Személyesen szeretné megvédeni a kastélytörvényt.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
a lézerjanku személyesen védené meg a KASTÉLYLOPÁST!!!
kereső
"Isteni szinjáték"- avagy a XXI. századi magyar arisztokrácia születése. Történelmi pillanatoknak vagyunk tanúi- orbán viktor Magyarország húbérura létrehozza az új magyar hűbérúri rendszert. Már nem elég, hogy vannak mágnások, most már kellenek hozzá a "kutyabőrök" is. És mindezt nem túzzel. vassal éri el- hanem a lopásban bűnsegéddé vált a "nép által választott" képviselők szavazataival- az ország teljes kifosztását szolgáló törvényekkel.Ezt szolgál minden 2010 óta.
Miközben "demokráciát" játszadoznak velünk.
izéke
Miért ennyire fontos lázárnak az,hogy ingyen adjon felújított kastélyokat haveroknak? Talán zsarolják? Több mint gyanús ez a vehemencia...
balos
@izéke: Azok előtt a tETVEK előtt akik minden országunk népét sujtó törvényt farizeusokhoz méltó módon örömmel jóváhagynak!Ilyet még a világ sem látott,csak olyan "demokráciában" mint kina és az éjszakai korea!A nép az isten adta nép meg tűr és szedi a gazt az árok szélén!Már akik túléték a megvédést a kinai népirtás után!
Pusztai
@dr. prédikátor: lehet a már ellopott többszáz kastélyt így -IS- akarja legalizálni.
Az első nagy kastélylopó Martonyi volt az agyondicsért atlantistának hazudott fideszes külügyér, aki anno a privatizáció kivitelezésében erősen részt vett mint jogÁSZ.
Nagy értékű kastélyt lopott már kb 30 éve ma hány mrd. lehet az értéke??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.