A 48 perc című műsorban elhangzott, hogy Nyugat-Európában már a befogadó államok alkalmazkodnak a bevándorlókhoz.

Nyugat-Európában már a befogadó államok alkalmazkodnak a bevándorlókhoz, mivel a politikai percemberek szavazóbázist látnak a migránsok tömegeiben, és nem izgatja őket, hogy országuk hosszú távon "megy a levesbe" – hangzott el a 48 perc – Házigazda: Lánczi Tamás című közéleti háttérműsorban az M1 aktuális csatornán csütörtök este.

Ezúttal Bayer Zsolt író, publicista, Kulifai Máté, a Hetek lapszerkesztője és Máthé Áron történész, a Nemzeti Emlékezet Bizottsága (NEB) elnökhelyettese voltak Lánczi Tamás vendégei.

Bayer Zsolt kiakadt a közmédia műsorában: "Ezek mintha nem lennének normálisak" – videó

A hirado.hu beszámolója szerint a műsor házigazdája felidézte, hogy Pierre Brochand, aki Jacques Chirac, majd Nicolas Sarkozy elnöksége idején a francia kémszolgálatot vezette, a minap a Le Figaro című napilapban hétpontos bevándorlásellenes javaslatcsomagot fogalmazott meg annak érdekében, hogy Franciaország ne pusztuljon bele a migrációs áradatba.

Bayer Zsolt pedig emlékeztetett rá, hogy a német kancellár is kitoloncolásról beszél, azt ígéri, visszaküldik Afrikába az illegális bevándorlókat, ám a kemény szavak ellenére továbbra is bevándorláspárti politikát folytat, hiszen pont most könnyítik meg a menekültkérelmek elbírálását.

Nem tudja a jobb kéz, mit csinál a bal, és tartok tőle, hogy Franciaországban ugyanez a helyzet

- vélekedett Bayer Zsolt. Máthé Áron hangsúlyozta, hogy Hollandiában és Franciaországban is tesznek erős kijelentéseket a politikai vezetők, mégsem várható érdemi változás.

Ha mindenki ugyanezt vallaná a francia kormányban, mint az említett kémfőnök, akkor is húsz-harminc-negyven éves, komoly munka kellene ahhoz, hogy az országon belül élő bevándorlókat – akik hajlamosak az antiszemitizmusra – úgy tudják kezelni, hogy ne legyen a vége polgárháború – mondta Kulifai Máté.

Bayer Zsolt itt felhozta, hogy a német zöldek ifjúsági tagozata azt javasolta, hogy kapjon 60 ezer eurót minden 18. életévét betöltő Németországban tartózkodó ember.

Ha esetleg Alinak eddig Marokkóban nem jutott eszébe, hogy elinduljon, akkor 60 ezer euróért holnap elindul. Mintha ezek nem lennének normálisak

-tette hozzá Bayer.

A jelenlegi nyugat-európai migrációs politika egyoldalú fegyverletétel olyan emberekkel szemben, akiknek egyetlen céljuk, hogy minél jobban kizsákmányoljanak bennünket, ez a katasztrófa biztos receptje

- idézte Lánczi Tamás a francia kémfőnök megállapításait.

Terítékre került a kirúgott brit belügyminiszter ügye is, akit azért menesztett a brit kormányfő, mert meg merte jegyezni a több százezres zsidóellenes demonstráció kapcsán, hogy a rendőrségnek fel kellene lépnie az agresszív és gyűlöletkeltő tüntetőkkel szemben.

Kulifai Máté rámutatott, hogy Nyugat-Európában már a befogadó államok alkalmazkodnak a bevándorlókhoz, hiszen a kormányok törvényekkel biztosítják az illegálisan érkező migránsok számára a kiskapukat.

Olyan üzenetet küld a befogadó állam, hogy hiába követsz el törvénytelenséget, mégis itt maradhatsz, szükségünk van rád, lépjél be a munkaerőpiacra. Ha viszont alkalmazkodik a befogadó ország, tényleg azt fogja érezni a bevándorló, hogy nem kell betartania a törvényeket – magyarázta Kulifai Máté.

Máthé Áron szerint "ha beengeded, ő vagy a gyereke már szavazati jogot fog kapni; a tömegdemokráciában pedig osztanak-szoroznak a politikusok. Hozzáfűzte, pillanatnyi politikai érdeke motiválta a brit miniszterelnököt, ám így hosszabb távon az egész ország "megy a levesbe".

Bayer Zsolt egy friss felmérés eredményeit ismertetve közölte, a britek 78 százaléka mondja azt, hogy az országa rettenetes állapotban van. "És érdekel ez egyébként valakit?" – vetette fel.

"Akkor a hajó elment, ez irreverzibilis folyamat" – jegyezte meg a házigazda, aki attól tart, hogy Európa már nem talál vissza arra az útra, amelyen több száz évig járt, hanem menthetetlenül elemészti a migráció.

Forrás: MTI

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Zsóti, te homo faszkalapikusz! Szerinted te normális vagy? Vagy csak mindenki szembe jön az autópályán?...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
Zsóti, te homo faszkalapikusz! Szerinted te normális vagy? Vagy csak mindenki szembe jön az autópályán?...
ómió
Hát, "Nyugatmuszlimisztán" már alakul!
Dr. Proktor
Az orrát srégen elnézve, rá nem nagyon vonatkozik a keresztényi felebaráti szeretet...
Nessy
Pár év múlva nálunk is érdekesen fognak alakulni a dolgok! Lesz itt is mindenki, de elsősorban kínai!Ki sok pénzért, ingatlan vásárlásért, ki rabszolgaként! jelenleg még csak az akkugyárak miatt születnek új törvények, szembe menve a "normalitással"!
ittott
aki a történelmet ismeri, az tudja, hogy a gyarmataik elveszésekor be kellett fogadniuk a kollaboránsokat, akik ha maradnak, halottak. szomorú, hogy nem tudták integrálni őket. a németek más tészta. nekik a gazdaságuk működtetéséhez kellett a sok ember, és ezért importálták őket elsősorban Dél Európából. aztán elszakadt a madzag. a BANYA konfliktuskerülő volt. nem tudta kezelni a problémát. most szívnak. liberális okoskodás miatt.
simmering73
@ómió: Te meg gyakorold az evést az evőpálcikával. A rizzsel kezdjed.
sobors.hu/technologia/evopalcika-hasznalata/
Szívesen.
Peller Anikó
@Dr. Proktor: Tényleg, nincs ennek nagyóra? Mert inkább olyan mint egy menóra.
Béla333
Zsóóóóti! Inkább szervezz egy újabb kanbulit Krétára! Ahhoz legalább értesz!
telegdilaci
@Horizont: Azt hiszi ez a kretén hogy Magyarországon jobb lesz a Helyzet,amikor betelepít Pártunk és kormányunk 500-ezer vendégmunkást,és jön egy újabb letelepedési kötvény kitudja hozzánk is Milyen háttérrel rendelkező Embert hoznak az Országba!
Pálinkás Pál
utálom ezt a barmot,de most igaza van...britannia egy pöcegödör lett, lassan hasonul dél-afrikához...
Dr. Proktor
@Pálinkás Pál: Miért is menekül a "pöcegödörbe" vagy 800 ezer magyar?
Hát akkor milyen is itthon a helyzet, ha a "pöcegödör" is jobb?
kulabombaafityiszre
Nem tudom az "ezek" normálisak avagy nem.Az viszon látszik a buzikvartett tagja a bayer biztosan nem normális.
justhpeter
@Dr. Proktor: Pontosan erre gondoltam én is azzal megspékelve, hogy elgondolkozott-e ez az "igazi keresztény értelmiségi", hogy azt az itthono pöcegödröt, amiből sietett elmenni a többszárezer magyar ők hozták létre. Hátha eszébe jut ennek tudatában, hogy vajon milyen erkölcsi alapon pofázik ?
Tibcsi
@Pálinkás Pál: Én voltam néhányszor lányoméknál,karácsonyra megyünk megint,hát Te szeretnél olyan pöcegödörbe vergődni bár lehet ,hogy Te jobban szeretsz Orbán s...ben dagonyázni.
qunta
@Peller Anikó: hozzátok képest még BZs is 1 észlény
ómió
@simmering73: Ha már gondolkodni képtelen vagy, másokat mindig evésre szoktál "oktatni"!?
Pálinkás Pál
@Tibcsi: te ritka barom vagy..képzeld, nem szeretnék angliában élni, ahogy az USA- ban sem, és semmi színes fertőzött területen-. lassan olyanok ezen országok ,mint a borsodi cigánysor...én nem kevertem bele a politikát, mint te,...mellesleg orbán meg dögkútba való...
Pálinkás Pál
@Dr. Proktor: a pénzért...de mivel én megélek itthon is, nem vagyok kénytelen kinn elviselni az afrikai állapotokat..ja, orbánt,NER-t gyűlölöm, legalább annyira, mint Európa elszinesítését..!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.