Horváth Aladár szerint a békéscsabai késelő nem is roma.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A (fő)ügyészség a többgenerációs román cigány fővajdát szolgálja. Amikor a bátya/tezsó hazajön németből...
twitter.com/xmedardc/status/1755860825619730926/photo/1
A fővajda pedig a "mi hazánk" (mi kutyánk) pártját pénzeli, mert amit Orbán tezsó, mint vajdafőnök nem mondhat el, azt a "mi kutyánk" pártja tolmácsolja a közvélemény felé. A gengszterváltás' előtt Toroczkai (Tóth ) Laci és Orsós Viktor rendőr vamzer, spicli volt, azaz régi jó ismerősök, barátok. Nincs min csodálkozni...
SÍva
Nincs itt semmi gond! Minden gyilkosság elkövetőjének rendőrségi fotóját nyilvánosságra kell hozni és egyből lehet látni, hogy milyen arányban vannak a magyar és cigány származású elkövetők! Akkor nem lesz vita ha tisztán lehet látni a dolgokat és akkor viszont lépnie is kell a tisztelhetetlen kormánynak az ügyben!
Nessy
Anno az árja, nem árja származás volt a lényeg, ma a cigány, nem cigány (fehér) származás. Kellett már a fidesznek, egy szókimonó szatellitpárt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.