Az Egységes Diákfront demonstrál a Belügyminisztériumnál.

Bohócot csináltak Pintér Sándorból a tüntető diákok

Zúgott a "Pintér, takarodj!" A belügyminisztert ábrázoló bábut az egyik aktivista meghipnotizálta.

A demonstrációt élőben közvetíti a Mérce.

A tüntetést az Egységes Diákfront és a PDSZ szervezte

"Hol a pénz? Mennyi a pénz? Kinek mennyi jut belőle?" – ezekre a kérdésekre szeretnének választ kapni.

Az Egységes Diákfrontot képviselő Perlaki-Borsos Noel úgy látja, hogy a kormány máris igyekszik kihátrálni a vállalásaiból. Nem igaz, hogy "brüsszeli papírcetliken" múlna a béremelés fedezete, ilyenekre nem lehet hivatkozni, miként emberek megélhetésével sem lehet szórakozni – fogalmazott.

A PDSZ országos választmányának tagja, Pál Alexandra a "félelmet nem ismerő" tiltakozásnak tulajdonítja a pedagógusoknak járó 32,2 százalékos béremelést. Hozzátette ugyanakkor, hogy nincs garancia az ígéretek betartására, ezért nem szabad hagyni, hogy "szemfényvesztés legyen a béremelésből", amelynek egyébként a mértékével sem elégedett a szakszervezet.

Pál Alexandra szerint nem csak a tanári fizetéseken kell változtatni, az oktatás ugyancsak radikális átalakításokra szorul, a szervezők ezért a tiltakozó akciók folytatását ígérik. A rendezvényen néhány tucatnyian vettek részt, többen az EU és a PDSZ zászlójával érkeztek.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság rendőrei a hideg időjárásra tekintettel meleg teát osztottak a tiltakozóknak, akik többször is Pintér Sándor távozását követelték. Az MTI értesülése szerint a rendőrség 200 liter teát készített az eseményre.

Forrás: Facebook

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Nem bohóc...bűnöző!!! Vén fasz. Hazamehetne a milliárdjaihoz - végleg.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond
Hülyét nevel a baloldal a mai fiatalságból...
Sámannus
@Csizmás Kond: @Csizmás Kond: te vagy setét, mert nem szereted minket követő generációkat. Ez ugyan olyan fontos mint az elődeink megbecsülése.
Hogy te ilyen vagy annak is oka van. Te is egy fostalicska orosz bérenc vagy, mint ez a makákó szőrös pintér.
Csizmás Kond
@Sámannus: pont olyan semanusok lesznek belőlük is mint belőled...
fergeteg
Kirúgni az iskolák tájékáról is az összes hülyegyereket.
Le vannak fotózva mind. Várjuk az intézmények eltávolításukra tett intézkedésüket.
Itt nem szórakoznak tovább,ezek a senkiházi faszt sem szópó kis senkik.
fergeteg
Tudjátok milyen a paraszt kancsikás ostor? A betyárok is használják és a csikósok is.
Megismeritek hülyegyerekek.
Horizont
@fergeteg: 16:11
orbán is tüntetett anno Tompikával meg a többivel együtt. Ezzel dicsekednek 30 éve.
Akkor a mostani fiatalok ugyan miért ne tüntethetnének???
Mert te azt mondod, te "a senkiházi faszt sem szópó kis senki" ???
Horizont
Nem bohóc...bűnöző!!! Vén fasz. Hazamehetne a milliárdjaihoz - végleg.
Sámannus
@Csizmás Kond: @Csizmás Kond: Jó van elégedett vagy magaddal nem tévedtem. egy kötekedő fasz vagy.
Én a gyerekeinkkel elégedett vagyok, nem úgy mint ezzel a retardált setét banáddal.
Kovács Máté
Hamarosan kiderül mi az igazság a béremelés ügyben.
justhpeter
@Csizmás Kond: @KisTehen: @fergeteg: Izgalomba jöttetek ?
Giovanni Alba
www.szeretlekmagyarorszag.hu/hirek/kiszivargott-pinter-beszede-en-nem-ertek-az-oktatashoz-de-a-vezeteshez-ugy-gondolom-igen/
Olajszőke Sanya bá' nagy bátoran bevállalta az oktatási tárcát is. Illik a portfóliójába, éppen úgy nem ért hozzá, mint az egészségügyhöz.
A tüntetők csak hangosan és érthetően kifejezték a véleményüket: ez a kókler csak egy bohóc.
Horizont
@Maccska: @Philip Marlowe: @KisTehen: áruljátok már el, hogy miért ne mondhatnák el a véleményüket?? Mit fáj ez nektek?? Annyira imádjátok orbit, hogy még ezt se szabad vagy mi a kurva isten van már tényleg.
Horizont
@Csizmás Kond: 15:38
"Hülyét nevel a baloldal a mai fiatalságból..."
Mond már el hol nevel a baloldal??? És ők kik???
És te ezt honnan tudod ??? Jártál, jársz köztük???
Van tapasztalatod???
Horizont
@Maccska: Na azért is lehetne mit szólni, nem gondolod?
Elmondhatják? Itt köpködtök, fröcsögtök, hazudoztok.
Nincs nektek gyereketek, unokátok?
Minden rendben van a közoktatással szerinted???
Csizmás Kond
@Horizont: ...az ilyen utcai csatangolásokra neveli, nem arra hogy tanuljanak, hanem politizáljanak amihez nem értenek...így lesznek senkik. Amikor én jártam iskolába a tanáraim mindig azt mondták, hogy az iskola csak egy útmutató a tanuláshoz ami kevés a tudáshoz viszont ha szorgalmas vagy később tudni fogod mit kell még megtanulj, hogy az legyél aki akarsz lenni...ezekből csak bohócok lesznek...igaz ma azok az esélyesek az államelnöki posztra...
Horizont
@Csizmás Kond: 18:05
Csak nem Novák celebKatóról beszélsz?
Horizont
Az Egységes Diákfront vezetőjét hallottam beszélni. Egy értelmes, intelligens, okos emberke.
Senki nem használja fel őket. Bármennyire is szeretnétek és bármennyit is hazudoztok róluk. @Maccska: @Csizmás Kond:
simmering73
@Maccska: 18:07 Te most a fideszről beszélsz.
nemkati
A baloldal neveli a fiatalokat? Érdekes, a másik oldal azt mondja magáról, hogy 2/3-an vannak - sőt többen, 2/4-en 2/5-en, stb :)))))))))
Csizmás Kond
@Horizont: ...tudod te jól. hogy kiről van szó...az ideálodról...:)
...és senki nem használja fel őket...akkor milyen jogon vannak ott ???...mert minden ilyen utcai bohózatot valaki kell vállalja...és aki vállalja azt ki igazgatja stb stb...
Horizont
@Csizmás Kond: Fordítva ülsz orbán dakota kehes lován. Leírod amire vágytok.
Milyen jogon vannak ott? Ahogy orbán kordont bontott baszod.
Csizmás Kond
@Horizont: ...na így értem...fogalmuk sincs miért randalíroznak csak mivel régebb Orbán kordont bontott hát nekik is kell egy kis utcai hacacáré...na ez aztán ok...és még tetszik is neked...atyaúristen...
namihami
Nem volt emelt szintű érettségi feladattal mérhető dolog!
Cherry
Miért kellene belőle csinálni, mert már régen egy elmebeteg bohóc és pojáca !!
verőce21
Orbán a példaképük ezeknek a tüntető fiataloknak...! Ugyanúgy tüntetnek, kordont bontanak, stb. mint a nagy példaképük...!

Jól tette a Rendőrség, hogy meleg teát adott nekik...! Kár lenne ezért a sok szép magyar fiatalért, ha bajuk esne. Ők, a példaképük eszméinek továbbvivői...! :)
Horizont
@Csizmás Kond: 18:52
Atyaúristen de hülye vagy már tényleg. Az én véleményem orbán kordonbontása. Azért kell nekik a hacacáré mert orbán kordont bontott?? Édes drága jó istenem gyere már le és csapj oda hátha megjön az eszük. Na nem a diákoknak hanem neked például.
Hallottam a rádióban az Egységes Diákfront vezetőjét és értelmesen, intelligensen előadta mit szeretnének. És mi nem jó ma a közoktatásban. Úgyhogy kár baszogatnod őket.
Övéké a jövő nem a tiéd meg nem is az enyém. Van véleményük.
Ja hogy nem nyalják orbán meg Pintér seggét mint te??? Nahát, nahát!!!
kakukkmadár
Sajnos általános a vélemény, hogy Pintér nehézsúlyú bűnöző. Orbán nagyon jól tudja ezt, mert Pintérnél vannak a orbán régi aktái még a III/III-as időkből. Kirúgni nem tudja, ezért inkább a piszkos munkát végezteti vele. És közebn mindketten nagy megelégedésükre szépen gazdagodnak. Mi kell még? Ja, filippínók a magyar melós helyett...
Csizmás Kond
@Horizont: ...az hogy mi nem jó bárhol is az ország minden egyes állampogára tudna valamit mondani sőt olyan dolgokat is amiről azt sem tudja mi az. A diáktüntetés az én szerény véleményem szerint olyan mint amikor egy alacsony béren tartott gyárimunkás a kormány ellen sztrájkol a béréért, vagyis nem a munkaadójától, a tanitójától az iskolájától kér jobb akármit, hanem felül valaki biztatására és mások érdekében mások érdekéért harcolvaszellőzteti magát. A diák egyetlen dolga és kötelessége a tanulás és nem a tanár vagy valaki érdekében történő utcai lófrálás. Az hogy milyen szépen és értelmesen tudnak valakik szónokolni az csupán annyit tesz hogy megtanult olvasni, mert a szöveget kitudja ki írta. Ez az egész diáktekergés pontosan azt az eredményt hozza mint amikor harcolnak a cigánygyerekek iskolába járásáért de az legtöbbet az utcán tölt el tanulás helyett, és tudjuk miket tanul ott...nekem ez a véleményem, ez volt és ez is marad, függetlenül attól hogy valakinek tetszik az ilye viselkedés vagy az általuk felolvasott szónoklat, és azokért képes dicshimnuszokat zengedezni a fórumokon.
Horizont
@Csizmás Kond: Mi olyan messze vagyunk egymás véleményétől, nézetétől, elveitől, erkölcsiségétől mint Makó Jeruzsálemtől, hogy értelmetlen minden párbeszédünk.
Csak annyit a pedagógusok munkaadója az állam.
Csizmás Kond
@Horizont: Persze hogy az, de milyen pedagógus az aki a diákjaival harcoltassa ki a jövedelmét ?...amúgy itt nem is pedagógus meg diák izé van hanem annál sokkal másabb szarság...pártok, oldalak használnak ki megvezethető alanyokat a saját érdekükben...pl a vén szaros pénzelte semmittevők.
Valamikor ha egy diák bármilyen tüntetésen részt vett örökre kizárták az iskolából, ma meg annál jobb minél butább és minél jobban tud faszozni meg szarságokat bekiabálni...és ezt idős emberek pártolják mint te is...és még te papolsz erkölcsről...holott az erkölcs fogalma alatt egy adott társadalom által régebbi tapasztalatok alapján összegyűjtött és helyesnek ítélt viselkedési szabályok összességét értjük...ugye hogy ezt sem tudtad...mert ha igen biztos nem égeted magad.
justhpeter
@KisTehen: Vigyázz magadra mert a libsi allergia két dologhoz is vezethez, a depihez és az öngyihez. Kár lenne érted, nem minden nap találkozhatunk Isten ekkora marhájával.
C_3PO
Sokra mentek vele! Lesz eredménye???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.