10 fiatalból csak 6 képzeli el biztosan a jövőjét Magyarországon – derül ki egy friss kutatásból. A felmérés szerint a magyar fiatalok 57 százaléka külföldön képzeli el a jövőjét 10 év múlva, minden második pedig arról számolt be, hogy kevéssé jól, vagy kifejezetten rosszul érzi magát itthon. Az ország helyzetét 68 százalék inkább rossznak ítéli, mint jónak. Az ATV Civil a pályán című műsorában többek között megfogalmazódott az is, hogy a magyar társadalomból már most nagyon hiányoznak azok a magyarok, akik elhagyták az országot.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
@Sziszifusz: 09.41
Ráadásul azzal van a baj, hogy annyian és olyanok mennek el, ami már az itthoni normális (???) életet is nehézzé teszi.
Minél többen mennek el, annál nehezebb lesz az itthon maradottaknak, de ez a hülyemagyarokat nem érdekli.
A maffia uralkodhat az országon, nekik ennyi bőven elég!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
És egy "vidám" hír Advent 2. vasárnapján, hogy a hülyemagyar maffiahívők is örülhessenek: erre szavaztak, hát itt is van az eredmény...!!!
Pálinkás Pál
jól teszik, aki tud,pucoljon ebből a patkánylyukból...míg ez a csíra uralkodik...
Csizmás Kond
...mindig csak az megy el aki itthon szégyell mosogatni. Kintminimálbéren annyit keres hogy az igényeihez képest megél és még kokóra is futja amiért nem basztatják mint itthon...szóval nehogy valaki azt higgye amit próbálnak beadni, mert ez mese. Akinek van valamije az nem megy el csak az akinek mindegy hogy itt van vagy kit van mert sehol semmije.
vacsi
Menjen, aki akar. Miért kellene őket sajnálni?
Sziszifusz
@vacsi: 09:27

Nem kell őket sajnálni ! Inkább irigylésre méltóak.
Sajnos eljutottunk odáig, hogy az a fiatal aki jobb életre vágyik és megteheti, saját sorsa jobbra fordulását tőlünk nyugatra költözve remélheti.
Orbánék teljesen "hazavágták" az országot . Tömegével menekülnek a fiatalok.
Béla333
@Sziszifusz: 09.41
Ráadásul azzal van a baj, hogy annyian és olyanok mennek el, ami már az itthoni normális (???) életet is nehézzé teszi.
Minél többen mennek el, annál nehezebb lesz az itthon maradottaknak, de ez a hülyemagyarokat nem érdekli.
A maffia uralkodhat az országon, nekik ennyi bőven elég!
rücsü41
%6 azért is jó mert van összehasonlítási alap! Erre az adatra is oda kellene figyelni, meg arra, hogy a legújabb közvélemény kutatások szerint a fiatalok 6%-a maradna itthon a hazábn!Ha ez nem ijesztő jel, akkor semmi sem az!
kereső
Orbán megcsinálta- a 2, trianont, és még idegen hatalmak sem kellettek hozzá.
Béla333
@kereső: 10.23
2. trianon, de a kivándorolt magyarok helyére meg behozza a távol keleti melósokat, akik majd jól ideszoknak...
Ez az egész úgy katasztrófa az országnak, ahogy van...!!!
Csak az ezekre szavazó hülyemagyar maffiahívők örülnek ennek a helyzetnek...
Nessy
Nem gond, jönnek helyettük az olcsó, nem vitatkozó, engedelmes "vendég munkások"! Aztán lesz a kélt évből,öt, majd még több.
Béla333
@Nessy: 10.53
Két évből lesz majd öt, aztán meg jön utánuk család egyesítéssel az összes rokon is...
kereső
@Béla333: Nem új keletű dolog ez Magyarország esetében, hiszen a 150 éves török uralom után- amely megtizedelte az itt élő lakosságot, Mária-Terézia rengeteg embert telepitett be az elnéptelenedett területekre. Ezek után "magyarkodnak" a mélymagyarok- akiknek az ősei bizonyára nem a vereckei hágón érkeztek Levédiából, hanem valahonnan Toszkánából, az olasz felföldről, és a mai Németország területéről.

És , ismerve az ember biológiai természetét- valószinúleg lesznek "kevert fajú" kismagyarok is, orbán deliriálását cáfolandó. A kivándorolt fiatalok, (emigrált-migráncsok), középkorúak akik gyermekei érdekében mennek el családostul, ők meg disszidensek.
Eladott Ország
Nincs min csodálkozni! A fiataloknak mindössze hat százaléka mondta csak biztosra, hogy 2033-ban is Magyarországon fog dolgozni. Azok a NER - es hülyegyerekek. A mutyis NER pujákon kívűl akik beszélnek nyelvet és van használható tudásuk azok nagyszámban menni fognak szerintem. A fiatalokat nehezebb megvezetni, mert többnyire nem az M1 - ből és egyéb propaganda szemétből tájékozódnak. Csak azért, hogy utána hazajöhessenek egy fiattal! Orbánék 2030-ig biztosan maradnának, de már nem lesz min uralkodni! Nekik az bőven megfelel, ha ezt a 93 026 km² négyzetkilométert egy az egyben rájuk hagyjuk. Volt egytemi adjunktus, most meg közös képviselő és a társasházuk takarítója lett. Az órabére kb. kétszerese az egytemi adjunktusi fizetésének. Az a kőkemény török és kínai gyarmat, ami itt tíz év múlva lesz, talán formális huxit nélkül, de mindenből kizárva, lenullázva, azt az átlagpolgár el se bírja képzelni.
Másol
orbánnak mutatnak a tanácsadoi ilyen statisztikát,vagy csak azt mondják el neki hogy naponta mennyivel nött a beküldö konzultáciok száma
balos
@Másol: A hitler is mindenhez értett,de azért sikerrel legyilkolta a népének nagy részét!Itt még háború sincs mégis aki teheti menekül!Pedig 1 nemzethy pojáca ül a "trónon" ami inkább pottyantós budira hajaz!
Eladott Ország
@Béla333: ma, 10:57 ♦ Az sem kizárt, hogy a kolostorártány lezárja a határokat és megtiltja a kivándorlást nyugatra. Volt már ilyen, hogy csak a megbízható káderek (NER csókosok) kaphattak útlevelet.
Béla333
@Eladott Ország: 12.14
Abban a pillanatban így lesz szerdán reggel, mikor egy keddi napon a Semilyen Zsolti beterjesztésére a seggnyalók megszavazzák az Unióból való kilépésünket!!!
Sakk Matt
@Csizmás Kond: Ma már, akinek van valamije, igen kevés ember. Azok java is NER csicska...
Sakk Matt
@KisTehen: Mert elhullott rengeteg nyugdíjas a Covidban, így örököltek az utódok! Azt keresd ki, a többlet hányada vásárolta a saját ingatlanát!
Béla333
@Sakk Matt: 12.34
Lehet szerinted olyan adatnak, statisztikai kimutatásnak hinni, amit egy maffiózó vagy tőle függő ember állított közre?

"A magyar infláció-számítás vitatott módszertanát vizsgálja az Eurostat"
24.hu/belfold/2023/12/07/eurostat-inflacio-szamitas-ksh-vizsgalat-energiaarak/

Ezek akkor is hazudnak, ha csukva van a szájuk...
Sakk Matt
@KisTehen: Megörökölték a covid-halott szülő, nagyszülő házát, majd eladták és vásároltak lakást. Ez szomorú, nem jólét!
Nessy
@Sakk Matt: 12,34 Hány évre is adósodnak el, akik nem örökli, hanem veszik a saját lakást? Megszűnő munkahely, egyéb probléma miatt hányan vesztik el, és lesz a banké, vagy haveré féláron?
Béla333
Ha egy közvélemény kutatónak elnevezett manipulátor céget a maffia pénzel, a maffia pénzéért végez bármit, és azt az emberek elé lökik, az csak hazugság lehet! A behazudott eredményekkel akarják manipulálni ez embereket.
Szomorú, hogy ez ennyi év maffia kormányzás után még valakinek újdonság...
Még egyszer: ezek már akkor is hazudnak, manipulálnak, amikor hallgatnak... Ha meg kinyitják a szájukat, akkor aztán...
Béla333
A mocskos maffiózókkal és az őket gerinctelenül, aljas módon kiszolgáló szolgáival felesleges szóba is állni.
Még a végén azt hiszik, hogy vannak olyan erkölcsi szinten, hogy velük érdemes párbeszédet folytatni egy normális embernek
Hagyni kell őket a fenébe, beszélgessenek egymással!.
Sakk Matt
@KisTehen: A NER haverjaid, Mészárosék :P
Másol
@balos: a család fele része kint van a már nem létezö országban,milyen érdekes engem is hivtak már sokszor oda
Sakk Matt
@KisTehen: Azoktól, akik kénytelenek megválni az ingatlanjaiktól és most bérleménybe kényszerülnek! Ezt is TI tettétek az országgal!
Sakk Matt
@KisTehen: Nem te vagy a legélesebb kés a NER fiókban :)
balos
@Másol: Hát a születési helye az embernek nem mindig a szíve csücske marad,főleg,ha a középkortyba viszi a sisere tolvajok hada!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.