Szigorúan a karácsony jegyében.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Kávétó! Magyarul eriggyémá a picsába!
Eladott Ország
Orbán: "Nyolc órán keresztül küzdöttem, hogy ezt ne csinálják, de nem tudtam őket meggyőzni." Az fel sem merült benned, hogy esetleg nekik van igazuk? Vagy itt mindenki hülye csak te vagy helikopter? Scholz kancellár kitessékelte a teremből, mivel nem szükséges, hogy minden kormányfő jelen legyen. Így egyhangúlag meg lehetett szavazni. Ezt máskor is megtehetnék. Kivezettetik, oszt jónapot.
Eladott Ország
Egy tébolyult elme pénteki agymenése. A skizofrénia ellen szedett gyógyszer mellékhatásai orvosi szaknyelven a Tardív diszkinézia... Nekem az a véleményem, hogy ez az egész műsor amit leadott az EU-ban eddig tartott. 26 tagállam egyetértett ,tehát se lengyel se szlovák barát , egyedül maradt mint az ujjam. A nagy kérdés az, hogy mi akiknek a bőrére megy ez az egész, vajon mi is egyedül akarunk maradni?! Nagyon kellene a mimagyarok pénze a rothadó nyugat kasszájából, most meg főleg, hogy a mi gazdaságunk a legjobban hasító és a 2. legszegényebbek lettünk az EU-ban. "Nyolc órán keresztül küzdöttem" Hogy pusztultál volna bele a nagy küzdelembe, tahó, sudribunkó. Pont úgy vonult ki a teremből, ahogyan kilépett a néppárti frakcióból.
uploads.disquscdn.com/images/0f3dd42e3e36bb39a5a3b309abbb1e422719a41b66d01350774600892e33ce92.jpg?w=800&h=1733
Eladott Ország
A történelem szemétdombja felé halad ez a dagadt törpegeci és mostanra szinte biztos hogy ott is végzi. Egy egyszerű hatalommániás tolvaj. Ezzel még nem lenne nagy szám a történelemkönyvben, no de ezer évente egyszer kapott az ország olyan lehetőséget, amit elpuskázott. Ezzel meg eléggé nagybetűkkel fog bekerülni, Sztálin, Hitler, Rákosi , Ceausescu mellé a „dicsőséglistára". Te akasztófavirág. Már megint hazudsz, mert egy gyáva szar alak vagy. Te fülke forradalmár beszari hazaáruló!
dr. prédikátor
azért ez szép!!! egy utcai harcos nindzsát csak úgy elküldték a picsába!!! magyarul: M E G S Z É G Y E N Í T E T T É K!!! MEGALÁZTÁK!!!
Nessy
Most napokig csak Orbánról szólnak a hírek?? Igaz, a negatív hír is hír, lényeg, hogy beszéljenek róla!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.