A miniszterelnök pedofilokról szóló szavaitól volt hangos a kormányülés.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
kappanhangon, fejrángva szájnyalogatva sikoltozott.
ezt is felolvasta.??
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
@RonaGyuri: kieg

Tiszteletbe tartás Orbániában

Még bugyuta kifogásnak is nagyon pofátlan

Mottó helyett:
"tiszteletben tart" szinonimái:
megbecsül, becsben tart, méltányol, elismer, becsül, respektál, tisztel, méltat, felnéz rá, csodál, nagyra becsül

A miniszterelnök politikai igazgatója Sopronbánfalván a HVG-nek adott kinyilatkozásában a finoman szólva is botrányos államfői kegyelemről is delirált.
Azt találtra mondani, hogy: „ők (értsd Orbán és a kormány) tiszteletben tartják a köztársasági elnök döntését.”!!! =))
Hogyis van ez? Elegánsan átlépve azon a tényen, hogy a jogrend szerint a kormánynak eminens szerepe van az eljárásban, meg kell jegyezzem:
Ha nem is ilyen szavakkal, de többször nyilatkoztak arról, hogy Orbán és a kormány tiszteletben tartja a frakció véleményét a svéd NATO csatlakozással kapcsolatban!!! =))
RonaGyuri
@Pusztai: igen 20perccel később a szerki tette be!!! =))
Péter2
Kitombolhatta magát a kolostori varánusz , gondolom a mantra, idiotizmus ugyan az, csak más " ruhában öltöztetve " . Megvolt a habzsidörzsi közpénzen bezabálhattak a disznók !
Horizont
Ez annyira jó írás, rámutat a szegény körülmények között élő fidesz szavazó életére, lelkivilágára. Olyan szívszorítóan.
kolozsvaros.com/2024/02/06/abban-a-masik-alomban-majd-jo-lesz/

"előkeresi az utolsó plédet, amit még nem tekert magára megfagyás ellen, igazít az ablak réseibe tömött rongyokon, hogy kevésbé húzzon be a hideg, egy tányérba kanalaz egy keveset a vasárnapi farhátpörköltből, annak is inkább csak a szaftjából, mert a csontot még nem tudja megemészteni, pedig mennyire jó lenne. A tészta már elfogyott, de van még egy darab szikkadt kenyér, azzal jól fel lehet itatni az olajos-paprikás mártást, jól is lehet vele lakni, csak alaposan meg kell rágni. Felszisszent egy olcsó sört és elégedetten bevackol a kopott fotel mélyére, a tévé pedig gondoskodik a boldogságáról. Onnan megtudhatja, hogy már megint jobban él, mint tegnap, a pedagógusok betegre keresik magukat, a kormány gondoskodik az ország jólétéről, támogatja a családokat, Isten pedig óvó szeretettel öleli a keblére a szorgalmas templomlátogatókat."
"Arról igazán nem a kormány tehet, hogy a feleségét elvitte egy perforált vakbél, mert mire eljutottak busszal a legközelebbi orvoshoz és mire kaptak időpontot a vizsgálatra, már késő volt. Pedig jött a mentő is fél nap után, mert hazaküldte őket az orvos végül, de hiába jött és vitte szirénázva a 150 kilométerre lévő kórházba, ahol fogadni tudták. Az élet már csak ilyen."
:) :) :)
Horizont
@Péter2: "kolostori varánusz " :DDD

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.