Váratlanul, Orbán Viktor új TikTok videójában vallotta be.

Kibukott Orbánból, hogy mekkora hibát követett el a stadionokkal kapcsolatban – Végre beismerte

Fotó: Facebook/OrbánViktor

6+1 kérdésre választont saját TikTok oldalán Orbán Viktor. Először a magyar futball válogatott sikereit méltatta.

A csapatunk vezeti a csoportot, a csapat kapitánya, Szoboszlai Dominik pedig már szinte világklasszis, ami miatt nehezebb bejutni a válogatott meccseire, mint egy Azahriah koncertre

- kezdte a  miniszterelnök.

Igaza volt Szöllősi Györgynek, nagyobb stadiont kellett volna tervezni és építeni

- hangsúlyozta a videóban Orbán Viktor.

@viktor_a_tiktokon Hatlövetű – október #orbanviktor #miniszterelnok #follow #fyp #foryou #Karikó #Krausz #Szoboszlai #Rossi #CSOK #Trump #háború eredeti hang – Viktor a TikTokon

Forrás: TikTok

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
"nagyobb stadiont kellett volna tervezni és építeni"

Át kell építeni Hatvanpusztát stadionnak...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
"nagyobb stadiont kellett volna tervezni és építeni"

Át kell építeni Hatvanpusztát stadionnak...
balos
@Horizont: Ez meg a gépfegyver?Már a putyin seggéhez is hosszabító kell neki,hogy nyalakodjon!
justhpeter
Jó Viktorunk saját maga igazolja, hogy mekkora tinóforma lábasjószág. Nem csoda, hogy mindenhova - akár Brüsszelbe, akár Moszkvába - megy, mindíg helybe megy a pofonért. Pontosan annyi esze van, amennyi látszik.
Menőmanó
Orbánnak egy nagy hibája van: hogy élve született.
Tunes1106
@Philip Marlowe: A jogtalan ellopott TAO pézek nélkül no meg a botlábúak 500 millióig adómentességig! Ezek a megélhetési focisták nem lennének sehol , meg a haszontalan stadionok se! Nem engednék magyar válogatottban játszani se külfödit , sem külföldre szerződött légióst . Itt nevelokedett mind a lopott pénzen de nem fogja lesérültetni magát a válogatott meccsen, mert bukja a zsíros állását! Ennyit a szarházi fociról meg a kolostormalac gazdátokról!
verőce21
Legjobb döntése volt a kormánynak a stadionok építése...!
Hogy lehetett volna nagyobbakat? Hagyni kell megtelíteni ezeket is...! :)
Eladott Ország
Új építésű kórházak Magyarországon, valójában stadionok. Összeszedtem az elmúlt hetekben, hónapokban, hogy Magyarország mi mindenben jár élen a világban a kormányzati kommunikáció szerint. Legjobban kezeli a járványt. Példátlanul sikeres a magyar járványügyi védekezés, a baloldal hiába próbálta támadni a nemzeti összefogást. Nekünk van a legtöbb lélegeztetőgépünk. Nálunk lesz legelőször vakcina az unióban. Nyugaton irigylik a magyar egészségügyet. Képesek vagyunk egy hétvége alatt mindenkit beoltatni. Legjobban védekezik a migránsok ellen, mi védjük Európa határát. Legjobban fejlődik a gazdasága. Legdemokratikusabb ország Európában. Nálunk a legnagyobb a sajtószabadság Európában. Felszámoltuk a szegénységet. Élenjárunk vakcinaútlevél fejlesztésben. A fidess a legerősebb párt Európában. Magyarországon lesz a leggyorsabb a válság utáni növekedés. Szíjjártó szösszenet, soha nem volt ilyen sikeres évünk. Soha nem volt ilyen jó a nyugdíjasoknak. Az emberek többsége kezd egyre jobban élni. Magyarország Európa felét le fogja körözni 2030-ra. A magyarok megengedhetik maguknak, hogy magánrendelőbe és magánkórházakba menjenek. Magyarország élmezőnyben van foglalkoztatás terén Európában. Mindenki dícséri Magyarországot a sikeres járványügyi intézkedései miatt. És a legújabb ez a szösszenet, Orbán a legdemokratikusabb politikus. Ja, nem!
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/143630798_2769415039978237_4254974000163420651_n.png?_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=7f8c78&_nc_ohc=_1en7hg16JgAX_-HMj2&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfAtw4TlgWj0N5ZxSlyXl4OSC5Np4UIt357rOZjs6ll7tw&oe=65786D59
Eladott Ország
@Philip Marlowe: Nemzeti Együttlopás rendszere. Kis ország vagyunk, egy NER-ünk van – bár az is sok(k)!
uploads.disquscdn.com/images/411d93a19a48682a17dfbea50e3ec8b6ed247c81ba7fc60793c8bfd38ba63aeb.jpg?w=800&h=532
Mekkora egy pöcs kormányunk van, amelyik Brüsszel nélkül egy fos hidat, Kína nélkül vasutat, Putyin nélkül atomerőművet se tud építeni. Bezzeg kongó stadionnal teleszarta az országot. Üzenjük Brüsszelnek, hogy ők is megértsék. A pénzetek nélkül senkik vagyunk. A szankciók miatt a miniszterelnök fizetése csupán a háromszorosára emelkedik. Még jó, hogy van kire fogni a bajokat, mert ha nem lenne, ki kéne állni és azt mondani hogy el lett b@szva a pénz, kurvákra és kokainra...
uploads.disquscdn.com/images/d5e93d8d392dffeaf8d0d9d6ae1620c97113ff6151749df45da67c217770936b.jpg?w=800&h=360
Eladott Ország
@Philip Marlowe: ma, 17:08 ♣ Még a Kádár rendszer is virágzó demokrácia volt, az orbáni maffiaállamhoz képest! A gazdasági paramétereket vesd össze, egy lapon sem említhető a Bajnai-Gyurcsány kormánnyal (államadósság, árfolyam infláció, vásárlóerő, szegénység, jogállam, média, korrupció, etc...) Ma már szégyen lett magyarnak lenni a világban és Európa kolduháza lettünk! Azt a szart amit a fidesz maffia összehozott évtizedekbe kerül eltakarítani, még az unokáinknak is! A fidesznek nincs visszaút Európába! Takaradjatok a qrva anyátokba!
namihami
Ja! Kerüljön, amibe kerül!?!?!?!
Erre is lett volna kínai hitel vagy átcsoportosíthattunk volna az adóból, oktatásból, egészségügyből? A mellékes kiadásokból?
verőce21
@Horizont: Összeomlás fenyegetett már legtöbb stadiont...! Életveszélyesek voltak..., hogy maga alá temetik a nézőket...!

Ezenkívül, már nem is szabványosak a labdarúgó szervezetek szabályai szerint...!
Lepényleső
...nyilván nagyobbak kellettek volna,hiszen napról-napra nő az elnyomottak száma,- akik már felébredtek álmukból
a valóságra,s amit itt látnak nyitott szemmel,- azért nem kell menniük a holdra,- vajon a Santiago-i stadion lesz erre példa?
verőce21
@Horizont: Hát..., nem engednek már nemzetközi meccseket játszani atlétikai pályával körbevett futballpályán..., és a nézőtávolság is megszabott...!
Továbbá "mélytalajú" gyepen sem engednek nemzetközi meccset játszani, egészségvédelmi okokból...!

Ezenkívül, nálunk foglalkoztatási okokból is szükségszerű volt a "stadionépítési láz..."
És még nincs vége, mert atlétikai stadionokat külön kell majd építeni...! :)
Tunes1106
@Philip Marlowe: Téged sem az eszedért fizetnek te hülye troll!!
Tunes1106
@Philip Marlowe: Tudod a tao közpénz lenne ha nem lopná el a gazdád, na meg az adó elengedés is közpénz. De te ezt nagyon jól tudod , csak ebből fizetnek téged is. Azért hogy itt hírdesd a fityuszos igét, és tudod nálad különb embert is kicsaptak már a falra!
verőce21
@m73: ha te is látogatod őket hetente, valamivel jobb lesz barom...!
verőce21
@m73: meg neked is jobb lesz..., csillapítja a szabadon szárnyaló indulataidat...! :)
verőce21
@m73: 19:57) a kaszát szokták "fen"-ni, te barom...! :)
verőce21
@m73: 20:01) Ép testben, ép lélek...! - ha ez mond neked valamit, te barom...! :)
Tunes1106
@Philip Marlowe: Ja csak ott nem lopták el! Azért ne hasonlítsd obánisztánt a rothadó nyugathoz! Ha másban nem is de az inflációban meg a közpénz lopásban elől jár a fityuszod! Na meg a korrupcióban!
Tunes1106
@Shikari: Valahogy hidegen hagy az egész háború. Az a lényeg hogy se zsídót se arabot ne akarok látni európában! Szarok az iszlám degenerált tanaira, pusztuljon mind!
Tunes1106
@Philip Marlowe: Na vègre megjött a rohadt narancsos èrvelès. Előbbre vártam csoda hogy eddig is bírtad a magas röptű propagandát! Amúgy se kolostor malac se alkesz de a pillanatosokból sem kèrek!!
Aki Én
@Philip Marlowe: ,,Macska ezt írta, idézem: "350ezer jegyigénylés" ...Érted te szellemii fogyatékos? IGÉNYLÉS!"

Akkor az nem lehet ,,jegyigénylés", te agyhalott balfasz. Jegy annyi van, amennyi férőhely.
Húúú, de kibaszott buta balfasz vagy te...

Hogy ezt a cikket meg megint nem érted, az már meg sem lep.
telegdilaci
@Horizont:Igazság szerint kár hogy Nem az egészségügy a hobbija Obánnak,a nemlétező foci Helyett felháborító hogy öntik a pénzt a fociba az egészségügyet meg hagyják szét rohadni, éppen most hozta nyílvánosságra az MLSZ-hogy brutális fizetéseket kapnak a Focisták,nézők meg csak lézengenek nincs bevétel a jegyekből a TAO-támogatásokból tartják fent a nemlétező focit,nincsennek fiatal játékosok tele vagyunk mindenféle nemzetiségű idegenlégiós focistákkal,valóban nagyon elszurta Orbán egy Stadion is sok nemhogy nagyobbat kellett volna építeni saját magától kellene megkérdezni hogy hol a pénz? nem az EU-számonkérni sajnos hogy a 13-év Fidesz kormányzása alatt soha nem látott összegű euró milliárdok jöttek be az Országba Csak fejlesztésre semmit nem költött a kormány pedig arra kapta az Ország helyette lettek Stadionok,Templomok még a határon Túliaknak is jutott!
Sámannus
Azé lett kicsi, mert sokat loptatok gyagyás.
vitriol
El kéne ismernie a többi hibáját is, - levonva a konzekvenciát, - sürgősséggel lemondani!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.