Fidesz ezzel szemben a kezdetektől arra figyelmeztetett, hogy a migrációt meg kell fékezni és védeni kell a schengeni határokat – jegyezte meg.

Eközben az EU még több migránst akar behozni, ezzel növelve a terrorveszélyt – hangsúlyozta, hozzáfűzve: a hírek szerint Debrecenben nyitnának migránstábort, noha a helyi politikusok élesen ellenzik ezt.

Rétvári Bence, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára közölte: az EU vezetői kedden ülnek össze, hogy a migrációs paktumról egyeztessenek és tovább vigyék az eddig erőszakkal áterőltetett folyamatot.

"Nem fogunk újabb Lampedusákat létrehozni Magyarországon"

- mondta, hangsúlyozva: Magyarországon nem lesznek menekülttáborok sem Debrecenben, sem máshol.

Figyelmeztetett azonban arra, hogy az ország déli határán egyre erőszakosabb a helyzet, a magyar kormány felvetései mégis "süket fülekre találnak" Brüsszelben.

Kósa Lajos felidézte, hogy Karácsony Gergely főpolgármester egy nyilatkozatában használaton kívüli fővárosi laktanyák felújítását kérte EU-s forrásokból és helyezett volna el azokban migránsokat. Rétvári Bence kiemelte, a migrációs paktum tervezete ellen eddig csak Magyarország és Lengyelország szólalt fel.

Forrás: MTI

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Maradjunk abban (mert az tény), hogy a Kupakos FELTÉTELEZETT valamit! Ami viszont TÉNY, hogy a te és kormányod szakmai és politikai működése már majdnem Bulgária szintjére vitte az országot! Az erős középmezőnyből a biztos sereghajtók lettünk! És valahol azért ez is eredmény!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Maradjunk abban (mert az tény), hogy a Kupakos FELTÉTELEZETT valamit! Ami viszont TÉNY, hogy a te és kormányod szakmai és politikai működése már majdnem Bulgária szintjére vitte az országot! Az erős középmezőnyből a biztos sereghajtók lettünk! És valahol azért ez is eredmény!
balos
@namihami: A lényeg,hogy a lala itt még lehet valaki a hülyék vezette országban!Amit a nemzethy oldal fel tud mutatni,azt már lassan a fejlődő országokban sem tartják a jó iránynak!Ez van,mikor a tanult fő,az tilos pályára van kényszerítve!
Dr. Proktor
Ha jönnek akkor migránsok, ha hozzák akkor munkavállalók!
Az ellenzék gaz kommunista, a fidesz jó kommunista. Mert lop...
Qqberci
KupakLala! Miből gondolod, hogy az olyan rossz lenne, ha Németország, Franciaország vagy Belgium szintjén lennénk?
Péter2
Ausztriát már nem merte idesorolni , mert Szíj-ártót ott fotózták le a héten a feleségével kézen fogva sétálgattak vásárolgatott Bécs belvárosában a tömegbe .
szaboria1
Lali király nemsokat kell várnod és a ti általatok beengedtek is olyanok lesznek mint az említett országokban.
Tegnap tv bejátszás megérkeztek a fülöp-szigeteki vendég munkások. Az egyik máris a tiszta ágyba az utcai ruhájával vetette be magát az ágyba.
kereső
Igazad van lala, Ha az ellenzék lenne, akkor megcéloztuk volna már Belgiumot, ahol éppen mostanság 0 körüli az infláció, a németeknél, franciáknál 4%. Ami meg a terroristákat illeti, a titkosszolgálati(rogán minisztériuma készitette)jelentés szerint TI engedtétek szabadon őket. Az ellenzék meg megvédte volna Magyarország határát, nem úgy mint ti. Nektek a magyar határvédelem is csak az ellopható pénzt jelenti- semmi mást, mert egyébként olyan lyukas, mint az ementáli.
Yeromos
Azér feltehetnék a kérdést a nemzeti konzultáción, hogy szeretnék e az emberek, hogy az legyen mint Németországban, Belgiumba, Franciországban. Negy vagyok benne biztos, hogy több a bevándorló mint nálink a ferdeszemű És azért azok az országokélhetőbbek mint magyarország. Ezt bizonyítja a többszázezer magyar fiatal aki kitelepült ezekbe az országokba. Lezsarva orbán komcsi propagandáját.
jáger laszló
Ha nagymamádnak töke lenne,ő lenne a nagyapád!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Béla333
Félig mindig igazat is mondanak a maffiózók!
Mert valóban azt szeretné az ellenzék, hogy a rajtunk uralkodó tolvaj, korrupt, hazaáruló politikusok menjenek oda, ahová valók: a börtönbe.
Hogy ne egy maffiatag ügyész vizsgálgassa és hárítsa a politikusi bűncselekményeket, hanem mondjuk a közpénzek esetében az Uniós ügyészség.
Hogy a hazai politikusok korrupciós ügyeit egy román mintára létrehozott korrupcióellenes ügyészség vizsgálja ki!
Ebben igaza is lehet(ne) a Lalának, csakhogy ő és a rájuk szavazó hülyemagyar maffiahívők ezt nagyon nem szeretnék!
Ezért aztán csak bambán nézzük, hogy Románia milyen sebesen előz le bennünket és aggódva nézzül, hogy hogyan közelítünk a bolgár szinthez lefelé zuhanva...
human
Mi lenne? Mi alacsony infláció. Normális bérek? Jogállam?
Aki Én
@KisTehen: Viszont a gazdád esetében nincs feltételes mód. Ezeket megtette, te ártalmas agyhalott balfasz!
izéke
@human: ki ne ejts ilyen szitokszavakat nyilvánosság előtt,még megköveznek a savazóik :))) hová vezetne ez?
Dr. Proktor
@Horizont: Ne csodálkozz, Kósa a megfelelő ember a megfelelő helyen!
Simlis a simlisnek örvend - ismerős?
namihami
@szaboria1: 06.54: Hosszú volt az út és neki már csak állóhely jutott! Elfáradt...
human
@izéke: Amúgy már tényleg űrből jött idegennek érzem magam ebben az országban ilyen gondolatokkal. Megalkuvó egy nemzet vagyunk.
terlasz
Ehhez bizony szükség lenne egy olyan fejlettségi szintre, mint a felsorolt országokban van. A migráns nem hülye, hogy csóró országokat célozzon meg.
telegdilaci
@namihami:A kupakos Huszi Tuszi a legnagyobb barom a Fideszben,nem lesznek menekült táborok az Országban,az eddig rendben is van viszont lesz 500-ezer Távolkeleti vendégmunkás egy 9-milliós Országban,nekem ezek is menekültek,más kultrából hozzák kényszeritik ránk őket!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.